- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.381
Canim donem de bitmek uzere aslinda ama tabi bi de finaller vardir. Pek ugrayamiyorsun dedigin gibi ama az az da olsa veriyor gibisin aslinda. Sen bilirsin canim, eger yogunlugun birkac hafta daha surecekse izne de ayrilabilirsin sonra kaldigin yerden devam edersin ama izinde de cok saliniyor boyle de bi gercek var maalesef
Yoğunluğun ne zmana kadar devam edecek canım.
canım squat lı olan sayfayı yapacağım inş bir de öğleyin 1 saat yürüyüş planlıyorum eğer çok soğuk olmazsa hava
canım yoğunluğun 2 haftaya kadar bitecekse izne ayrılma izne ayrılanların durumu malum tatlım ama gene de sen bilirsin
özgecim ayrılma sakın ayrılma izneben ettim sen etmeeee
Ocak ortasi baslayip nisan basinda mezun olmustum iste 2.5 ay ediyor. Ben cok aşırı sıkı bi diyet yapmadim. Bir de 60'tan sonrası cidden gelmedi yani takildim kaldim 59.5-60'ta. Hatta sırf mezun olmak icin artik son gunlerde şok diyet yaptim. 58'e inmek zor yani. Bence o boya ideal olani 59-60 kgKardeşlerde böyle benzerlik olmaz kiNe kadar sürede verdiniz peki kiloyu? :/
Bu arada ben kilomu yarın mı bildireyim cuma günü mü :)
58.0 olamamistim da 58 kusurla mezun oldum sanirim Ebrusum ama onu görene kadar bile canim cikmisti bilirsin :))Boyu duyunca benimde aklıma sen geldin. Sende 58 ile mezun olmuştun.
62 kolay, dedigim gibi 60'tan sonrasi zor :)zaten 62leri görsem bile yeter ama nerdeee
yaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsınAnam kaptancım sen 45 yaşındamıydın allah uzun ömür versin bende en yüksek ayşe ve ben sanıyodum :)
kız benimkini niye sildin daha diğer hareketleri yapmadım ama 1saat15 dk tempolu yürüyüş var27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek
15 dk yoga
2.matilda34
50 dk yürüyüş
3.tozpembe
60 dk yürüyüş
ebruş şeker resimdeki hareketleri de yaptım canım çıktıyaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsın
bakın kaptanınızı üzmeyin yaşlı bir kaptanını z var ona göre
kız benimkini niye sildin daha diğer hareketleri yapmadım ama 1saat15 dk tempolu yürüyüş var
Aa o nası laf 45 en güzel en olgun yaşlar kaptanım terazi burcumusun bende ekim 15 doğumluyum :)yaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsın
kız benimkini niye sildin daha diğer hareketleri yapmadım ama 1saat15 dk tempolu yürüyüş var
Kıskanma Ebruş birdaha aç karnına yürümücem zira kahvaltıda aç kurtlar gibiyimBilmezmiyin kıskandım yani
benimki de 16 ekim ne güzel yakınmışAa o nası laf 45 en güzel en olgun yaşlar kaptanım terazi burcumusun bende ekim 15 doğumluyum :)
Evet yakınmış kaptanım kendi burcumdan olanlarla çok iyi anlaşırım kafa dengi oluruz yani :)benimki de 16 ekim ne güzel yakınmış
aynen terazi terazi ile iyi anlaşır :)Evet yakınmış kaptanım kendi burcumdan olanlarla çok iyi anlaşırım kafa dengi oluruz yani :)
aynen terazi terazi ile iyi anlaşır :)
Bence yaşlı dememelisiniz kaptanım.Ben sizi deli dolu, çıtı pıtı biri olarak hayal ediyorum.yaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsın
Eski mesajı alıntılamışım kaptanımo nedenle gitmiş..yaa ben en yaşlınızım hatta 1hafta sonra 46 olcam ama ben doğum günüme kadar (ekime)45 diyecem aramızda kalsın
VayyyBurdayım şekercim takipteyim :) hatta şimdi Leslie mi yapsam diye düşünüyorum :)
Maşallahınız var.. Saygıyla eğiliyorum.ebruş şeker resimdeki hareketleri de yaptım canım çıktı
Olsun ya kahvaltıdan zarar gelmez..Kıskanma Ebruş birdaha aç karnına yürümücem zira kahvaltıda aç kurtlar gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?