- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.401
ebrusonmez duyduğuma göre bugun spor yapılmamış..
Hani dünde yapmamışsın..
2 saat yürüyüş cezası kesiyorum sana..
Eğer yarın yapmazsan o ceza 4'e çıkar haberin olsun..
matilda34 arkadaşım sende şu yaramaza ceza yazda aklı başına gelsin.. Zaten Vanda yiyip yiyip kilo alacak. Bari yediğini yaksın..
Ne yedin bakayımBiri sohbete gelmezse en yakındaki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine transver ediliceğimm.
Yazık sana ebruşum noldu ne yedin bakayım ona göre keserim cezanıebrusonmez duyduğuma göre bugun spor yapılmamış..
Hani dünde yapmamışsın..
2 saat yürüyüş cezası kesiyorum sana..
Eğer yarın yapmazsan o ceza 4'e çıkar haberin olsun..
matilda34 arkadaşım sende şu yaramaza ceza yazda aklı başına gelsin.. Zaten Vanda yiyip yiyip kilo alacak. Bari yediğini yaksın..
Misafirim vardı geç gittiBiri sohbete gelmezse en yakındaki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine transver ediliceğimm.
Aferın kaptanım supersınnnevet canım inşallah sağlıklı bir şekilde kg vereceğim sporla bu arada bu aralar menü yazmıyorum menüm düzene oturmadı ama abartı yok arada cıslar var onları hallediyorum
Sen benı sollamışın ebrucummmmBiri sohbete gelmezse en yakındaki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine transver ediliceğimm.
O mu kafa yaptı diyorsun..Ne yedin bakayım
Acele etme yavaş yavaş veriyorsun işteBen ne zaman 65 olcam yaaa 67 de olur altınustu 10 kg yaaaaa minnoşum emıyor şükür ama bu ıkı yane 5 lt lık su şisesını atmalıyım ustumdennnnnn yaaaa
Napyn ebrucum kacırdın ve kendıne mı sardınnnnSanırım..
Akşamdan çok beni benden alan kadayıf oldu cnm ağlayan yüz orda olmalıydıO mu kafa yaptı diyorsun..
şaka şaka
Yazıyorum..
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
2 kaşık yoğurt
Öğle:
Yarım yeşil elma
1 kaseyoğurt
1 kase çilek
2 k. taze fasulye
1 k. salata
Ara: 1 dilim kadayıf
Akşam:
Bir ekmeğin 6/1 kadarına ton balığı ve maydanoz koyup yedim.
Vayy hedef iyiymiş..Canım sadece akşam geç yemeyerek çok güzel gidiyordun.Eminim yine öyle olacak.Ben gece yemedıgım de aksam 7 de sonlandırdıgımda gunduz de abartmadıgımda gayet ıyı sonuc alıyorum aslında bu ara yıne onu denemelıyum yılbasından sonra buna agırlık vercem soz bakalım 1 ayda ne verebılcem 1 ocaktan 1 subata hedef koyuyorum kendıme
Şimdı 76,5 1 subatta 73 olayım inşşşşşşşşş
Sıkıldım yaa versem artıkkkkk 10 kg aslında çok değil yaaa yas olsa cıkar yururdum kış şimdıııAcele etme yavaş yavaş veriyorsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?