- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.441
Aynen canımmm bakıcı olcakkkBüyümüş bile ufaklık.. İşe başlayınca bakıcı mı ayarlayacan.
Ayy inşalalh yaaNapalım artık mınımum hasarla atlatırış inşşlş
Bence deeeNormal olsak işimiz ne burda demi!!
Hayiiiiiir Van'da kilo almani yasakliyorummmm!! Hani eşin tek gidecekti, sen kalacaktın? Gene mi plan degisti? Sen gittiginde cok artiyla dönüyosun Ebrusum gitmeebrusonmez duyduğuma göre bugun spor yapılmamış..
Hani dünde yapmamışsın..
2 saat yürüyüş cezası kesiyorum sana..
Eğer yarın yapmazsan o ceza 4'e çıkar haberin olsun..
matilda34 arkadaşım sende şu yaramaza ceza yazda aklı başına gelsin.. Zaten Vanda yiyip yiyip kilo alacak. Bari yediğini yaksın..
Amaaaan naptin be Ebrusum, o hic oraya yakıştı mı simdi???O mu kafa yaptı diyorsun..
şaka şaka
Yazıyorum..
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
2 kaşık yoğurt
Öğle:
Yarım yeşil elma
1 kaseyoğurt
1 kase çilek
2 k. taze fasulye
1 k. salata
Ara: 1 dilim kadayıf
Akşam:
Bir ekmeğin 6/1 kadarına ton balığı ve maydanoz koyup yedim.
Neyden korkuyorsun canımın içiAyy inşalalh yaa
Çok korkuyorum..
Zaten karda yağıyor.Yollarda kapalı olabiler.. Bi yandan bavul hazırlıyom.Off
Yaa beni dövün benceHayiiiiiir Van'da kilo almani yasakliyorummmm!! Hani eşin tek gidecekti, sen kalacaktın? Gene mi plan degisti? Sen gittiginde cok artiyla dönüyosun Ebrusum gitme
Amaaaan naptin be Ebrusum, o hic oraya yakıştı mı simdi???
Kilo almaktan..Neyden korkuyorsun canımın içi
Artı gelirsenYaa beni dövün bence
Eşim beni şu planlar konusunda deli ediyor.Her an herşey olabilir..
Ördeğim yarına bol bol yürüyecem vanda kar kış soğuk demeyecem..Söz kilo almıycam.. Senin içinn
Çıktı mı göbişş. Gerçi çoktan çıkmış olmalıYastiklarim ve ben uykuya haziriz.
Biri gobegin altina, biri bacaklarin arasina. Bir yandan bir yana donmek merasime dönüştü bile simdiden
Tamm.. Mecburum bunaArtı gelirsenmatilda34 'un yazdigi cezalarin 2 katını yaparsın Ebrusum ona gore, mezun edecegim seni artik, koydum kafaya :))) 2-3 kilo kaldi yaaa sık disini
Çıktı çıktı aldigim 5.5 kilo nur topu gibi gobisimdeÇıktı mı göbişş. Gerçi çoktan çıkmış olmalı
Olur tabi cnm :)Yürüyüş olsa olur demi?
Ben buna katılıyorum emzirirken kiloyu çok düşünmemeli bence katı yapmamalıZaten sut sadece suyla olur dıyorlar dogru ama kalıtelı olmuyor suyla sadece
Çocuk ayakta ödevler boyunu aşmış sanırsın Üniv hazırlanıyor daha 1. Sınıf:)
İyi yolculuklar cnm sen yinede en masumlarını ye:)Yaa bizde yarın Van'a gidiceğiz. Akrabamız falan yok.Öğretmenevinde kalacağız.Yani hep dışardan yemek zorundayım...Bi abovv da benden
Ayy fenaymış bence de gitme:)Kilo almaktan..
Evimden her ayrıldığımda +3-4 geliyorum.
Erken başlamış ya son ay ben oturarak uyuyodum :) yastık yetmiyoduYastiklarim ve ben uykuya haziriz.
Biri gobegin altina, biri bacaklarin arasina. Bir yandan bir yana donmek merasime dönüştü bile simdiden
Aynen bızım de oyleeee 17 sayfa odev vardı bufun artı okumalarrrrÇocuk ayakta ödevler boyunu aşmış sanırsın Üniv hazırlanıyor daha 1. Sınıf:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?