- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.421
Sanırım..Napyn ebrucum kacırdın ve kendıne mı sardınnnn
Bende 10 kilo versem çok iyi olcak ama giderken söylediğin gibi olmuyoSıkıldım yaa versem artıkkkkk 10 kg aslında çok değil yaaa yas olsa cıkar yururdum kış şimdııı
Yürüyüş olsa olur demi?Akşamdan çok beni benden alan kadayıf oldu cnm ağlayan yüz orda olmalıydı
E 45 dk leslie vereyim ebruş dimi
Bence de ebrucum hemen o sısteme donuyorum hatta sunu yapıyordum dıyelım kı mısafır geldı aksam kendıme de tabak haxırlıyordum ama sabah yıyordum ve buna ragmen guzel kılo verıyordum yıne oyle yapayımmmVayy hedef iyiymiş..Canım sadece akşam geç yemeyerek çok güzel gidiyordun.Eminim yine öyle olacak.
Yazın Elacıkda biraz büyümüş olur. Birlikte yürürsünüz artık..Sıkıldım yaa versem artıkkkkk 10 kg aslında çok değil yaaa yas olsa cıkar yururdum kış şimdııı
Hedef cok mu olduVayy hedef iyiymiş..Canım sadece akşam geç yemeyerek çok güzel gidiyordun.Eminim yine öyle olacak.
Ben 2 kilo versem razıyım hanımlar..Bende 10 kilo versem çok iyi olcak ama giderken söylediğin gibi olmuyo
Hem sütün kalitesi düşmemeiş olur hem istediğini yiyerek kilo verirsin..Bence de ebrucum hemen o sısteme donuyorum hatta sunu yapıyordum dıyelım kı mısafır geldı aksam kendıme de tabak haxırlıyordum ama sabah yıyordum ve buna ragmen guzel kılo verıyordum yıne oyle yapayımmm
Ocağı beklemeden yarından başlarsan akşamları erken kapatmaya bence ulaşırsın hedefeHedef cok mu oldu
Canım foto ıstıyorum sendennBugunku menüm
Akşam misafirim vardı yeni girebildim
Sabahta misafirim vardı kahvaltıda
Menemen
Az peynir
4 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Marul soğan salatası 17:00
Turşu
Çay
Nescafe
Misafirle kabak çekirdeği ve kuru üzüm yedim
Su 2 lt
30 dakika yuruyus
100 mekik
100 bel çevirme
@morordek @toplight
Yarın aksam da arkadasa gıdecegız haftasonu tatıle abovvvvvvvvOcağı beklemeden yarından başlarsan akşamları erken kapatmaya bence ulaşırsın hedefe
Haaahaaa iyiymiş..Canım foto ıstıyorum sendenn
Azmını cok taktır ettım ıtıraf edıyorum azım kraliçesı derlerdı bana onceden sen var yaaa azım ustu azımsınnn masallahhh
Ama bu yapıda bırı nasıl 95 olmus hayretttt
Superseınnn
Elın degmişken benım 10 kg yu da mı bersen ayse cımmm
Zaten sut sadece suyla olur dıyorlar dogru ama kalıtelı olmuyor suyla sadeceHem sütün kalitesi düşmemeiş olur hem istediğini yiyerek kilo verirsin..
Bence süper..
Yaa bizde yarın Van'a gidiceğiz. Akrabamız falan yok.Öğretmenevinde kalacağız.Yani hep dışardan yemek zorundayım...Bi abovv da bendenYarın aksam da arkadasa gıdecegız haftasonu tatıle abovvvvvvvv
Aynen canımmmYazın Elacıkda biraz büyümüş olur. Birlikte yürürsünüz artık..
Napalım artık mınımum hasarla atlatırış inşşlşYaa bizde yarın Van'a gidiceğiz. Akrabamız falan yok.Öğretmenevinde kalacağız.Yani hep dışardan yemek zorundayım...Bi abovv da benden
Büyümüş bile ufaklık.. İşe başlayınca bakıcı mı ayarlayacan.Aynen canımmm
5.ayımız bıttı ek gıdaya basladık ufaktannn inş yaza yururum ztn işe baslayınca da koşturma olur bayagaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?