- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.461
Bı gelıyorum canlanıyor takımmmmYine döktürmüs bizim takimeskiye dnus var hralde
valla dogru didinBı gelıyorum canlanıyor takımmmm
Bizim de 24 syf işte okuma hepsi içinde bitmiyor öğleci bide bu saate kadar ödev yapıyoz bazenAynen bızım de oyleeee 17 sayfa odev vardı bufun artı okumalarrrr
Olmaz öyle şekerim cezaları ben kesiyorum 45 dk leslie de sen yap bakayımBgunku menum
Kahvalti
Maydonoz kürü
Karabugdayli elmali salata
5'i bi arada cay
Arada
1 kase kivircik ve yogurt
1mandalina
Aksam
1tabak yogurtlu brokoli
1 tane baget
1mandalina
Arada 5'i bi arada
Kiraz sapi cayi
3 tane kurbiye yedim kendi cezami kendim kestim yazicam birazdan
1lt limonlu su + 1.5 lt normal su
Sporebrusonmez
3 mill leslie
10 dakika zumba
morordek toplight
Yaa bence yanlış bi eğitim sistemi. Çocuklara birşeyler oyunla oğretilmeli. Boyle oğrendikleri şeylerin kalici olduğunu düşünmüyorum. Basiyorlar odevi..Çocuk ayakta ödevler boyunu aşmış sanırsın Üniv hazırlanıyor daha 1. Sınıf:)
Ekmek ve tatlı kesinlikle yemeyecem. Diğerlerini de en masumlarından seçerimİyi yolculuklar cnm sen yinede en masumlarını ye:)
Verdiğimden fazlasını alıyorum.Ayy fenaymış bence de gitme:)
Gece gece cenemiz düşmüştüYine döktürmüs bizim takimeskiye dnus var hralde
17 sayfa miAynen bızım de oyleeee 17 sayfa odev vardı bufun artı okumalarrrr
Kurabiye olmasaymiş muhteşem olurmuşBgunku menum
Kahvalti
Maydonoz kürü
Karabugdayli elmali salata
5'i bi arada cay
Arada
1 kase kivircik ve yogurt
1mandalina
Aksam
1tabak yogurtlu brokoli
1 tane baget
1mandalina
Arada 5'i bi arada
Kiraz sapi cayi
3 tane kurbiye yedim kendi cezami kendim kestim yazicam birazdan
1lt limonlu su + 1.5 lt normal su
Sporebrusonmez
3 mill leslie
10 dakika zumba
morordek toplight
Bizim de 24 syf işte okuma hepsi içinde bitmiyor öğleci bide bu saate kadar ödev yapıyoz bazen
merak etme canım burayı düzenli takip edersen disipline girersin motive olur verirsin kilolarıızaten 62leri görsem bile yeter ama nerdeee
Şu an aslinda yastik koymasam da oluyor ama baktim yastikla daha rahatim ben de koymaya basladim :) son ay nasil olacağım kimbilir yaaaErken başlamış ya son ay ben oturarak uyuyodum :) yastık yetmiyodu
ayy ebruşum ne güzel şeyler yazmışın öpüyorum seniBence yaşlı dememelisiniz kaptanım.Ben sizi deli dolu, çıtı pıtı biri olarak hayal ediyorum.
Çünkü hayat enerjiniz yüksek.. Klasik olacak ama gerçekten insan hissettiği yaştadır..
Spor, diyet, sosyal aktivite, ev, eş, iş...
Bence bu tempoya yaşlanmak mümkün değil....
Hayatı şu an içimizde en fazla tanıyan,en çok bilgi sahibi olansınız...
hani şeker 69 olcaktın yılbaşına gecen sene aldığın ciciyi giyecektin olmadı işte ama benimki de olmadı boşverBen gece yemedıgım de aksam 7 de sonlandırdıgımda gunduz de abartmadıgımda gayet ıyı sonuc alıyorum aslında bu ara yıne onu denemelıyum yılbasından sonra buna agırlık vercem soz bakalım 1 ayda ne verebılcem 1 ocaktan 1 subata hedef koyuyorum kendıme
Şimdı 76,5 1 subatta 73 olayım inşşşşşşşşş
oyy kuzum son aylar ne yapcan şimdiden yastıkla yatmaya başladıysa allah kolaylık versinYastiklarim ve ben uykuya haziriz.
Biri gobegin altina, biri bacaklarin arasina. Bir yandan bir yana donmek merasime dönüştü bile simdiden
Çocuk ayakta ödevler boyunu aşmış sanırsın Üniv hazırlanıyor daha 1. Sınıf:)
yaww kuzular bunlar ilkokul 1. sınıf değilmi anamm ben seneye ne yapcam benim ufaklıkda 1. sınıf olcakAynen bızım de oyleeee 17 sayfa odev vardı bufun artı okumalarrrr
Günaydın EbruşGerçi uykulara doyamadım ama
Yaa bence yanlış bi eğitim sistemi. Çocuklara birşeyler oyunla oğretilmeli. Boyle oğrendikleri şeylerin kalici olduğunu düşünmüyorum. Basiyorlar odevi..
Allah kolaylık versin
Ekmek ve tatlı kesinlikle yemeyecem. Diğerlerini de en masumlarından seçerim
Verdiğimden fazlasını alıyorum.
Gece gece cenemiz düşmüştü
17 sayfa mi
Yok artık
Diyecek bisey bulamadım..
Kurabiye olmasaymiş muhteşem olurmuş
GünaydınGünaydınlarr.
Günaydın ördeğim ister istemez vücut dengesi bozuluyo yastık konfor sağlıyor fazla kilo almazsan son aylarda yastık seni rahatlatır ama ben çok kilo almıştımGunaydinlaaar
Şu an aslinda yastik koymasam da oluyor ama baktim yastikla daha rahatim ben de koymaya basladim :) son ay nasil olacağım kimbilir yaaa
Sağol tatlımGünaydın Ebruş
Deveye sormuşlar neren eğri diye nerem Doğru ki demiş işte böyle bi ülkede yaşıyoruz eğitim sistemi de o eğrilerden sadece biri ne yazıkki.
İnş kilo almadan dönersin cnm tekrar iyi yolculuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?