- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.681
Tamamdir bildirimini bekliyoruz. Zaten takim ici kontrol amacli pazartesi sabahlari da tartiliyoruz hafta sonu kacamaklarini görmek ve ona gore önlem almak icin :)İngiltere'deyim şu an inşallah olur :) yeni kilo bildirimi yapacağım tartımın pili bitmiş ama hemen alıcam yarın yine de kilomu yazarım yanlış mı doğrumu artık cuma belli olur bir de regl dönemi biraz değişiklik oluyor kilomda
aramıza hoşgeldin tatlım morordek kurallarımızı yazmış bende takım kaptanıyım vermen gereken fazla bir kg yok inş en kısa sürede vereceksinİngiltere'deyim şu an inşallah olur :) yeni kilo bildirimi yapacağım tartımın pili bitmiş ama hemen alıcam yarın yine de kilomu yazarım yanlış mı doğrumu artık cuma belli olur bir de regl dönemi biraz değişiklik oluyor kilomda
Kaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum
Ben sizin takıma biraz fazlayım ya...
Kilom sizlere göre bayağı fazla
Hoşbulduk canım boyum 1.61 kilom en son 62 her zaman kilolu bir kızdım asla zayıf tığ gibi olmamıştım ya ki süğünüme kadar en yüksek 73 gördüm düğünden önce 70 ile diyete başladım 56 ile bitirdim düğün Zaman'ı gelmişti o ara iki kilo aldım korumaya geçemedim çünkü ardında. Evlendim ve 63 oldum hop hamile kaldım 81 ile doğum yaptım doğumdan sonra hiç almadım şu an evlenmeden öncekinden bile zayıfım dikkat etmeye çalışıyorum ama arada da yiyorum bu iki günü hiç saymıyorum tabi şu an regl dönemin bugün başladım ama yine de başlamak istiyorum hedefim 53 olmak kızımın doğum gününe kadar 55 olmak istiyorum 28 şubat ilk hedefim ben yaza kadar veril korumak istiyorum aslında aynada kendimi iyi görmek istiyorum kötü giden hayatıma bu şekilde biraz renk gelsin kafam dağılsın diye katılmak istiyorum moral oluyor çünkü böyle işte :)
Kaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum
Hoşbuldum canımhoşgeldin canım, kilom fazla diye bişey yok, vericez hep beraber inşallah :)
biraz kendinden bahsetsene.
Canım geçen çarşamba 102 yi gördüm ben de..kızlar günaydın bu aradayeni yılımız inşallah bize mutluluk sağlık ve huzur getirir şu kiloları da alır götürür inşallah
ben de bugün tekrardan isveç diyetime başladım. bu sefer daha ihtiyatlı olucam inşallah. 21 ocakta Balıkesir'e gidicem o güne kadar 110'un altına inmem lazımbugüne ait tartı fotoğrafı çektim fakat kablom yanımda değil yükleyemiyorum ama sonucu duyunca bu hedefimin imkansız olduğunu farkedeceksiniz maalesef tartım bugün 119,2 yi gösterdi 13 gün boyunca isveç bitene kadar tartılmicam ve 13 günün sonunda bakalım ne olacak (tabii bu kararım listeye girme dururumum olursa değişecek sayın kaptan toplight ) bu da benim bu seneki 3. isveç kuşatmam ilki 1 gün ikincisi 4 gün sürdü bu da inşallah 13 gün sürecek 9 ocak doğum günüm ve o gün bile bozmak yok
hoşgeldin canım aramıza gidecek tatlım bu kilolar hiç endişe etmeKaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum
ekstrem durum 2 ye göre girebilirsin canım ama öncelikle düzenli girme şartı var biliyon dimi tatlım düzenini tam oturttun mu?kaptanımtoplight sen iyi bilirsin kuralları ben 107,5 kilo ile kendi isteğimle takımdan ayrıldım. 8 ay falan oluyor. benim şimdi yarışa dönmek için 107,5 kiloya inmem şart mı çünkü izne ayrılmadım ya belki güncel kilomla da takıma girebilir miyim diye merak ettim
canım ben takım kaptanıyım 2. kez mezun olmak için buralardayım hep birlikte bu kilolaı vermek lazım bayaa yoğunsundur aile hekimi olduğuna göre bizim ailede de bir sürü aile hekimi var da onlardan biliyorum temponuz oldukça yoğun bu arada hangi şehir?Hoşbuldum canım
İnşallah.
Boyum 1,64
Kilom bugün itibariyle 99,9
İki çocuk annesiyim, 30 yaşındayım.
8 ay önce İkinci kızıma doğum yaptım şuan ücretsiz izindeyim
Hastalarına 'kilo ver' demekten utanıp, 'hep beraber kilo verelim' demek zorunda olmuş olan bir aile hekimliği uzmanıyım.
Ben de kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım
Daha önce birkaç kez Güzel kilolar verdiğim de oldu ama hamilelik, emzirme falan geri aldım
Şu fazlalıklardan gerçekten çok sıkıldım artık.
İnşallah bu kez kalıcı şekilde bu işi bitirmek istiyorum,
Bu yolda ciddi bi şekilde yürümek için motivasyon ve desteğinize ihtiyacım olduğu için buradayım..
ben 2. doğumdan 95 kg ile çıkmıştım sonrasında 65 e kadar düşüp sonrasında76 lara çıktım şimdilerde yeniden kg verme sürecindeyimCanım geçen çarşamba 102 yi gördüm ben de..
Yakınız...
İnşallah beraber verelim
Anladığım kadarıyla Bu ara hızlı vermen gerektiği için İsveç diyetini seçtin.
Ben hızlı vermek istemiyorum
Geri dönüşlerin bende patladığı birkaç deneyimim oldu da...
İnşallah kaptanımhoşgeldin canım aramıza gidecek tatlım bu kilolar hiç endişe etme
ekstrem durum 2 ye göre girebilirsin canım ama öncelikle düzenli girme şartı var biliyon dimi tatlım düzenini tam oturttun mu?
canım ben takım kaptanıyım 2. kez mezun olmak için buralardayım hep birlikte bu kilolaı vermek lazım bayaa yoğunsundur aile hekimi olduğuna göre bizim ailede de bir sürü aile hekimi var da onlardan biliyorum temponuz oldukça yoğun bu arada hangi şehir?
İnşallah Can'ım vücudumun toplamasını istiyorum kalın bacak sorunum var maalesef doğum karnım kalmadı ama yine de sıkı bir toplamaya ihtiyacı vargünaydınlarrr
aramıza hoşgeldin tatlım morordek kurallarımızı yazmış bende takım kaptanıyım vermen gereken fazla bir kg yok inş en kısa sürede vereceksin
Çok güzel kilo vermişsin canımben 2. doğumdan 95 kg ile çıkmıştım sonrasında 65 e kadar düşüp sonrasında76 lara çıktım şimdilerde yeniden kg verme sürecindeyim
Hoşbuldum canım
İnşallah.
Boyum 1,64
Kilom bugün itibariyle 99,9
İki çocuk annesiyim, 30 yaşındayım.
8 ay önce İkinci kızıma doğum yaptım şuan ücretsiz izindeyim
Hastalarına 'kilo ver' demekten utanıp, 'hep beraber kilo verelim' demek zorunda olmuş olan bir aile hekimliği uzmanıyım.
Ben de kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım
Daha önce birkaç kez Güzel kilolar verdiğim de oldu ama hamilelik, emzirme falan geri aldım
Şu fazlalıklardan gerçekten çok sıkıldım artık.
İnşallah bu kez kalıcı şekilde bu işi bitirmek istiyorum,
Bu yolda ciddi bi şekilde yürümek için motivasyon ve desteğinize ihtiyacım olduğu için buradayım..
Günaydın kızlar kilomu tam yazmak için tartıldım tartımın pili çok zayıf zorla tartıldım ama 62.7 benim güncel kilom olsun gün içinde görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?