- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.701
Ankaralılara çoğaldı desenize hoşgeldinİnşallah kaptanım
Evet kaptanım normalde çok yoğunuz
Ben şu an ücretsiz izindeyim, evdeyim ve rahatım.
İkamet Ankara, görev yeri Çankırı ilçesi...
Memnun oldum canım...merhabalar, wendi bende, eczacıyım, 31 yaşındayım, evliyim bi kızım var 2,5 yaşında. daimi dukancıyım bu ara, 70'den 60'a düştüm mezun olucam ama artık motivasyonum düştü biraz düzgünce diyet yapamama durumundayım ama bu hafta başa döndüm, 60,5 olup listeye giricem sonra da mezun olcam inşallah :)
Memnun oldum canım...
Ben de daha önce Dukan yapmıştım
13 kg kadar da vermiştim üç ayda
ama sonra ilk kızıma hamile olduğumu öğrendim ve birden de aldım bütün kiloları
aslında Dukan güzel hani duyuyorsun ama ben Dukan yerine Karatay yapılması taraftarıyım
şu sıralar karataya sıcak bakıyorum %100 yapamıyorum tabi ama kısmi Karatay diyebiliriz
Sen hangi Şehirdesin canım?
Hoşbuldum canım, teşekkürlerAnkaralılara çoğaldı desenize hoşgeldin
O da 4 yaşında :)kayserideyim bende, dukanla çok güzel kilo veriliyo, hayatımda ilk kez böyle güzel kilo verdim, karatayla kilo vermek benim adıma mucize gibi bişi, yapamadım valla :) sabah erken kalkıp işe gelince ve akşam geç gelen eşle mecburen bişiler yiyince günde 2 öğün yemek bana oldukça zor geldi valla, yapamadımdukanla saat kaç olursa olsun hatta ne kadar çok yersen o kadar çok kilo veriyosun aile sağlığımız açısından en güzeli bu oldu bana :)
ilk kızın kaç yaşında? maşallah allah bağışlasın, azıcık daha vereyim 2.yi istiyoruz bizde, yaza kadar sürem var, verip korumam lazım
Hoşgeldin. Bence artık tığ gibi olma zamanıBu arada yurt dışındayım 3 saat gerideyiz şimdiden belirteyim geç yazdın diye kimse kızmasın
Bende 5 ay önce diyete 95 le başladım şuan 57 kilo civariyim 90 kgdan beri burdayimMemnun oldum canım...
Ben de daha önce Dukan yapmıştım
13 kg kadar da vermiştim üç ayda
ama sonra ilk kızıma hamile olduğumu öğrendim ve birden de aldım bütün kiloları
aslında Dukan güzel hani duyuyorsun ama ben Dukan yerine Karatay yapılması taraftarıyım
şu sıralar karataya sıcak bakıyorum %100 yapamıyorum tabi ama kısmi Karatay diyebiliriz
Sen hangi Şehirdesin canım?
O da 4 yaşında :)
İnşallah canım,
Bu kadarı vermişsin, onu da yaparsın
Rabbim gönlüne göre versin inş
Yok tatlım gecemdim.
Yok tatlım gecemdim.
Yok canım. Çok sukur çok iyine zaman geçiceksiniz belli mi?? diyet durumları nasıl gidiyor? kocan kandırmıyo dimi seni :)
Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)
Yok canım. Çok sukur çok iyi
Bazen bir iki şeyin tadına bakmak zorunda kalıyorum tabi ama akşam yemeğini çok hafif geciriyorum.
Dün kv deydim. Ama ben yedim dedim. Sadece 2 kaşık tadımlık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?