- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.721
Bende 5 ay önce diyete 95 le başladım şuan 57 kilo civariyim 90 kgdan beri burdayim
Şahane vermişsin
Maşallah sana
Darısı başımıza...
Bence de çok hırslıyımHoşgeldin. Bence artık tığ gibi olma zamanı
Evet 5 ay gibi bi sürede büyük başarı maşallah...haha, tanıştıralım, o takımımızın robocopumaşallahı var, hızına yetişilmez öğretmenimizin
Geçmiş olsun canım, neden kırıldı?yılbaşı gecesi dişim kırıldıöle diş hekimi korkusundan gitmiyodum, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım
Estağfirullah:)eee ben geldim hepiniz gittiniz ya hu, takımın çenesi düşüğü de ben oldum iyi mi :)
Geçmiş olsun canım, neden kırıldı?
Hadi inşallah
Estağfirullah:)
Kimsenin yokluğunu aratmıyorsun diyelim
Cok geçmiş olsun.Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)
Anlaşılan yılbaşında abartmışız.matildacım geçmiş olsun canım, bende başladım sp'lere ama durmak yok 5 gün sp yapıcam ancak gider benden bu artılar
Takımı ayakta tutuyorsun valla provo@azaydidem didoşum ne var ne yok? döndünüz mü eve? görümcen nasıl oldu?
@medusa38 kuzucum sen nasılsın?
@toz-pembe canım evde nasıl geçiyor zaman? ders çalışmaya başladın mı? ihmal etme bizi, uğra arada menünü yaz lütfen
@servey hu huuu, servey hanımcım nasılsınız, yine ne koşturmalar ne organizasyonlar peşindesiniz acaba?
@candy_candy kuzucum hadi kır şu 100'lerin lanetini yaaa, kopma diyetten ve bizden, verelim artık..
@morordek hamiş ördekimiz napıo acep :) epeydir evdeydin, çıktın mı bugün? umut nasıl annesi :)
Tamm ye dedim de 2 gün ye pazartesi başla dedim.süpersin canım, öncelikle insanın nefsini kontrol altına alması lazım, süpersin o nedenlebana da hazır ara verdin canın ne istiyosa ye dedin, yedim bende bu sefer cidden başladım ama. öncelikle hedefim listeye girmek, sonra mezun olmak demicem çünkü mezun olsam da geri almamak adına burdan kopamıcam
Çok geçmiş olsunyılbaşı gecesi dişim kırıldıöle diş hekimi korkusundan gitmezsem olacağı buydu, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım
Tamm ye dedim de 2 gün ye pazartesi başla dedim.
Sen 2 hafta yedin bi tanem
Olsun ya yeniden başlamışsın ya şimdi takir takir gider..ama 3 aydır ağzıma düzgünce kaçamak gitmemişti, ben bi açıldım mı 2 günle kalamıombi de yedikçe yiyesi geliyo insanın, duramıosun resmen ama döndüm artık, 21 şubata kadar dukana devamm, dukan 56 olcaksın diyo ama ben ancak 58 olurum gibi
Sp, ps ne ola ki arkadaşım?Anlaşılan yılbaşında abartmışız.
Sp saf proteinSp, ps ne ola ki arkadaşım?
Senin özel olarak uyguladığın bi liste var mı?Sp, ps ne ola ki arkadaşım?
Hımmm...anladımSp saf protein
Ps: protein sebze
Dükkanda protein ağırlıklı bi diyet
Karatay'daki bozma bişeyler yapıyorum canımSenin özel olarak uyguladığın bi liste var mı?
oo bi ankaraalı daha bende ankaradayımİnşallah kaptanım
Evet kaptanım normalde çok yoğunuz
Ben şu an ücretsiz izindeyim, evdeyim ve rahatım.
İkamet Ankara, görev yeri Çankırı ilçesi...
gidecek tatlım yeterki azimli olÇok güzel kilo vermişsin canım
İnşallah bu seferkinde beraber verelim
Ben de 105 le girdim Doğuma, bi ara 95 e düştüm ama tekrar çıktım buralara...
maşallah sana seni mezun edecez artık ebruşumHerkes çok zayıflamışsın dedi. Tabiki ben yok ya size öyle gelmiş ayniyim falan dedim.
geçmiş olsun tatlımKızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)
canım 60,5 olduğun anda listeye giriyorsuntoplight kaptanım ben bu hafta 60,5 ve altına düşebilirsem yeniden girebilir miyim listeye? liste dışı olunca daha bi zorlandım ve saldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?