- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.761
wendy geçmiş olsun cnm
Bende bi sure dukân yapacam başladım 2 gün sp ile bir ay dusunuyordum biraz disiplin için biraz da dükan kurallarina ihtiyacım var tatlı şeylerden basım agriyo artik
Çok teşekkürler...Hosgeldin canim bende gectgmiz hafta izne ayrildim yakin zmanda dnucem ins
sende hosgeldin canim bizim robokop yanimedusa38 95 lerden 55 lere kadr geldi ve cokda saglikli beslenerek bence sende basarablirsin inaniyorum ben
canim benimde disimin yarisi kirildi senin gibi curuktu snra kanal tedavisi oldum ardindan doldu suan hic bsey yok insallahda olmaz cnku cok zor bende korkuyorum disciden
Hoşbuldum,Hoşgeldin cnm:)
Tşk ettim kaptanımSelam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Canım hoşgeldin, ben seni davet edip kaçmış bulundum biraz
Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi
Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile
Geçmiş olsun canım, Aydın soguk muydu? :)
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerekAma yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca
Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya
Ooo süpersin azimle devam edersen anında görmeye başlarsın farkı
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması
Bi de bi deSelam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi
Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerekAma yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca
Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması
Emziriyorsun demekKaratay'daki bozma bişeyler yapıyorum canım
Mesela ekmek hiç yemiyorum
(PaZar kahvaltı dışında)
Ama tatlı falan olunca birkaç çatal alıyorum
Emziriyorum diye azcık ucundan oluyo işte
Spor olarak da Leslie yapmaya çalışıyorum
8aylık canımEmziriyorsun demek
Bebiş ne kadarlik.
Kaptanım benim hedefim 65Selam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Bak senin için iyi fırsat o zaman bu bir ayda verelim kilolari ve mezun olalım bugünün çok iyi geçtiOleeey, senle dukan yaparken ne güzel veriyodum ben, yine yapalım hep beraber
Yoğurt ye ara öğünlerinde kabızlığa iyi geliyorNapiosnuz kizlarrr ben izne ayrilinca bide grumceme gidince dyet fln hak getireaz yemege calstim ama 70 leri gordum yinede bi sure kendi capimda az yiyerek vermeye calisicam dukana donmek istemiyorum safprotein hic yapmak istemiyorum cnky kabiz oluyorum 3 4 gundur wc sorunumda kendilignden czulmeye basladi cok mutluyum aksamlari hafif atlatarak 2 hafta sonra aranizda olucam insallah ama burda menu paylasmaya devm etmek istiyorum yoksa abartirim yine
Bizim takım sıcaktır samimidir seni kacamaktan alıkoyar motivasyon hep yüksek seviyede tutar vazgeçmene engel olurSabahtan beri dışardayım eve girer girmez de Bebek olunca insan birşey yazamıyor şimdi uyuturken okuyayım bari dedim menümü akşam yemeğinden sonra paylaşacağım artık burda saat daha erken ayrıca çok sevdim şimdiden burayı birde yeni tartı aldım çıkmışken vücut yağını falan herşeyi hesaplıyormuş bakalım denemedim daha ama
Ben yazacağım da senin menüyü görünce yazasım gelmediHatunlar yeni yıla geçtik hala yok mu menüler hadi pamuk eller kalem tutsun yazın garı
Evet ya annem de soguk diyor konustugumuzda, daglarda kar var sogugu buraya vuruyor diyor. Her yer buz gibi deseneSağol cnm aydın da soğuk izmirde soğuk bu kadar soğuk çekip kar görememek çok kötü ama boşuna hasta oluyoruz :)
Evet yaa cok yakindi cidden korktum başta bu nasil bi sertlik diyemorordek ayy öle sertliğe elleyince bebişe dokunuyor gibi oluyosun dimi, arada 1-2 cm bile yok nerdeyse :)
Bi hatırladım senin dişini yaa, yapıştırmış mıydı doktorun?
Amin canim cok sagol. Evet boga burcu olacak, eger cok erken dogmazsa :) nasil boga cocuklari kolay mi zor mu taktik ver banaBi de bi de
Allah hayırlı uğurlu etsin
Benim kızım da 29 Nisan doğumlu,
8 aylık şimdi..
Aynı burç olacaklar sanırsam
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Aman dikkat et yürürken canım..
Buz falan derken kaymayasın..
Canim istersen sen yarin sabah yeni tartinla tartil da onu kaydedelim giris kilon olarak, tarti farki olabilir cunku.Sabahtan beri dışardayım eve girer girmez de Bebek olunca insan birşey yazamıyor şimdi uyuturken okuyayım bari dedim menümü akşam yemeğinden sonra paylaşacağım artık burda saat daha erken ayrıca çok sevdim şimdiden burayı birde yeni tartı aldım çıkmışken vücut yağını falan herşeyi hesaplıyormuş bakalım denemedim daha ama
Aslinda ilk gun icin cok kötü de sayilmaz. Helva ve sarma var biz kacamak diyoruz bunlara. Helvayi gerci sabah yemissin, ben sabah yenenlerin gun icinde yakilacagini dusunenlerdenim, tabi bu demek degildir ki sabahlari da abartalim:) ölçülü yedigimiz surece sıkıntı olmaz diye dusunuyorum, zamanla buradaki menüleri gordukce de daha duzelir menulerin bence10:30
yeşillik+havuç
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
2 haş. Yumurta
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
4 tane zeytin
1 küp tahin helva
1/2 muz
12:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
15:15
4 kaşık ciğer kavurma
Yoğurtlu haş. Karnabahar
Salata
5 tane yaprak sarma
Yarım avuç yer fıstığı
1/2 muz
19:15
1 kase sebze çorbası
4-5 kaşık barbunya pilaki
1 kaşık yoğurt
Turp-havuç
Su 3 lt
Spor: hala ümitliyim
Uyumadı minik sıpam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?