- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.741
Olsun ya yeniden başlamışsın ya şimdi takir takir gider..
Koruyabilirsen 58 de çok iyi
Ama sanırım kilo alma payı bırakmak lazım.
Senin boyun benden 2 cm uzundu.
58 gayet güzel olur
Sp, ps ne ola ki arkadaşım?
Hoşbuldum canım
İnşallah.
Boyum 1,64
Kilom bugün itibariyle 99,9
İki çocuk annesiyim, 30 yaşındayım.
8 ay önce İkinci kızıma doğum yaptım şuan ücretsiz izindeyim
Hastalarına 'kilo ver' demekten utanıp, 'hep beraber kilo verelim' demek zorunda olmuş olan bir aile hekimliği uzmanıyım.
Ben de kendimi bildim bileli kilolu olanlardanım
Daha önce birkaç kez Güzel kilolar verdiğim de oldu ama hamilelik, emzirme falan geri aldım
Şu fazlalıklardan gerçekten çok sıkıldım artık.
İnşallah bu kez kalıcı şekilde bu işi bitirmek istiyorum,
Bu yolda ciddi bi şekilde yürümek için motivasyon ve desteğinize ihtiyacım olduğu için buradayım..
Canım geçen çarşamba 102 yi gördüm ben de..
Yakınız...
İnşallah beraber verelim
Anladığım kadarıyla Bu ara hızlı vermen gerektiği için İsveç diyetini seçtin.
Ben hızlı vermek istemiyorum
Geri dönüşlerin bende patladığı birkaç deneyimim oldu da...
ekstrem durum 2 ye göre girebilirsin canım ama öncelikle düzenli girme şartı var biliyon dimi tatlım düzenini tam oturttun mu?
Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)
candy_candy kuzucum hadi kır şu 100'lerin lanetini yaaa, kopma diyetten ve bizden, verelim artık..
yılbaşı gecesi dişim kırıldıöle diş hekimi korkusundan gitmezsem olacağı buydu, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım
geçmiş olsun canım benim de var öyle bi dişim dişimin %80'i kırılmış, doktor kökü duruyorsa hallederiz demiştihalletti de sağolsun
Ben mezun olmuyorum ama 50 ye kadar yolum varoo bi ankaraalı daha bende ankaradayım
gidecek tatlım yeterki azimli ol
maşallah sana seni mezun edecez artık ebruşum
geçmiş olsun tatlım
canım 60,5 olduğun anda listeye giriyorsun
Saol cnm inş darısı başınıza
Şahane vermişsin
Maşallah sana
Darısı başımıza...
Ben mezun olmuyorum ama 50 ye kadar yolum var
Cnm ben boyunu 164 biliyordum hastanede 162 olctuler ikisinin arası 163 demisimdir belkicanım senin boyun 163tü di mi (kardeşimle aynı boydasın unutmuyorum seni) 50 kilo sağlıklı değil hedefine ulaşınca mezun olman gerekir. ondan sonra da zaten korumaya geçersin zaten 50 falan da uygun değil 52-53 iyi bence senin için. ama senden de bi başarı öyküsü bekliyoruz yani.. Diyet Başarı Öyküleri kısmına bi konu açıp hikayeni yazarsın. eminim ki çok ilgi görecektir. mükemmel bir iş başardın
Cnm ben boyunu 164 biliyordum hastanede 162 olctuler ikisinin arası 163 demisimdir belki
Cnm Bende 52- olayyim diyorumda 50 de kilo almayı olsun çünkü çok hızlı alıyorum bende birde şeker rahatsizligim ve granulamatoz mastit içinde zayıf olmam gerekiyor
Mezun olunca bi hikaye yazarım artık
Hosgeldin canim bende gectgmiz hafta izne ayrildim yakin zmanda dnucem insBu arada yurt dışındayım 3 saat gerideyiz şimdiden belirteyim geç yazdın diye kimse kızmasın
sende hosgeldin canim bizim robokop yaniKaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum
Ben sizin takıma biraz fazlayım ya...
Kilom sizlere göre bayağı fazla
canim benimde disimin yarisi kirildi senin gibi curuktu snra kanal tedavisi oldum ardindan doldu suan hic bsey yok insallahda olmaz cnku cok zor bende korkuyorum discidenay inşallah dolguyla kurtarırım yaaa, nedense bi ödüm kopuyo, hele o kanal tedavisi aklıma geldikçe çıldırıyom
Sağol cnm aynı durumdayım bizi ancak sp ler paklar :)matildacım geçmiş olsun canım, bende başladım sp'lere ama durmak yok 5 gün sp yapıcam ancak gider benden bu artılar
Geçmiş olsun diş işi kötü oluyo ihmal etme cnmyılbaşı gecesi dişim kırıldıöle diş hekimi korkusundan gitmezsem olacağı buydu, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım
Hoşgeldin cnmBence de çok hırslıyım
ooo sen çıtırmışsın yahuneyse ben de sana yetişmeye çalışıyorum işte
Tamam canım, takipteyim.Aynı deneyimleri ben de yaşadım canım.. bile bile lades diyorum resmenama şu isveçi kafaya taktım iyice yapiciiim
Sağol ebruş herşey içiyom ilaçta alıyom ya inş hemen toparlanırımCok geçmiş olsun.
Kuşburnu falan iç bari vitamin almış olursun.
Hoşgeldin cnm:)Hımmm...anladım
Tşk ettm
Teşekkür ederim kaptanımoo bi ankaraalı daha bende ankaradayım
gidecek tatlım yeterki azimli ol
maşallah sana seni mezun edecez artık ebruşum
geçmiş olsun tatlım
canım 60,5 olduğun anda listeye giriyorsun
Sağol cnm sana da isveç'te başarılar :)ooo sen çıtırmışsın yahuneyse ben de sana yetişmeye çalışıyorum işte
Aynı deneyimleri ben de yaşadım canım.. bile bile lades diyorum resmenama şu isveçi kafaya taktım iyice yapiciiim
kaptanım aslında düzeni oturttuk maşallah.. artık her gün girerim yani en az 5 mesaj şartını menüleri falan yazarım. mekik ve squata da başladım bir aylık programa.. amaaaa.. bi Balıkesir yolculuğum olacaktartıyı götürürüm ama farklı olur mu orada farklı mı tartar bilemedim? 3 hafta kalıcam bi de ama listeye de girmek istiyorum yani şu vericeğim kiloları kaçırmamak lazım sonra zaten duraklama falan olur. kaptanım ben bu hafta gireyim listeye.. tartımı da götürürüm yani sanki ne kadar değişik tartabilir ki di mi ama
geçmiş olsun matildacan
ah ah wendican ben de istemez miyimbu sefer mekik ve squata da başladım hatta eliptik bisiklete de binicem haftada 3 gün pazartesi-çarşamba ve hafta sonu bir gün olarak düşündüm. bugün yapabilirsem başlamış olucam ama sabah mekik ve squatı yaptım
diyet beni zorladı bugün çok zaten 1.gün hep böyle oluyor çok uykum varcanım bissürü şey atıştırmak istiyor. sıkılıyorum çok ama Allahtan kitap okuyorum da zaman su gibi geçiyor
geçmiş olsun canım benim de var öyle bi dişim dişimin %80'i kırılmış, doktor kökü duruyorsa hallederiz demiştihalletti de sağolsun
Canım hoşgeldin, ben seni davet edip kaçmış bulundum birazKaptanım ben kuralları okudum, kabul ediyorum
Ben sizin takıma biraz fazlayım ya...
Kilom sizlere göre bayağı fazla
Geçmiş olsun canım, Aydın soguk muydu? :)Kızlar slm nassınız bakem
Ben feci üşütmüşüm bademciklerim şişti çok hastayım
Ama bugün sp yapmaya başladım yarında yapıcam sonra ps yapıp perşembe yine sp yapıcam :)
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerekmorordek hamiş ördekimiz napıo acep :) epeydir evdeydin, çıktın mı bugün? umut nasıl annesi :)
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi yayılbaşı gecesi dişim kırıldıöle diş hekimi korkusundan gitmezsem olacağı buydu, minnacık bi çürük dişimin bi kısmını aldı benden yarın sabah gidicem, inşallah kanal tedavisi demez de dolguyla kurtarırım
Ooo süpersin azimle devam edersen anında görmeye başlarsın farkıKaratay'daki bozma bişeyler yapıyorum canım
Mesela ekmek hiç yemiyorum
(PaZar kahvaltı dışında)
Ama tatlı falan olunca birkaç çatal alıyorum
Emziriyorum diye azcık ucundan oluyo işte
Spor olarak da Leslie yapmaya çalışıyorum
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarmasıNapiosnuz kizlarrr ben izne ayrilinca bide grumceme gidince dyet fln hak getireaz yemege calstim ama 70 leri gordum yinede bi sure kendi capimda az yiyerek vermeye calisicam dukana donmek istemiyorum safprotein hic yapmak istemiyorum cnky kabiz oluyorum 3 4 gundur wc sorunumda kendilignden czulmeye basladi cok mutluyum aksamlari hafif atlatarak 2 hafta sonra aranizda olucam insallah ama burda menu paylasmaya devm etmek istiyorum yoksa abartirim yine
bgunden itibaren menu paylasmaya baslicam canim aynen ipin ucundan tutmam lazm tutmaz kopar giderimSelam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Canım hoşgeldin, ben seni davet edip kaçmış bulundum biraz
Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi
Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile
Geçmiş olsun canım, Aydın soguk muydu? :)
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerekAma yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca
Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya
Ooo süpersin azimle devam edersen anında görmeye başlarsın farkı
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması
Sağol cnm aydın da soğuk izmirde soğuk bu kadar soğuk çekip kar görememek çok kötü ama boşuna hasta oluyoruz :)Selam kızlar, ben sabahtan beri coook yogundum anca gelebildim vallahi. Yeni üyelerle takıma canlılık gelmiş, süper olmus :)
Canım hoşgeldin, ben seni davet edip kaçmış bulundum biraz
Kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında, evliyim, Ankara'dayım ben de. Nisan ayında mezun oldum bu takımdan, sonra korumak icin kaldım, simdi hamilelik dolayısıyla kilolar geri geldi tabi
Başlangıç kilonu kaydettim 99,9 olarak bir de hedefini yazar mısın canım? Ayrıca kilom fazla diye hic düsünme o kilolarda daha hızlı gider, bi bakmıssın 80'lere gelmissin bile
Geçmiş olsun canım, Aydın soguk muydu? :)
Bugun cıktım sonunda canım, işe geldim hem 2 insan yüzü görürüm diyerekAma yollar falan her yer buz, düsmemek icin etrafa tutuna tutuna yürüyorum, cok komigim dısardan bakılınca
Umut da iyi ya, masallah beyimiz surekli hareket halinde, durduramıyoruz :) Sabah yatakta sırt üstü yatarken artık başını mı totosunu mu ne bir dayadı göbegimin oraya ama nasıl bi sertlik hissettim, ilk kez böyle oldu
Gecmis olsun canım, cok mu kırıldı? Yazın ben bayılıp ön dişimi kırmıstım, sen var mıydın o zaman hatırlayamadım da aklıma o geldi ya
Ooo süpersin azimle devam edersen anında görmeye başlarsın farkı
Canım bence menü paylasmaya devam et, izinde olanların hali malum... Alırsın valla benden uyarması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?