- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.881
Hosgeldın arkadasımmKuralları okudum kabul ettim.
Hoş geldin gerçi bende yeniyim ama :))Kendimi anlatayım biraz.2009 yılında 52 kg ile hamile kaldım ikizlerim doğduğunda 88 kg idim ve sadece 4 kilosu gitti.ikinci gebelihime 84 kg ile başladım 100 ile bitirdim.bebeğim 1 ay emdi sonra bıraktı.bu arada onu dogurdugumda 98 kg ile eve geldim üç buçuk kilo doğdu ama benden iki gitti iki ay sonrasında hala 98 kilo olduğumu görünce diyete başladım kısa sürede on kilo verdim 2013 yılında 88 kg ile gene burda 5. Takımda yarışmaya başladım daha sonra 1. Takım daha sonra 9. Takım en sonda 12. Takım kaptanlığı yaptım bir süre.sonrasında zorunlu nedenlerle bırakmak zorunda kaldım.ama ilk başladığım takım bu takımdı su an yeni bir başlangıca gene bu takımda başlamak güzel oldu yeri herzaman başka burdan aytimdigimda 73-75 kg arasaydım.gel gelelim şimdiye su an 165 boyunda 88.7 kg im ocak 1 de diyete başladım yani bu üç gün önceki kilo cumaya kadar tartilmicam.hedefim ise çok büyük 55 kg bu kez başarmak için yemin ettim.ve bunu da burda sizlerle beraber basari cam inşallah.su an üç çocuğum var ikizlerim 6,5 küçüğün 4 yaşında çocuklarıma büyüdü az buçuk şimdi diyet verme zamanı ☺☺ takım kaptanı kim bu arada.
Hb arkadaşım o kedi benim kedim.su an 4 yaşında yavruydu o zamanHosgeldın arkadasımm
Kedılı bır profıl dahaaa
Hb ☺☺ kaptan kim.Hoş geldin gerçi bende yeniyim ama :))
Spor yaptım biraz bu ara karın a yüklenmeye karar verdim iyice 4 gündür yapmasam da eliptik yapıyordum bacaklarım için neyse bugün ki spora gelirsek
650 mekik yaptım bütün karın bölgem için ayrı ayrı
150 yatar pozisyonda
bır ara nerdeyse takımın yarısında pisicik vardıHb arkadaşım o kedi benim kedim.su an 4 yaşında yavruydu o zaman
Pisi can dir eski günler geldi aklıma bu takımın yeri ayrı yabır ara nerdeyse takımın yarısında pisicik vardı
Toplight eskilerden tanirim onunda beni bir yerlerden cikaracagina eminim ☺Kaptanimiztoplight cnm
Çıkarır sanırımToplight eskilerden tanirim onunda beni bir yerlerden cikaracagina eminim ☺
4 ayda muhtesem kilo vermissin tebrik ediyorum.hedef nedir.Çıkarır sanırım
Bende 4 ay önce takıma 88 kusurle başladım şimdi 56 yim Burda basarirsin sende umarım yeniden
Teşekkürler hedefim takıma girerken 55 ti4 ayda muhtesem kilo vermissin tebrik ediyorum.hedef nedir.
Başlangıç kilolarimiz ve hedef kilolarını aynı bende 56 yi görürsem 52 yi düşüncem belki o zamanda 50 di cem ama tebrik ediyorum.Teşekkürler hedefim takıma girerken 55 ti
Şuan 52 istiyorum hızlı bi metobolizmam var yuruyus çok yapabilirken daha iyi veriyordum takıma geldiğimde dükan yapiyodum 3 ay yaptım sonra şifa orucu lahana diyeti sonrada kendimce bi program yapmıştım 4 ayda sonuç bu
10 kupa nescafe miBende menumu yazayım madem.
Sabah 3 yumurta üç zeytin yarım salatalık nescafe
Öğle yok
Ara ogün yok
Akşam bir tabak çorba yarım dilim ekmek
Bir muz iki küçük mandalina
Günlük iki litre su 10 kupa nescafe spor yarım saat eliptik bisiklet ☺
Bende şuan aynısını diyorum 50 de olsam fena olmazBaşlangıç kilolarimiz ve hedef kilolarını aynı bende 56 yi görürsem 52 yi düşüncem belki o zamanda 50 di cem ama tebrik ediyorum.
Şifa orucu dediğin nedir
Evet canım on kupa oda diuetteyim diye azaltmış halim normalde enaz 15 sabah uyanır uyanmaz ketila nescafe suyu koyarım.Bende şuan aynısını diyorum 50 de olsam fena olmaz
Şifa orucu aslında 10 gün yapmak gerekiyordu ben 5 gün dayanabildi
Sadece sıvı oda su çay kahveydi bağırsak temizliği yapiyosun önce bende hastaligim için yaptım
Sende benim gibisin hirslisin hep daha fazlasını istiyorsun bende öyleyim.55-50-45 derken anoreksiya ya kadar gider benim iş ile bi hırs varBende şuan aynısını diyorum 50 de olsam fena olmaz
Şifa orucu aslında 10 gün yapmak gerekiyordu ben 5 gün dayanabildi
Sadece sıvı oda su çay kahveydi bağırsak temizliği yapiyosun önce bende hastaligim için yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?