Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor yaptım biraz bu ara karın a yüklenmeye karar verdim iyice 4 gündür yapmasam da eliptik yapıyordum bacaklarım için neyse bugün ki spora gelirsek
650 mekik yaptım bütün karın bölgem için ayrı ayrı
150 yatar pozisyonda her iki bacak toplamı için hareket yaptım
100 russian twist yaptım
50 otururur pozisyonda bacakları kendime çek bırak yaptım hareketin adını bilmiyorum
200 çember iç bacak yaptım
100 de lastik le kol arkası çalıştım iki kol toplamı
Squat yapacaktım ama kızım hala uyanık belki yatmadan yaparım
Spordan önce yarım portakal yedim kızıma yediriyordum aslında erken yedim ara öğünüm eksikti son olsun dedimm :) sade Türk kahvesi içtim yanında bir kare bitter bir küçücük de yulaflı bisküvi yedim inşallah yarın bisikletime döneceğim

Hoş geldin gerçi bende yeniyim ama :))

Hb arkadaşım o kedi benim kedim.su an 4 yaşında yavruydu o zaman
bır ara nerdeyse takımın yarısında pisicik vardı

Bugünkü menüm
Sabah
Az patates kızartması
Zeytin
Bi dilim ekmek
Çay
Ara
Ayva
Akşam
Balık salata
Zero
1 dilim ekmek
Ara nescafe
Ayva
Su 2 lt
90 dakika yuruyus Ankara donmuştu balıklarda
140 mekik
150 bel çevirme
1 dak plank
15dak sırt omuz hareketleri
toplight morordek

4 ayda muhtesem kilo vermissin tebrik ediyorum.hedef nedir.
Teşekkürler hedefim takıma girerken 55 ti
Şuan 52 istiyorum hızlı bi metobolizmam var yuruyus çok yapabilirken daha iyi veriyordum takıma geldiğimde dükan yapiyodum 3 ay yaptım sonra şifa orucu lahana diyeti sonrada kendimce bi program yapmıştım 4 ayda sonuç bu

Başlangıç kilolarimiz ve hedef kilolarını aynı bende 56 yi görürsem 52 yi düşüncem belki o zamanda 50 di cem ama tebrik ediyorum.
Şifa orucu dediğin nedir

Başlangıç kilolarimiz ve hedef kilolarını aynı bende 56 yi görürsem 52 yi düşüncem belki o zamanda 50 di cem ama tebrik ediyorum.
Şifa orucu dediğin nedir
Bende şuan aynısını diyorum 50 de olsam fena olmaz
Şifa orucu aslında 10 gün yapmak gerekiyordu ben 5 gün dayanabildi
Sadece sıvı oda su çay kahveydi bağırsak temizliği yapiyosun önce bende hastaligim için yaptım

Evet canım on kupa oda diuetteyim diye azaltmış halim normalde enaz 15 sabah uyanır uyanmaz ketila nescafe suyu koyarım.

Bu şifa orucunda ciddi kilo kaybı yasaniyor mu zaten çok yemiyorum denemek isterim

Sende benim gibisin hirslisin hep daha fazlasını istiyorsun bende öyleyim.55-50-45 derken anoreksiya ya kadar gider benim iş ile bi hırs var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…