Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım on kupa oda diuetteyim diye azaltmış halim normalde enaz 15 sabah uyanır uyanmaz ketila nescafe suyu koyarım.

Bu şifa orucunda ciddi kilo kaybı yasaniyor mu zaten çok yemiyorum denemek isterim
On kupa seni mahveder bende deli gibi içiyordum baktım bacaklarım ohh tarlaya dönmüş selülitten maşallah dedim kendime bu aralar içmiyorum gece eşimle film izlerken bir kupa o da sade ve şekersiz içerim zaten

Sende benim gibisin hirslisin hep daha fazlasını istiyorsun bende öyleyim.55-50-45 derken anoreksiya ya kadar gider benim iş ile bi hırs var
Benim en dusuk gordugun kilo 20 yaşındayken 47 50 den daha azı olmayı versin yaş 38 iki çocuk annesiyim yeter bence
Evet kafama koyduğunu yaparım darısı KPSS ye atanamayan öğretmenlerden biride benim

ya ben 1 kasimda regl oldum aralikta olmayinca bide sigilden fln suphelenip 6 aralikta doktra gttim kan testi bile yapildi snuc negatif 0.19 ckti tarlusal kullandim 12 gun ilac bttikten snra hala regl olmyinca isde dktra gttim dktr gebelik yoksa horman testi isticem dedi ama alttan ulturosnla bakti 5 haftalik gebelik var dedi demekki gecen ay geldiginde cok yeni oldgubicin ulturosnla grunmedi kan testinde de cikmadi 1 haftalik flndi geldiginde heralde dedi oyzden kan testinde ckmamis olablir dedi ole isde yani ben adetmden 5 gun once hamile kalmisim bu arada saol senden kiskandim heveslenmistim senden hrunce takvimi dedm bende hamile kalinca yapicam yapabildmmi bilmiyorum tabi daha dgum zmani ne zman biliyorum kendimce hesapladm

Boyun kaç 29 yaşındayım bnde
hosgeldin canim

Evet canım on kupa oda diuetteyim diye azaltmış halim normalde enaz 15 sabah uyanır uyanmaz ketila nescafe suyu koyarım.

Bu şifa orucunda ciddi kilo kaybı yasaniyor mu zaten çok yemiyorum denemek isterim
3 kilo civarı verdim galiba bayag oldu yapalı benimle baslayan arkadaşta 1.5 gün yapti

Gunaydın kızlar, bugun aksamuzeri dönemlik tez sunumum var hocalara, bana başarı dileyin
Sen baya eski üyelerdenmissin, her seyi biliyorsundur o halde :)
Kaptanımız toplight , ben de kaptan yardımcısıyım. 27 yaşındayım, bu takımdan mezun oldum hamilelik öncesi, simdi de kilo almaya devam :)
Sporun süpermiiiis
Aaa anladım simdiii :)
Ay neyse hayırlı olsun 5 haftalık 9 haftalık önemli degil saglıkla büyüsün de

günaydınlarrrr
hoşgeldin canım aramıza kuralları bilen eskilerden birileri olması güzel canım
Hb ☺☺ kaptan kim.
benim dalin cim maşallah büyütmüşsün bebeleri

spor çok güzel beğendim tatlım

Evet canım bende onu soleyecektim bu hafta listeye girmemem için bi neden yok.listelerle girmek isterim mezun olana dek burdayım katilimimla sporumla diyetimle pazar günü başladım diyete ogün tartildim cumaya kadar tartilmucam
Başlangıç kilom 88.7 olarak kayda geçsin hedef kilom 55.0

Evet canım bende onu soleyecektim bu hafta listeye girmemem için bi neden yok.listelerle girmek isterim mezun olana dek burdayım katilimimla sporumla diyetimle pazar günü başladım diyete ogün tartildim cumaya kadar tartilmucam
Başlangıç kilom 88.7 olarak kayda geçsin hedef kilom 55.0

evet tatlım juju isyan edip gittikten sonra ben toparlamak zorunda kaldım sonrasında devam ettik keşke o da geri dönse

Günaydınlarrrr :)

canım ben 6 ayda bir diş taşını temizlettiriyorum tükürüğüm yaptırıyormuş ama derin mi yüzeysel mi bilmiyorum

günaydın kaptanım, muhtemelen yüzeyeldir sizinki, çünkü bana öncelikle derin temizlik yapılıp (anestezi ile uyuşturulup 2 seansta yapılıyomuş ) sonrasında yüzeyel olarak 6 ayda bir yapılacakmış, eğer güzel bakım yaparsam daha uzun süre gidermiş ama vucüt kendi üretiyomuş bunu, bi de diş eti çekilmem varmış, o nedenle yılanın başını küçükken ezmem lazım korkuyorum

matildaaaaaa isyanında yanındayım, isyankarım bendeeeee...

haha, baksana itiraflar geliyo işte, organizatörsün sen :) ay bi ara bizde öleydik bi arkadaşımla, acaba evlilik-sünnet-doğum-mevlüt-baby shower organizasyonu işine mi girsek diyoduk ama çok yorucu başka iş yapılmaz onu yapıcaksan.

10 kg vermem lazım cok degıl aslında ama dısıplıne olamıyorum emzırme alt ust edıyor benııı

azıcık daha sık dişini kuzum, hele bi yaşına yaklaşsın elacık, havalar da düzelir azıcık çıkar yürürsünüz, hem diyet hem spor olur sana da mis gibi.

Evet eskiler geri dönse aynı takimdaydij seninle de.güzel aktif bir takim dik ama dağıldı sonra.anlaşmazlıklar vs ler

merhaba hoşgeldiniz, ilk günkü gibi sıcacık takımımız, şenlendiriyoruz yine hep birlikte inşallah :) bende izinli üyeyim, izne ayrılınca azıcık aldım, onu vereyim gircem inşallah listelere :)

Hb canım insanlar sıcak olunca ortamda sıcak oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…