Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam internetim yok telefonun interneti de bitti şimdi dışarda bi cafe nin Wifi bağlandım
Işten ayrıldım bide
Bu hafta beni idare edin cuma günü tabiki kilo bildirimi için giricem
Telefonumun internet paketi yenilensin hergün girmeye çalışıcam
Yediklerime dikkat ediyorum hiç problem yok diyete devam

CANIM SİZLER YENİ ÜYE OLDUĞUNUZ İÇİN 3. CUMA LİSTEDESİNİZ TABİİKİ BU GÜZEL KATILIMLARINIZ DEVAM EDERSE
ok canım senin telin var mı arkadaşlardan birinde eğer nete giremezsen telden haber ver canım
Rekor kirabilirim
canım sen eski üye olduğun için 78 le listeye gireceksin aradaki farkı böleceğiz ne kadar çok kg verirsen o kadar az eksiye düşeriz

aa tüh rekor olamıcak desene

Kural kuraldır ben 78 le ayrıldığım için 78 in üzerine eklenecek artida olu cam bu durumda

Amma velakin mevcut kilom üzerinden hesaplandiginda bu benim rekor kirabilirsem tabi bunu degistirmez aramızda kutlarız

Medusa harika kilo vermiş tebrik ve takdir ediyorum onun gazi üzerine şifa orucuna başladım bugün bakalım ama 4.günüm tartidaki rakam çok fena zaten üç yumurta yiyordum nescafe dışında extra dün çorba içtim oructa zorlanmicam yemiyorum dediğim an kitlenir cenem yediremez kimse kararliyim

Bebek'ten ev işinden yemekten valla gibi kendini zor atıyorum buraya kocam zaten ayrı bir Bebek onu yollasana kadar akşam oluyor birazdan eliptik bisikletime dönüyorum çok sıkı geliyorum düğünümüz vardı elbise sipariş etmiştim sadece 36 beden vardı bir deneyim dedim o kadar güzel oldu ki içinde incecik oldum göbeğim bile erimiş eşim de çok zayıfladın sesi bu gazla iyi spor yaparım tek sorun bacaklarım hala vücudum da çok işim var ama pes etmek yok orası ayrı bu yaz tatilde bikinilerimle incecik fit anne olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…