- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.041
Benimde ilk sezeryanim öyleydi ikinci rahat geçtiDaha bizim 4 tane çıktı 5. Yolda gende üst önler yok yukarı azılar çıkmış görmedim ama :)) maşallah diyin çok akıllı kızım var böyle olacağını bilsem iki üç tane daha yaparım tabi önce doğum travmasını atlattıktan sonra doğum da değil de lohusalık kabus gibiydi
95 e bolunecek yaaa ühüüü***5. Takım 499. Etap***
toplight (71,3/)
medusa38 (55,5/) hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/)
servey (77/)
matilda34 (67,5/)
ebrusonmez (56,9/)
dalin26 (78/) 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü
5. Takım Ortalama: %
gulsayszey (99,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)
toplight kaptanım dalin26 'nın durumuna baktım sonuc listelerinden, en son bildirim yaptıgı etap 404'müs. 405'te bildirim yapmamıs, 406'da da bildirim yapmadan izne ayrılmıs. O yuzden en son bildirim yaptıgı etaba göre fark alıp yüzde bölünür diye düsündüm ama sen bi kontrol et istersen, emin olamadım...
Normal doğum yaptım ben her türlü zor işte Can'ından can çıkıyorBenimde ilk sezeryanim öyleydi ikinci rahat geçti
E ama 78'e göre artıdasın zaten şu an aslında ne kadar büyük sayıya bölünürse o kadar iyi95 e bolunecek yaaa ühüüü
Cevaplaya bas yaz sonra başka alıntı için tekrar cevapla ya bas cnm öyle arka arkaya oluyo işteYa çoklu alıntı yapamadım bir türlü öbür turlu de zorladı bana ogretirisiniz di mieskiden çok basitti ya msjlari cevaplayamiyorum
Deneme oldu galibaCevaplaya bas yaz sonra başka alıntı için tekrar cevapla ya bas cnm öyle arka arkaya oluyo işte
Ama telden giriyosan 2. Sayfaya geçmeden gönder yoksa siliniyor yani benim öyle oluyo :)
E ama 78'e göre artıdasın zaten şu an aslında ne kadar büyük sayıya bölünürse o kadar iyi
Sen kendini haftaya sakla bence
Kazen bu konuda bi hak vermisti link paylasti herkes yaptiydi ona mesaj yaz istersenŞey sorayım birde ismi değiştirmek istiyorum dalin tuhafıma gitmeye başladı nasıl yapi cam onu önceden buda kolaydı
candy_candy tatlım gene bir istikrarsızlık var işler rahatladı listeye gireceğim diyorsun ama kaç gündür takıma gelmiyorsun isveç e başladığını yazmışsın devam ediyormusun? ne menü ne spor listesi ekliyorsun o yüzden bu hafta senin liste işin zor tatlım en iyisi sen balıkesirden dön sonrasında gir listeye bir de oralara kadar taşıma tartını
Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmmhala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
İsyaaaaaaaan!
İsyanım var benim bu kadere yiyip yiyip kilo almayana,spor yapmadan formda olana,ful makyaj bakımlı gezene, kocası her daim yemeğe götürene,evine kadın alıp evi hastayken bile temiz olana isyanım var işte
teşekkürler mefkure sultanım
canım bozma moralini ama eşin gittikten sonra uyuma tatlım o konuda haklı kayınpederin maalesef biz anneler uykusuzluk çok çalışma herşeyi yapmak zorundayız hep kendimizden ödün vermemiz gerekiyoraynen kaptanım ben de öyle düşündüm Balıkesir'e bi gidip geleyim listeye öyle giricem. salı günü iş yerinde internetim yoktu. evde zaten hiç giremiyorum telefonumdan da uğraştım ama benim tel gitti iyice format istiyor cevapla deyince internet kapanıyor ve hata veriyor. çarşamba günü 112 acil durum md. toplantıdaydım (selden dolayı) ondan beri de raporuydu yazışmasıydı bitmiyor. bugün moralim gerçekten çok bozuk. kaç gündür her gün işe geç kalıyorumbugün de geç kalacak gibiydim ve çok yağmur vardı. evim de dolmuşa 5-6 dk uzaklıkta ama o yağmurda olur 10 dk iş yerine de direk araç yok indiğim yerden de 5 dk yürüyorum. neyse kayınbabamı aradım beni işe bırakabilir misin baba diye.. bıraktı bırakmasına ama baya da bi nutuk attı yani. servise neden binmiyorsun, erken kalk biraz, mustafa(eşim) gittikten sonra uyumasan yetişirsin falan dedi. dediklerinin hepsi doğru ve bunları ben de düşünüyorum zaten ama çok zoruma gitti çok pişman oldum keşke geç kalmayı göze alsaydım dedim içimden. bi de kimseye güvenme diyor ya çok bozuğum bugün çok anlatamam. kilomu hiç söylemicem dukana başladım bugün onu söyliyim sadece. yaşam enerjim çekilmiş gibiyim bugün
zaten yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, namaz kılamıyorum, erken kalkamıyorum, hiçbir işimi yetiştiremiyorum ben neden yaşıyorum anlamıyorum ya
canım kişisel ayarlar kısmında kullanıcı adı değiştirme bölümü var oradan kendin yapabilirsin kazen e sormana gerek yokŞey sorayım birde ismi değiştirmek istiyorum dalin tuhafıma gitmeye başladı nasıl yapi cam onu önceden buda kolaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?