Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 499. Etap***

toplight (71,3/)
medusa38 (55,5/)
hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/)
servey (77/)
matilda34 (67,5/)
ebrusonmez (56,9/)
dalin26 (78/)
406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (99,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)

toplight kaptanım dalin26 'nın durumuna baktım sonuc listelerinden, en son bildirim yaptıgı etap 404'müs. 405'te bildirim yapmamıs, 406'da da bildirim yapmadan izne ayrılmıs. O yuzden en son bildirim yaptıgı etaba göre fark alıp yüzde bölünür diye düsündüm ama sen bi kontrol et istersen, emin olamadım...

Selam kızlar menü mü yazayım yazmasam daha iyi ama
Sabah:
Birazcık sucuklu yumurta üç parça sucuk vardı
Domates
Salatalık
Az peynir
Bir çay kaşığı bal
Küçük bir kare helva
Bir dilim kepek ekmek
Şekersiz çay

Akşam:
İki kaşık pilav
İki kaşık türlü ( dünkü yemeklerim dışardaydım sabahın köründe temizlik yaptım kızımla dolaşalım dedik biraz :))
Bir tane donat yedim hatta birde yarım yemiş olabilirim su da 1.5 litre bugün çok kötü spor yapamadım mekik yapacam her günkü gibi kızım uyursa erken ara öğün falan da yapamadım bugün de böyle olsun

Benimde ilk sezeryanim öyleydi ikinci rahat geçti

95 e bolunecek yaaa ühüüü

Ya çoklu alıntı yapamadım bir türlü öbür turlu de zorladı bana ogretirisiniz di mi eskiden çok basitti ya msjlari cevaplayamiyorum
Cevaplaya bas yaz sonra başka alıntı için tekrar cevapla ya bas cnm öyle arka arkaya oluyo işte
Ama telden giriyosan 2. Sayfaya geçmeden gönder yoksa siliniyor yani benim öyle oluyo :)

Cevaplaya bas yaz sonra başka alıntı için tekrar cevapla ya bas cnm öyle arka arkaya oluyo işte
Ama telden giriyosan 2. Sayfaya geçmeden gönder yoksa siliniyor yani benim öyle oluyo :)
Deneme oldu galiba
E ama 78'e göre artıdasın zaten şu an aslında ne kadar büyük sayıya bölünürse o kadar iyi
Sen kendini haftaya sakla bence

Haklısın canım daha az artida olurum

aynen kaptanım ben de öyle düşündüm Balıkesir'e bi gidip geleyim listeye öyle giricem. salı günü iş yerinde internetim yoktu. evde zaten hiç giremiyorum telefonumdan da uğraştım ama benim tel gitti iyice format istiyor cevapla deyince internet kapanıyor ve hata veriyor. çarşamba günü 112 acil durum md. toplantıdaydım (selden dolayı) ondan beri de raporuydu yazışmasıydı bitmiyor. bugün moralim gerçekten çok bozuk. kaç gündür her gün işe geç kalıyorum bugün de geç kalacak gibiydim ve çok yağmur vardı. evim de dolmuşa 5-6 dk uzaklıkta ama o yağmurda olur 10 dk iş yerine de direk araç yok indiğim yerden de 5 dk yürüyorum. neyse kayınbabamı aradım beni işe bırakabilir misin baba diye.. bıraktı bırakmasına ama baya da bi nutuk attı yani. servise neden binmiyorsun, erken kalk biraz, mustafa(eşim) gittikten sonra uyumasan yetişirsin falan dedi. dediklerinin hepsi doğru ve bunları ben de düşünüyorum zaten ama çok zoruma gitti çok pişman oldum keşke geç kalmayı göze alsaydım dedim içimden. bi de kimseye güvenme diyor ya çok bozuğum bugün çok anlatamam. kilomu hiç söylemicem dukana başladım bugün onu söyliyim sadece. yaşam enerjim çekilmiş gibiyim bugün

zaten yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, namaz kılamıyorum, erken kalkamıyorum, hiçbir işimi yetiştiremiyorum ben neden yaşıyorum anlamıyorum ya

Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmm hala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen

ayyyy tebrik ederim canım çok sevindim.. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

ah ah işte tam da bu isyan halindeyim ben de.. hatta isyan da edemeyecek bir psikolojide olabilirim

günaydınlarr
F Fuli07 tatlım buraya gelebilirsin

Kızlar arkadaş bizim takıma yazmıştı
Bizim yeni üye ihtiyacımız olmadığı için size yönlendirdim tabi gelirse
Sizin var diye biliyorum
teşekkürler mefkure sultanım
canım bozma moralini ama eşin gittikten sonra uyuma tatlım o konuda haklı kayınpederin maalesef biz anneler uykusuzluk çok çalışma herşeyi yapmak zorundayız hep kendimizden ödün vermemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…