Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar sizi özledim ya giremedim bu hafta hiç internetim yok ay bide telefondan girmesi ne zormuş
Neyse ben bu hafta evdeydim genel olarak oyuzden dikkat edebildim yediklerime avokado ezmesi ,yumurta ve ton balığı yedim genelde dün sabah kayinvalidemde yaptım kahvaltıyı orda 2 küçük pankek yedim tek kacamagim o oldu .. Belki haftaya mezun olurum yaa bu hafta çok sıkı tutcam diyeti bebek te istiyorum bi yandan o yüzden mezun olmam istediğim kiloya inmem gerek

***5. Takım 499. Etap***

toplight (71,3/)
medusa38 (55,5/)
hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/)
matilda34 (67,5/)
ebrusonmez (56,9/)
dalin26 (78/83,4/-5,4/-%0,07)
406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (99,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)

Günaydın şekerlerrr, inşallah güzel eksiler görürsünüz :)

T TopaLsoLucaNn tebrikler canım süper motivasyon olmuştur sana.
toz-pembe canımm seni de tebrik ederim, hadi mezun olda bebiş gelsin, didem senden hızlı davrandı bak :)

zaten yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, namaz kılamıyorum, erken kalkamıyorum, hiçbir işimi yetiştiremiyorum ben neden yaşıyorum anlamıyorum ya

oluyo öle arada candycim, havalar kötü, saatleri almadılar, kalkayım desemde vucüt uyanmıyo ki bende aynı durumdayım, bizden çok var merak etme.

bende müthiş bildirimimi yapayım, vereyim derken alıyom

wendigo (61,5/62,1/-0,6/%-0,98)

Yaaaa napıyosun kuzum sen, bu izin sana hic yaramadı yalnız

Neyse moral bozmak yok, olur böyle arada. Umarım en kısa sürede toparlarsın da dönersin listelere, seni de mezun ederiz :)

bi tur daha başlayım istiyorum zaten, ondan çok sıkı da tutmuyorum farkındasınızdır, bi tur daha başlayım 55 lere düşeyim inşallah hedefim o.

sen nasılsın? iştah kontrol mekanizması tamamen gitti mi? ay hamişliğimde minik magnumlar var ya onların 1 tanesi kesmiyodu beni ama moral bozma, ben verdiysem herkes verir zaten

Aaa Didem mezun mu oldu yoksa hamile mi kaçırdım ben giremeyince

Aynen canım motive ve mutluyum su an durmak yok yola devam
Sende üzülme haftaya telafi edersin

Yani yarı kontrollü halde diyelim şu anda ama tartı beni hiç güldürmedigi icin cıkasım gelmedi sabah, bi de dedigim gibi şişkinlik hissediyordum.
Onun dışında iyiyim, çatı kemiklerim agrıyor 4-5 gündür Birkaç arkadas normal dedi ama bu kadar uzun sürmesi de normal mi bilemedim, doktora yazdım bakalım ne diyecek. Bi de erken yani bence. Kilomu taşıyamıyorum heralde şimdiden
Ayy inşallah canım bende bebiş istiyorum artık bugün de doktora gidicem kontrole bi sorun falan var mı önceden kontrole gideyim dedim
Git canım iyi olur. Folik asite başlamıştın degil mi? Kızamıkcık, su cicegi, toksoplazma falan gecirmis misin onlara da baktır. Hadi insallah senin de güzel haberlerini alırız

maşallah canım allah daim etsin inşallah. müthiş kilo vermişsin

haklı canım orası kesin. ben hiçbir şey yapamıyorum, ona bozuluyorum. yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum hantallığımdan bence aldığım kilolar fazla geliyor artık 30 yaşıma giricem yaşlanıyorum kaldırmıyor vücut

aynen canım ben bittim ya gerçekten.. bazen diyorum ki benden bi halt olmaz ben yapamicam ben böyle öküz gibi kalıcam bi çocuk daha doğurucam olucam 150 kilo

sabah yarı uyur yarı uyanık işe gidiyorum akşamın 5'ine kadar burdayım. akşam çık bebeği al eve gel en iyi ihtimalle 6. o da hiçbir yere markete falan uğramazsam. ev dandini zaten her daim saat 10'a kadar vaktim var. yemek yap ye kaldır mutfağı toparla çamaşır yıka katla ütü yap. zaten temizlik yapma olanağım hiç yok onu haftada bir kadın geliyor (o da iki haftadır gelmedi ) 10'da da kızımla beraber yatıyorum ve onu uyutup kalkamıyorum yaa kalkmam kendi yatağıma geçmem lazım ama ben orda sabaha kadar uyuyorum her yerim tutuluyor. kocam yalnız kalıyor. yemin ediyorum psikolojim çöktü artık yaa. bi duş almak için bile insan düşünür mü ya nasıl yapıcam ne ara yapıcam diye zaten eşimi bilen bilir bana zerre yardım etmez (şimdi eskisinden iyi)ama o da haftanın iki günü akşam yok hafta içi çok yoğun çalışıyor yoruluyor ona da kıyamıyorum. aslında hantallık tembellik ve üşengeçlik yapmasam yetişir her şey ama işte üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki sabahtan beri ağlayıp duruyorum haftasonunu bile evimde geçiremiyorum eşimin dersleri oluyor bebek ses çıkarıyor diye evde duramıyoruz. yaşamıyorum sanki ben.. bi makine gibi hissediyorum kendimi sadece, bulaşık makinesi falan gibiyim hiç insan gibi değilim

Tsk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…