- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.561
Bence guzel ama kahvaltınyok metabolızman hızlasın dıye sabahı atlama sekerrr
Açıkcası ben anormal bisey görmedim canim. Bence de sabah kahvaltı olsa daha iyi olurdu.:) Bende ara ara atlıyorum kahvaltıyı.Kızlar menülere yorum yapın, bana da yorum yapın ki yiyemeyimdüne göre müthiş bi menü, yazmayınca neler yediğimi bilmiyomuşum meğer.
Açıkcası ben anormal bisey görmedim canim. Bence de sabah kahvaltı olsa daha iyi olurdu. :)
Canım ben de yapmıştım dukan ve 3 ayda da 13 kg vermiştim.Kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim, dün soğuk diye annemde bırakmıştık, sanırım hasretten ateşlenmiş kuzum, sarılıp öpmeye doymadı şimdi biraz daha iyi şükür.
Canım emzirenler için dukanı denesene?? Ben dukandan güzel kilo verdiren ve doyuran diyet duymadım görmedim :) ben şahsen 3 ayda 10 kilo verdim Medusa kaptanım 30 kilo verdi :)
Aynen canım saolasın, sende haber var mı??
İşte canım bi de korktuğum buBenim diyette meyve yok aslında ama dayanamadım iştegünde 1 ile sınırlamazsam kilo veremiyorum maalesef ben.
Ok şekerrrServeyim dünün tokluğuydu o, yoksa yerim yaw :)
Ekmekler haric guzel menu biz ekmek varken veremiyoriz malesefMenüm
Sabah 1 kepçe çorba
Öğle 2 dilim ekmek peynir çay 5 zeytin
Akşam 4 köfte salata yoğurt 1 dilim ekmek
Su 2 litre
Kızlar valla diyete başladım dedim ama ekmek yedim yine ya öf yarın artık ekmek te yemicem
Dukanda sinirli tursu varda meyveler olunca duzen bozuluyo balon patladi sismiyor tekrarBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 700 ml yeşil çay
Öğle; büyükçe fırın tavuk, 1 bardak ayran
Ara; 700 ml tarçınlı su, elma, şekersiz Türk kahvesi
Ara; armut
Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu
Su; 1 lt soğuk + 1,5 lt sıcak su (tarçınlı ve yeşil çay işte)
Spor; annemdeyim, bugünlük affola
Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın
toplight morordek medusa38
Biraz kh agirlikli olmus ana yemek protein olsa iyi olurdutoplight morordek
9.30
1 dilim börek
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşarpeyniri
8 tane zeytin
12.00
Sütlükahve
yarım avuç fındık
15.30
1tabak bulgur pilavı
mısırlı köz biber salatası
19.00
Bir kase yoğurt
bir tane havuç
bir avuç badem
Su 3lt yi geçtim
Spor: 3 mile leslieebrusonmez
Canin cok tatli istediginde yogurtlu meyve yap en azindan daha az kalorili hafif tatli yemis olursunTatlı bşeyler yemiyim dıye dırenıyorum eesmen toparlamam lazım artıkk
Bu yaza bır suru dugun sunnet var istedıgım gıbı gıyınmem ıçin son zamana bırakmamam lazımmm
Tamam canım dıkkate alcammmCanin cok tatli istediginde yogurtlu meyve yap en azindan daha az kalorili hafif tatli yemis olursun
Saol cnm daha iyi benimkideCnm benim yapma emzir bebişini sütünü tehlikeye atma diyet herzaman olur ama sütün kaçarsa dönüş yok sen zaten emzirdiğin için ekstra kalori harcıyosun ekmek yememek sana en masum detoks olur biraz da suyu yeşilliği arttır tamam işte:)
Anladım cnm ama ayrılmayı düşünüyosan bebek buyüdüğünde daha zor olur bence
Sağol canım seninki nası oldu
Meyveyi yogurtla yemek de sade yemekten daha etkiliymis diyetisyenler oyle oneriyor hemde bizim gibi seker dengesizligi olanlar icin yogurt buyuk kurtariciTamam canım dıkkate alcammm
Ben light degil olculu kullandim yogurdu ev yogurtu yaptim sutude yarim yagli sutCanım ben de yapmıştım dukan ve 3 ayda da 13 kg vermiştim.
Dediğin gibi dukan çok doyurucu ve uygulaması kolay.
Ama herşeyin light olması biraz kafamı karıştırıyor. Süt, yoğurt, peynirin light olması işi var ya... light olayı biraz sağlıksız geliyor bana...
Ne bileyim belki de bahane uyduruyorum.
Dur ben bunu biraz düşüneyim canım
Ilk kez bi menüye yorum yapmadan duramadim şok oldum kuzum sen neyaptintoplight morordek
9.30
1 dilim börek
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşarpeyniri
8 tane zeytin
12.00
Sütlükahve
yarım avuç fındık
15.30
1tabak bulgur pilavı
mısırlı köz biber salatası
19.00
Bir kase yoğurt
bir tane havuç
bir avuç badem
Su 3lt yi geçtim
Spor: 3 mile leslieebrusonmez
Arh+ canım..Biraz kh agirlikli olmus ana yemek protein olsa iyi olurdu
Dukanda sebzeler var canim seyir de 1+1 yapilabiliyo karatay tarzi diyet herkese yaramiyo yapanlardavkilo aliyordu kan grubun neydi ben bi ara herkese soyluyordum buna gore dukanin uygun olup olmadigini
Bir geldin pir geldin yahu...Ilk kez bi menüye yorum yapmadan duramadim şok oldum kuzum sen neyaptin
Böreği yedin iki kk kaşar neden yedin kaşar çok kalorilidir
Hadi bunları yedin bunlarla sınırlı kalsaydı fındık çok kalorilidir.yemeseydin keşke ona da tamam bulgur pilavı ardından bir avuç badem
Bunlar tek başına sorun değil
Ama aynı gün badem fındık börek kaşar bulgur pilavı yemek diyet yaptığını düşünürsek dehsetul vahşet darilma bana lütfen ama bunları solemem lazım.sadece börek sade e fındık yada badem yada pilav birini secmeliydin bir avuç tüketmek ise diyet için çok çok fazla 5 tane falan kabul edilir ancak.
Menülerini hafifletmen lazım.bütün cislari bir günde tüketme.haftanın üç gününe yay bence.opuyorum
Zor bi grup diyet acisindan hassas bi mideniz varArh+ canım..
Söylediklerin doğru canım.Zor bi grup diyet acisindan hassas bi mideniz var
Kirmizi et pek iyi gelmiyor aksam gec yemekte ve aksam vakti meyve yemekte yaramiyor
Sebzelerle daha hafif olabilirsin tavuk balik terçih edebilirsin
Dukan a gelince dukan agir gelebilir kabizlik sorunu yasayabilirsin tam uyarak yapinca A gruplarida dukanla veriyo ama sonra saglik sorunlari olabilir
Biraz kendine gore yasam tarzina gore bir diyet uygulayabilirsin
Sabah kahvaltilarinda yumurtanin yaninda yesillik en azindan marul yiyerek daha tok olabilirsin
Ogle yemeklerinde tsvuk balik yaninda salata yogurt yiyebilirsin
Aksamida 5-6 arasi yapip 7 gibi de meyve yiyip gunu erken kapatirsan hem ac kalmazsin hemde hizli kilo verirsin
Bu yontem bende ise yaradi
Dogru sebzeler sec karnabahar ispanak brokoli pancar yesillikler kereviz gibi bunlarin kalorisi cok dusuk ve tok tutuyo zaten hareketsiz oldugumuz kis ayinda kh agirlikli beslenmek bizi hem sisiriyo hemde tembellestiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?