Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mutlu dogum gunleri bi nde dukana baslama kararimi dogum gnumde aldim ve basardim darisi basiniza

sağol canım.. ben de başladım bugün verdiğim kararı uygulamaya inşallah sonum sana benzer

anladım canım. kızın çok küçükmüş dediğin gibi. o zaman sen kayınvalideyi tavlamaya bak. ne olursa olsun kadınlar dayanamaz ona dürüst ve yakın davran bi şekilde onu tavla. inan bak siz ikiniz geçinmeye başlarsanız sorunlarınız gider ikiniz sorunlarınızı karşılıklı konuşun ve sen kadının söylediği herşeyi kabullenmiş gibi yap "ben kendimi düzelteceğim sizde lütfen bana destek olun aynı evde yaşıyoruz bi aile olalım" falan de. "ben sizi de kocamı da çok seviyorum ama bazen çok geriliyorum, düzeltmeye çalışıcam" gibi konuş hep onlar haklıymış gibi konuş ve onlardan destek iste.

canım bak, nasıl diyim. gerçekten eğer bu kızın 7 de olsa 10 yaşında da olsa ayrıldığın zaman çok daha zorluklar çekeceksin. çok daha kötü psikolojilere girecek, çok fazla baskı göreceksin. anlattıklarından anladığım kadarıyla. bu hayattaki en tehlikeli tip ailesinin gazına ve dolduruşuna gelen tiptir. kız olsun erkek olsun farketmez. sen anneyle geçinmeye bak. bi insanla geçinmek çok zor değil hep ona hak ver oldu bitti. sen haklı ol, senin haklı olduğunu herkesin bilmesine gerek yok ki. kocan seni sevdikten sonra sen mutlu olduktan sonra bırak kayınvaliden haklı olsun o bilmiş olsun. madem hiçbir yol işe yaramadı bi de bunu dene. ayrılmayı bile kızın büyüdükten sonra düşünüyorsun peki sanıyor musun ki siz evliyken oğlunu bu kadar dolduran kadın siz ayrıyken torununu sana karşı doldurmayacak? evinden yuvandan olduğun gibi kızından olacaksın

senin anneyi tavlaman lazım başka yolu yok anladığım kadarıyla çok kötü insanlar değiller sadece biraz geri kafalılar dedin. hep kötü olmadıklarını söyledin mesajlarında anneyle konuş biraz acındır kendini. geldiklerine çok sevin mesela. "ah anne ne güzel oldu geldiniz siz yokken valla evdeki kalabalığı özlemişim" falan de özlememiş olabilirsin öyle de nolcak sen öyle desen de kalacaklar surat assan da kalacaklar. bu dünyada gönül almaktan daha güzel ne var ki.. anneyi kendi safına çek sen beni dinle anne o dayanamaz yumuşar yüreği. elin iyi kaynanasından sana fayda yok sen kendi kaynananla geçinmeye bak. hiçbir şey olmasa sen iyi olursun sen geçinmeye çalışan olursun o kötü olur, o geçinmeye rızasız olur onun üstüne giderler. bi gün gelir kocan "anne bu kız seni bu kadar seviyor, suyuna gidiyor, sen neden ayak diriyorsun bak hatasını anladı" der inan. sen onların gözünde öyle hatalısın ki sen, ben haklıyım desen ne hacet hatalıyım de siz haklısınız de. hiçbir şey kaybetmezsin sadece kocanı geri kazanırsın. insanlar sevdikleri için herşeyi yaparlar kuzum sen dediklerimi kulak ardı etme

Kızım ateşlenmiş, bu günlük sporu yapamıcam ama diyeti bozmucam da, bu günlük böle olsun

ay bizim kız da ateşlendi yaa kuzum al al yanakları kıyamam

canım ben menünü çok beğendim. hem çok besleyici hem de çok dengeli bi menü olmuş. bravo

Ailem Türkiye'de her türlü destek olurlar ama ben hemen ayrılmak istemedim kızım babasız olmasın istedim sadece

ailenin arkanda olması güzel. onlarla dertleşebilir, rahatlayabilirsin özellikle kız kardeşin falan varsa daha iyi olur. anneler çabul dolduruşa geliyorlar tabi dertleşirkende aileni bu tarafa karşı doldurmadan onun dengesini ayarlarsın sen ve tabiki her zaman her şeyi bizimle de paylaşabilirsin o arada menülerini paylaşmayı unutma yeter

canım çok yememişsin ama yavaş yavaş azaltırsın başlangıç için güzel menü o düzene girer sen ne menülerin altından kalktın hiç modunu düşürme

güzel canım menün. kahvelerde de şeker yoksa eğer tebrik ederim

Sabah-öğlen kıymalı yumurta,2dılım kepek ekmek, peynir
Ara sutlu nescafe
Aksam az tarhana, bulgur pilavı,soganlı kıyma,ayran
Sade tkahvesi
Mistik cay
2lt su

ne kadar bulgur pilavı

canım turşu dediğin gibi biraz sınırında kaldıysa sıkıntı yok yiyebilirsin ama fazlası ödem yapar. armut elma pek dukana uygun olmamış tabi ama azaltacağını söylemişsin zaten sıkıntı yok

canım light yoğurt ve peyniri bilmiyorum ne yalan söyliyim hazır yoğurt için bile pek iyi şeyler söylenmiyor besleyicilik açısından. ama light süt besleyicilik açısından tan yağlı sütten bi tık yüksek bile (kardeşimle etiket karşılaştırdık bilimsel bir çalışma değildir )

sabah yüzüğüm zor oldu parmağıma, sanırım sınırı azıcık aşmışım

canım biz birinci doğumgününde kanatlı melek gibi bi kostüm almıştık

lcw den aldık biz ama tabi 1,5 sene oldu

candy_candy 'nin içinden de ebrusonmez içindeki psikologdan çıktı ne güzel yazmışsın canım, eline yüreğine sağlık.

sağol canım. çok gördüm çevremde.. her iki taraftan da gördüm hem kayınvalide tarafından gördüğüm oldu hem de gelin tarafından.. çok zor Allah kimseyi o raddeye getirmesin

ah bu eşler, bizi yoldan çıkarangiller bizimki sonra bi de kilo versen diyo
Haha bizimki onu da demiyor diyete başladığımda neyin var ne verceksin diyodu oysa ben 70'e dogru yol aliyordum yani. Cocuk istiyosan once kilo vermem lazim diye tehdit ettim resmen 65-66 ile hamile kalsam su an 75 sınırındaydım
Yaa yerim ben onuuu

sağol canım. çok gördüm çevremde.. her iki taraftan da gördüm hem kayınvalide tarafından gördüğüm oldu hem de gelin tarafından.. çok zor Allah kimseyi o raddeye getirmesin

amin canımm, amin.

ay dimi, benim de mümkün olan en alta inmem lazım en alta bu arada benim de reglim gelemedi hala yaa, korunuyoz ama içime şüphe düşmeye başladı, kan mı versem naapsam acaba

toplight sağol kaptanım destek için

T TopaLsoLucaNn emzirsem de kh fazlaydı canım.

wendy ben de benzetiyorum dukan'la karatayı canım
Bu ara yine dikkat ederekten gideyim de dukan da dursun aklımda
Kuzucuk da iyi oldu galiba, konu kostümlere geldiğine göre

candy_candy sen ne güzel yorumlar yapıyorsun öyle...
Uzlaştırmacı insanlara bayılırım,
zoey1616 candy nin söylediklerini düşün, uygula derim canım.
Hiç bişey kaybetmezsin.
Belki daha önce de denedin olmadı ama
Bi daha, bi daha dene...
Sonuçta kimse için değil, kendi huzurun için uğraşıyorsun canım.

candy_candy dukan yedekte dursun da başım sıkışınca sizlerden detaylı öğrenirim canım

Anaam candy_candy harbiden icinde bir iliski uzmani yatiyormus. Kendime de dersler cikardim valla, erkekler dedigin gibi kim hakli kim haksız bakmiyolar iyi gecinilsin gonuller bir olsun modundalar. Arıza cikaran olursa aninda silahlar dogrultuluyor. Ben ilk yıl cok hata yaptim o yonden ama zamanla akillandim, simdi hiiiic simsekleri uzerime cekmemeye calisiyorum.

ay dimi, benim de mümkün olan en alta inmem lazım en alta bu arada benim de reglim gelemedi hala yaa, korunuyoz ama içime şüphe düşmeye başladı, kan mı versem naapsam acaba
Ayyy Didem'den sonra senden de guzel haber alaliiiiimmmm

aynen ben de öyle yapmaya çalışıyorum o bana cahil geliyor ben ona cahil geliyorum geçinip gidiyoruz işte bazen oğlak damarım kabarıyor inatlaşıyorum ama sonra diyorum sonu yok kıvırıyorum susuyorum sen he de gene bildiğini yap kimsenin gözüne batmıyor yok desen onun dediği olsa gene sen yok diyen olarak etiketlendiğinle kalıyorsun

wendy ben de benzetiyorum dukan'la karatayı canım
Bu ara yine dikkat ederekten gideyim de dukan da dursun aklımda
Kuzucuk da iyi oldu galiba, konu kostümlere geldiğine göre

yok iyi şükür, hasretten diyorum ben, bıraktık annemde gece üzüldü o biliyorum ben, gidince öptü bissürü, evimize gidelim anne dedi, babayla bana sarıldı durdu. Allah hiç bir yavrucağı annesinden babasından evinden ayırmasın, zoey1616 canım sana da en kısa sürede huzur diliyorum, huzur olmayınca herşey boş, Allahım yuvanıza huzuru, sizin kalbinize de sevginizi geri getirsin

Ayyy Didem'den sonra senden de guzel haber alaliiiiimmmm

teorikte mümkün değil aslında ördekcim, korunuyoruz ama %100 diye bişi yok işte, of stres yapçam hiç gelmicek şimdi, en iisi betahcg baktiriim olsun bitsin.

bu benim kızıma hamile kaldığım dönem, her sene bu dönemlerde reglim gecikiyo, vücudun çocuk yapma dönemi demek ki diyorum

heh sana da diyeceğim var menünle ilgili. 1. si sen de hata yaptığını farketmişsin ki akşamı hafif geçirmeye çalışmışsın. menünle ilgili kötü bir şey söylemeyeceğim sadece bilinen hiçbir zayıflama yöntemine uymuyor. karatay, dukan, lowcarb, kalori sınırlama, vs vs. hiç birine uymuyor. proteinden zayıf, karbonhidrat ve yağdan zengin bi menü. neden zayıf çünkü 100 kilo civarındasın kilona yakın yani 100 gr protein alman gerekir seninki 60 gram. 106 gr da kh almışsın bu sana kilo aldırmaz ama seni duraksatır onu bi 75-80 gr a çekmelisin öncelikle daha sonra da 50-60 civarında tutarsan istikrarlı bi şekilde kilo verirsin. bu 1

ikincisi menün 1600 kalori. bu şimdi diyetisyene gitsen bir diyetisyenin vereceği kaloriye eşit ama 110 gr yağ var diyetinde (tahmini olarak tabi fazla ya da az olabilir ama yaklaşık) bu da diyetisyenlere pek uymuyor. bu 2

karatay börek ve bulgur pilavını kabul etmez dukana göre yağdan da karbonhidrattan da sınıfta kaldın. lowcarb da karbonhidratın 50 nin altında olması lazım ona da uymadı yani bu menüde bişeylerden muhakkak vazgeçmen lazım.

bana kalırsa naçizane önerim yöntemini belirle. şu kilo verdirir bu verdirmez diye bişey yok hepsi kilo verdiriyor sadece birini seçmek kaydıyla yöntem + istikrar

eğer sıkıntıya gelemez istediğimi yerim dersen kalori say ve yağı azalt (diyetisyen diyeti yanisi) yani kalorini kh ve proteinden al. eğer ben aç kalamam arkadaş ağzıma bişeyler atmam lazım dersen dukan veya lowcarb. yöntemini seç ve yöntem üzere yürü.

öğlene kadar biraz hata yapmış olsan da akşamı hafif geçirip spor yaptığın için başarılı bir menü bana göre

Aynen öyle yaptım canım,
Yani sabah ve öğleni kurtarmaya çalıştım.

Canım yorumların şahane, gerçekten samimiyetimle söylüyorum bunu
Yalnız şu gözden kaçıyor, zaten ben menümü göğsümü gere gere 'işte beni zayıflatacak menü budur' diye yazmadım ki..
Utanaraktan, yaptığım yanlışları yorumlarınıza sundum.
Yani herhangi bir diyete uymaması çok normal...

Hangi diyeti benimsediğime gelince; ben karatayın çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Yapmayı da istiyorum ama gel gör ki misafirlikler, ziyaretler derken baltalıyorum.
Karatay yapan adamın evinde börek ne gezer Di mi ama...
Tamam hadi eşim için kızım için yine pişiriyorum pilavını, makarnasını...
Benim boğazımı tutmam lazım ama o da çok zorluyor beni...
Dur bakalım candy'm bi doğru yolu bulacağız inşallah...
Tşk ettim canım, analiz şahaneydi...

Aynen öyle valla, he deyip gececeksin ve kendi bildigini yapacaksın. Sadece kv icin degil eşime de kullanıyorum ben bunu. Kendisi aslan burcu oldugu icin yönetmeyi pek sever, "şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapalım" gibi. Başta o yüzden de cok catıstım ama baktım ki he deyip kendi bildigimi yapınca benden iyisi yokmus
Evliligin ilk yılı sancılı dönem diye bosuna demiyorlarmıs vallahi
O zaman büyük ihtimalle degilsindir, hava sartlarından bile etkileniyor bu regl denen sey. Bi de dedigin gibi öyle bi döngüye sokmus olabilir kendini vucut, hamile kalsam mı diye düsünüp biraz bekliyodur belki Sonra baktı malzeme yok, gelir kendiliginden

ay resmin büyük halini göremedim bi türlü ama bu hali bile çoook tatlı, yerim seni fıstıkım benim.

Bu nasıl sence??

Eki Görüntüle 1937121

canım eğer prenses olucam falan diyorsa bundan pek memnun kalmaya bilir. şu frozen prensesini çok seviyor çocuklar
bak indirim de var baktım şimdi bi sitede 50 liraya düşmüş 89 dan iyi mi

canım ben kaç ay süründüm öyle herhalde bi 4-5 aydır diyete başlicam her hafta sonu baltalıyorum. inşallah sen benden çabuk bulursun doğru yolu ama burda listeye girince insan veremese de almıyor orası kesin ben 6 ay giremedim de ondan böyle oldu o liste insana çok büyük sorumluluk yüklüyor sen de listeye girince anlicaksın. bence sen kalori say. spor da yaptığın için faydasını görürsün akşam misafirlik olursa sabahı hafif geçirirsin akşama kadar aç bile oturabilirsin hatta sabah kahvaltı bilmem ne şenlikli geçerse akşam dengelersin. ama dediğim gibi yağa dikkat etmen lazım. kalori saymak için ben fat secret sitesini kullanıyorum öneririm

aynen uzman olduk biz artık benim kv de aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…