- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.601
Olemi ben bilmiyordum bunu.ona göre yorumlar iz ama gene de kh fazlaydı sankikızlar menülere yorumlar güzel amaGokce29 in bebeğini emzirdiğini unutmayın protein eksik onun menüsünde kh biraz fazla ama
Mutlu dogum gunleri bi nde dukana baslama kararimi dogum gnumde aldim ve basardim darisi basiniza
Çalışma konusunda eşim çok katı ailesi de biraz geri kafalı çocuğumu asla bırakmak istemiyorum daha on aylık eşime sert yapamazsın defol git der direk hatta küfürle söyler yazmak istemedim bu haftalarda iyiydik hatta dün hariç çok iyiydik birbirimize sarılıp uyuduk bile böyle diyorum bunlar bitti aramızda çünkü sadece aynı ev içinde iki yabancı konuşup yemek yiyen o haldeydik geleceklerini duyunca çok sinirlerim bozuldu herşeye karışırlar çocuğuma bana iyi olmak yetmiyor eşim de geri kafalının önde gideni aman bir laf söyle allahım hiç susmaz bıktırır o çenesiyle bende susma moduna geçtim kendi konuşuyor kendi dinliyor artık
Kızım ateşlenmiş, bu günlük sporu yapamıcam ama diyeti bozmucam da, bu günlük böle olsun
İyi akşamlar kızlar
Bugün sabah 2 dilim ekmek peynir yedim
Öğlen 4 köfte yoğurt
Aksam kapuska yemeği 3 kaşık
2 kaşık Portakallı kereviz
1 kaşık ton balığı
2 dilim ekmek
Salata
Ara öğün
Türk Kahvesi +3 kayısı
Ailem Türkiye'de her türlü destek olurlar ama ben hemen ayrılmak istemedim kızım babasız olmasın istedim sadece
Menüm
Sabah 1 kepçe çorba
Öğle 2 dilim ekmek peynir çay 5 zeytin
Akşam 4 köfte salata yoğurt 1 dilim ekmek
Su 2 litre
Kızlar valla diyete başladım dedim ama ekmek yedim yine ya öf yarın artık ekmek te yemicem
Menüm;
Uyanınca 400 ml elma sirkeli,limonlu su
08:45
1 dilim ekmek ve beyaz peynir
10 minik yesil zeytin
12:00
2 dilim ayva,1 mandalina
13:30
3 yk menemen,az peynir
1 dilim ekmek
18:00
Avuc ici kadar fırında tavuk gögusu
Yarım kase yogurt ve salata
2 L su
1 türk kahvesi
1 bardak süt ile nescafe
Sabah-öğlen kıymalı yumurta,2dılım kepek ekmek, peynir
Ara sutlu nescafe
Aksam az tarhana, bulgur pilavı,soganlı kıyma,ayran
Sade tkahvesi
Mistik cay
2lt su
Bende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 700 ml yeşil çay
Öğle; büyükçe fırın tavuk, 1 bardak ayran
Ara; 700 ml tarçınlı su, elma, şekersiz Türk kahvesi
Ara; armut
Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu
Su; 1 lt soğuk + 1,5 lt sıcak su (tarçınlı ve yeşil çay işte)
Spor; annemdeyim, bugünlük affola
Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın
toplight morordek @medusa38
Canım ben de yapmıştım dukan ve 3 ayda da 13 kg vermiştim.
Dediğin gibi dukan çok doyurucu ve uygulaması kolay.
Ama herşeyin light olması biraz kafamı karıştırıyor. Süt, yoğurt, peynirin light olması işi var ya... light olayı biraz sağlıksız geliyor bana...
Ne bileyim belki de bahane uyduruyorum.
Dur ben bunu biraz düşüneyim canım
canım turşu dediğin gibi biraz sınırında kaldıysa sıkıntı yok yiyebilirsin ama fazlası ödem yapar. armut elma pek dukana uygun olmamış tabi ama azaltacağını söylemişsin zaten sıkıntı yok
Kızım kostüm istiyomuş, prenses olacakmış, aman Allahım ne ara büyüdü, ne ara öğrendi bunları yareppim..
Kızlar kızınıza aldığınız öle özel bi elbise falan var mıydı ya?candy_candy @azaydidem resmini atın, tarif edin, yer söyleyin alayım kuzuma. Hafta kuzenlerimin bebek mevlüdü var, giysin orda bari. Netten baktım baktım bulamadım düzgünce bişi.
sabah yüzüğüm zor oldu parmağıma, sanırım sınırı azıcık aşmışım
candy_candy 'nin içinden de ebrusonmez içindeki psikologdan çıktı ne güzel yazmışsın canım, eline yüreğine sağlık.
Haha bizimki onu da demiyor diyete başladığımda neyin var ne verceksin diyodu oysa ben 70'e dogru yol aliyordum yani. Cocuk istiyosan once kilo vermem lazim diye tehdit ettim resmenah bu eşler, bizi yoldan çıkarangillerbizimki sonra bi de kilo versen diyo
Yaa yerim ben onuuuKızım kostüm istiyomuş, prenses olacakmış, aman Allahım ne ara büyüdü, ne ara öğrendi bunları yareppim..
Kızlar kızınıza aldığınız öle özel bi elbise falan var mıydı ya?candy_candy @azaydidem resmini atın, tarif edin, yer söyleyin alayım kuzuma. Hafta kuzenlerimin bebek mevlüdü var, giysin orda bari. Netten baktım baktım bulamadım düzgünce bişi.
canım biz birinci doğumgününde kanatlı melek gibi bi kostüm almıştık
Eki Görüntüle 1937119
lcw den aldık biz ama tabi 1,5 sene oldu
sağol canım. çok gördüm çevremde.. her iki taraftan da gördüm hem kayınvalide tarafından gördüğüm oldu hem de gelin tarafından.. çok zor Allah kimseyi o raddeye getirmesin
Haha bizimki onu da demiyor diyete başladığımda neyin var ne verceksin diyodu oysa ben 70'e dogru yol aliyordum yani. Cocuk istiyosan once kilo vermem lazim diye tehdit ettim resmen65-66 ile hamile kalsam su an 75 sınırındaydım
bol su iç.. bugün normalden 1 lt kadar fazla içmeye çalış
Ayyy Didem'den sonra senden de guzel haber alaliiiiimmmmay dimi, benim de mümkün olan en alta inmem lazım en altabu arada benim de reglim gelemedi hala yaa, korunuyoz ama içime şüphe düşmeye başladı, kan mı versem naapsam acaba
Anaamcandy_candy harbiden icinde bir iliski uzmani yatiyormus. Kendime de dersler cikardim valla, erkekler dedigin gibi kim hakli kim haksız bakmiyolar iyi gecinilsin gonuller bir olsun modundalar. Arıza cikaran olursa aninda silahlar dogrultuluyor. Ben ilk yıl cok hata yaptim o yonden ama zamanla akillandim, simdi hiiiic simsekleri uzerime cekmemeye calisiyorum.
wendy ben de benzetiyorum dukan'la karatayı canım
Bu ara yine dikkat ederekten gideyim de dukan da dursun aklımda
Kuzucuk da iyi oldu galiba, konu kostümlere geldiğine göre
Ayyy Didem'den sonra senden de guzel haber alaliiiiimmmm
toplight morordek
9.30
1 dilim börek
1 haşlanmış yumurta
2 kk kaşarpeyniri
8 tane zeytin
12.00
Sütlükahve
yarım avuç fındık
15.30
1tabak bulgur pilavı
mısırlı köz biber salatası
19.00
Bir kase yoğurt
bir tane havuç
bir avuç badem
Su 3lt yi geçtim
Spor: 3 mile leslieebrusonmez
Aynen öyle yaptım canım,heh sana da diyeceğim var menünle ilgili. 1. si sen de hata yaptığını farketmişsin ki akşamı hafif geçirmeye çalışmışsın. menünle ilgili kötü bir şey söylemeyeceğim sadece bilinen hiçbir zayıflama yöntemine uymuyor. karatay, dukan, lowcarb, kalori sınırlama, vs vs. hiç birine uymuyor. proteinden zayıf, karbonhidrat ve yağdan zengin bi menü. neden zayıf çünkü 100 kilo civarındasın kilona yakın yani 100 gr protein alman gerekir seninki 60 gram. 106 gr da kh almışsın bu sana kilo aldırmaz ama seni duraksatır onu bi 75-80 gr a çekmelisin öncelikle daha sonra da 50-60 civarında tutarsan istikrarlı bi şekilde kilo verirsin. bu 1
ikincisi menün 1600 kalori. bu şimdi diyetisyene gitsen bir diyetisyenin vereceği kaloriye eşit ama 110 gr yağ var diyetinde (tahmini olarak tabi fazla ya da az olabilir ama yaklaşık) bu da diyetisyenlere pek uymuyor. bu 2
karatay börek ve bulgur pilavını kabul etmez dukana göre yağdan da karbonhidrattan da sınıfta kaldın. lowcarb da karbonhidratın 50 nin altında olması lazım ona da uymadı yani bu menüde bişeylerden muhakkak vazgeçmen lazım.
bana kalırsa naçizane önerim yöntemini belirle. şu kilo verdirir bu verdirmez diye bişey yok hepsi kilo verdiriyor sadece birini seçmek kaydıylayöntem + istikrar
eğer sıkıntıya gelemez istediğimi yerim dersen kalori say ve yağı azalt (diyetisyen diyeti yanisi) yani kalorini kh ve proteinden al. eğer ben aç kalamam arkadaş ağzıma bişeyler atmam lazım dersen dukan veya lowcarb. yöntemini seç ve yöntem üzere yürü.
öğlene kadar biraz hata yapmış olsan da akşamı hafif geçirip spor yaptığın için başarılı bir menü bana göre
Aynen öyle valla, he deyip gececeksin ve kendi bildigini yapacaksın. Sadece kv icin degil eşime de kullanıyorum ben bunu. Kendisi aslan burcu oldugu icin yönetmeyi pek sever, "şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapalım" gibi. Başta o yüzden de cok catıstım ama baktım ki he deyip kendi bildigimi yapınca benden iyisi yokmusaynen ben de öyle yapmaya çalışıyorumo bana cahil geliyor ben ona cahil geliyorum geçinip gidiyoruz işte bazen oğlak damarım kabarıyor inatlaşıyorum ama sonra diyorum sonu yok kıvırıyorum susuyorum sen he de gene bildiğini yap kimsenin gözüne batmıyor yok desen onun dediği olsa gene sen yok diyen olarak etiketlendiğinle kalıyorsun
O zaman büyük ihtimalle degilsindir, hava sartlarından bile etkileniyor bu regl denen sey. Bi de dedigin gibi öyle bi döngüye sokmus olabilir kendini vucut, hamile kalsam mı diye düsünüp biraz bekliyodur belkiteorikte mümkün değil aslında ördekcim, korunuyoruz ama %100 diye bişi yok işte, of stres yapçam hiç gelmicek şimdi, en iisi betahcg baktiriim olsun bitsin.
bu benim kızıma hamile kaldığım dönem, her sene bu dönemlerde reglim gecikiyo, vücudun çocuk yapma dönemi demek ki diyorum
ay resmin büyük halini göremedim bi türlü ama bu hali bile çoook tatlı, yerim seni fıstıkım benim.
Bu nasıl sence??
Eki Görüntüle 1937121
Aynen öyle yaptım canım,
Yani sabah ve öğleni kurtarmaya çalıştım.
Canım yorumların şahane, gerçekten samimiyetimle söylüyorum bunu
Yalnız şu gözden kaçıyor, zaten ben menümü göğsümü gere gere 'işte beni zayıflatacak menü budur' diye yazmadım ki..
Utanaraktan, yaptığım yanlışları yorumlarınıza sundum.
Yani herhangi bir diyete uymaması çok normal...
Hangi diyeti benimsediğime gelince; ben karatayın çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Yapmayı da istiyorum ama gel gör ki misafirlikler, ziyaretler derken baltalıyorum.
Karatay yapan adamın evinde börek ne gezer Di mi ama...
Tamam hadi eşim için kızım için yine pişiriyorum pilavını, makarnasını...
Benim boğazımı tutmam lazım ama o da çok zorluyor beni...
Dur bakalım candy'm bi doğru yolu bulacağız inşallah...
Tşk ettim canım, analiz şahaneydi...
Aynen öyle valla, he deyip gececeksin ve kendi bildigini yapacaksın. Sadece kv icin degil eşime de kullanıyorum ben bunu. Kendisi aslan burcu oldugu icin yönetmeyi pek sever, "şunu şöyle yapalım, bunu böyle yapalım" gibi. Başta o yüzden de cok catıstım ama baktım ki he deyip kendi bildigimi yapınca benden iyisi yokmus
Evliligin ilk yılı sancılı dönem diye bosuna demiyorlarmıs vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?