- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.581
Söylediklerin doğru canım.
Cidden dukan yaparken bağırsak sorunları yaşamıştım epeyce...
Kırmızı et konusu ilginç geldi bak.
Sebzelerle aram iyidir.
Dediğin gibi tavuk-balık-sebze ağırlıklı olacağız demek...
Çok sağol canım, Tşk ettim
Yok estağfurullah topa tutmak değil ole düşünmeBir geldin pir geldin yahu...
Topa tuttun valla beni..
Ne eli maşalıymışsın sen öyle
Çok parlak bir gün değildi biliyorum,
Börek ve pilav konusunda haklısın ama kuruyemişler konusunda katılmıyorum sana...
Ben kalori hesabı yapmıyorum,
bugünkü menüm çok öyle olmasa da
kh' ları azaltmaya çalışıyorum.
Zaten yanlış beslenme alışkanlıklarım olmasaydı, burada bu kiloyla işim olmazdı bence...
Şimdi menü yazmasak da olmuyor...
Ben hep o misafirliklerin kurbanıyım
Bu hatun bu işi biliyor.medusacim tecrübesinin hakkını veriyorZor bi grup diyet acisindan hassas bi mideniz var
Kirmizi et pek iyi gelmiyor aksam gec yemekte ve aksam vakti meyve yemekte yaramiyor
Sebzelerle daha hafif olabilirsin tavuk balik terçih edebilirsin
Dukan a gelince dukan agir gelebilir kabizlik sorunu yasayabilirsin tam uyarak yapinca A gruplarida dukanla veriyo ama sonra saglik sorunlari olabilir
Biraz kendine gore yasam tarzina gore bir diyet uygulayabilirsin
Sabah kahvaltilarinda yumurtanin yaninda yesillik en azindan marul yiyerek daha tok olabilirsin
Ogle yemeklerinde tsvuk balik yaninda salata yogurt yiyebilirsin
Aksamida 5-6 arasi yapip 7 gibi de meyve yiyip gunu erken kapatirsan hem ac kalmazsin hemde hizli kilo verirsin
Bu yontem bende ise yaradi
Dogru sebzeler sec karnabahar ispanak brokoli pancar yesillikler kereviz gibi bunlarin kalorisi cok dusuk ve tok tutuyo zaten hareketsiz oldugumuz kis ayinda kh agirlikli beslenmek bizi hem sisiriyo hemde tembellestiriyo
Galiba benim zayıflama çarem iki dudağımı birbirine yapıştırmakYok estağfurullah topa tutmak değil ole düşünme
Kuruyemislerle bir derdim yok bir avuç badem fazla bence bende atarım ağzıma birkaç tane diyette tuketilmsi taraftarıyım ama porsiyon önemli
Burda yanlış bulduğum şey pilav börek vs yenilmiş bir günde üzerine fındık badem yenmesi diğerleri olmasaydı gayet güzeldi menü hepsi birleşince kh çok olmuş
Menüyü kacirdigimda sizde beni topa tutun valla kürekle ağzıma vurun :):)zatiflamama fayda sağlayacak herşeyi yapabilirsiniz :)
Önerilerini dikkate alacağımBen sana onerdigim tarzda listeler olusturdum bu listlerle 3 kg civari verdim hatta arkadaslarda uyguladi onlarda 1.7 kg falan verdiler benm metobolizma hizliydi.
Burda yediklerin kadar motive olmak o motivasyonu korumak kendini hazir hissetmekte onemli. Bi hafta boyunca basari oykuleri oku mesela
Kendine bi yiyecek gunlugu tut
Beklentilerini kilo verince neler yapacagini yaz
Ben oyle yaptim ise yaradi
Tamam cnm iyi geceler bol eksilerÖnerilerini dikkate alacağım
Sağol canım, Tşk ediyorum
Kan grubuna göre analiz di mi buZor bi grup diyet acisindan hassas bi mideniz var
Kirmizi et pek iyi gelmiyor aksam gec yemekte ve aksam vakti meyve yemekte yaramiyor
Dukan a gelince dukan agir gelebilir kabizlik sorunu yasayabilirsin tam uyarak yapinca A gruplarida dukanla veriyo ama sonra saglik sorunlari olabilir
Sabah kahvaltilarinda yumurtanin yaninda yesillik en azindan marul yiyerek daha tok olabilirsin
Aksamida 5-6 arasi yapip 7 gibi de meyve yiyip gunu erken kapatirsan hem ac kalmazsin hemde hizli kilo verirsin
Dogru sebzeler sec karnabahar ispanak brokoli pancar yesillikler kereviz gibi bunlarin kalorisi cok dusuk ve tok tutuyo zaten hareketsiz oldugumuz kis ayinda kh agirlikli beslenmek bizi hem sisiriyo hemde tembellestiriyo
Galiba benim zayıflama çarem iki dudağımı birbirine yapıştırmak
Tabi ki yap yorumunu arkadaşım, Benim iyiliğim için sonuçta farkındayım.
Ya işte evde bulunmayacak yoksa iradeye hakim olmak yürek istiyor.
Gidişat iyi değil, bi toparlanmam lazım gerçekten...
Al ver, al ver nereye kadar..
Canim dukan bende kabizlik yapio 1 2 ay kadr dukan yapmisligim var benimde bol kacamaklicanım tartı motivasyonunu etkiliyorsa haftada 1 tartıl riske girme derim
canım kayınvalidenle falan anlaşamıyor musun hiç? bence tavrını net koy kendin ol. içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hiçbir zaman keşke deme.. evde spor yapamıyorsan dışarı çık yürüyüş yap. neden beraber yaşamak durumunda olduğunuzu sorabilir miyim çok özel değilse? bi de sen çalışıyor musun yoksa evde misin?
inşallah ebrucum takım canlandı ne güzel daha motive olacağımızı düşünüyorum bu şekilde ben de
canım hamileyken dukan yapabilirsin ölüm orucu değil ki bu dukan gayet sağlıklı bi diyet ve hamileler için dukan diye bi versiyonu da var kitapta ordan bakıp uygulayabilirsin. benim hamileliğimde doktorum dukanın seyir evresini yapmamı önermişti bana ki hamileler için olan seyirden de kolay
canım ne güzel kilo vermişsin ben de 124 ile başladım 104'e kadar düştüm ama son 7 ayda tekrar 120'yi gördüm
uzun süreli uygulanabilecek bi diyet yapman daha iyi olur senin adına çok doğru bi karar vermişsin tekrardan hoş geldin
eşinin bu konuya yaklaşımı nasıl canım? ayrıca buraya tabiki de dertlerini de yazabilirsin tüm bu hisler bu kilo verme sürecimizi etkiliyor sonuçta
canım çok teşekkür ederim
Dukanımsı yaniGünaydın canlarr :)
morordek canım dukan demeyelim de o tarz diyelim :) meyveyi sınırlandırdım işte günde 1 adetle.
İşte canım bi de korktuğum bu
Meyveye çok düşkün değilim ama meyve yasak olunca çok çekici geliyor
ben sebzesiz ve yeşilliksiz yapamam
oraları ne yapacağız Canım?
Karatay ı denedin mi canım?
Kuruyemiş Karatay ı yapılabilir kılıyor bence...
Dukanda sinirli tursu varda meyveler olunca duzen bozuluyo balon patladi sismiyor tekrar
Zor bi grup diyet acisindan hassas bi mideniz var
Dukanımsı yani
Evet biliyorum hatta ben kendim kizardim burda meyve yicekseniz bari aksam yemeyin diye simdi ayni seyi kendim yapar oldumdemeyim dedim ya illa dedirticeksin yawdukanımsı aynen
bence bi dene ördekcim, meyveyi akşam yemek çok zararlıymış hakkaten, full kh işte
Evet biliyorum hatta ben kendim kizardim burda meyve yicekseniz bari aksam yemeyin diye simdi ayni seyi kendim yapar oldum
Eşimin kanına girmem lazim, evlendikten sonra da hep onun yüzünden kilo aldim zatenadam iştahlı, onu gorunce benim de yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?