Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sana onerdigim tarzda listeler olusturdum bu listlerle 3 kg civari verdim hatta arkadaslarda uyguladi onlarda 1.7 kg falan verdiler benm metobolizma hizliydi.
Burda yediklerin kadar motive olmak o motivasyonu korumak kendini hazir hissetmekte onemli. Bi hafta boyunca basari oykuleri oku mesela
Kendine bi yiyecek gunlugu tut
Beklentilerini kilo verince neler yapacagini yaz
Ben oyle yaptim ise yaradi

Yok estağfurullah topa tutmak değil ole düşünme
Kuruyemislerle bir derdim yok bir avuç badem fazla bence bende atarım ağzıma birkaç tane diyette tuketilmsi taraftarıyım ama porsiyon önemli
Burda yanlış bulduğum şey pilav börek vs yenilmiş bir günde üzerine fındık badem yenmesi diğerleri olmasaydı gayet güzeldi menü hepsi birleşince kh çok olmuş
Menüyü kacirdigimda sizde beni topa tutun valla kürekle ağzıma vurun :):) zatiflamama fayda sağlayacak herşeyi yapabilirsiniz :)

Bu hatun bu işi biliyor.medusacim tecrübesinin hakkını veriyor
Seviliyorsun tatlım

Galiba benim zayıflama çarem iki dudağımı birbirine yapıştırmak
Tabi ki yap yorumunu arkadaşım, Benim iyiliğim için sonuçta farkındayım.

Ya işte evde bulunmayacak yoksa iradeye hakim olmak yürek istiyor.
Gidişat iyi değil, bi toparlanmam lazım gerçekten...
Al ver, al ver nereye kadar..

Önerilerini dikkate alacağım
Sağol canım, Tşk ediyorum

Kan grubuna göre analiz di mi bu
Benim grubum 0rh+ bide beni analiz eder misin :)

Canim dukan bende kabizlik yapio 1 2 ay kadr dukan yapmisligim var benimde bol kacamakli ama yedklerime dikkat ediyorum gr gr da olsa kilo vermeye devm ediyorum

Kizlar gece gece uykumdan uyandım simdi de uyku tutmuyor iyi mi... Aksam arkadaslarla disaridaydik o yuzden gelemedim simdi de hazir uyku tutmamisken bi bakayim dedim ne var ne yok. Menuler yazilmis yorumlar yapılmış super olmus. Tek tek alintilayamadim ama aklimda kalanlari yazayim

Gokce29 canım en kötü menü senindi ama zaten topalsolucan gerekli yorumlari yapmis, daha fazla uzerine gitmeyeyim. Ayni gunun içinde fazlaca sey vardi diyet menusune gore.
wendy kuzum sen gene dukan'a mi başladın o yuzden mi meyve ve tursuya koydun? Gerci meyve bana kilo yapiyor diyorsun ama 1 armuttan bi sey olmaz bence. Eger tursu da abarti degilse kotu degildi menun
matilda34 sende de ekmek fazlaydi biraz ama normalde oyle degilsin duzelir diye dusunuyorum

Gunaydinlarrr
Bu sabah dayanamayip gene tartildim ve sabittim. Kilo almadigima sukurler olsun dun aksam disarda oldugumdan ana yemekten sonra ara öğün yapmadim, çay falan ictik, onun etkisi mi acaba bu sabitlik
Normalde ben meyve öğünümü aksam yapiyorum, acaba onu gunduze mi ceksem? Hafta sonu evdeyken gündüz yiyebiliyorum ama hafta içi işte olunca aksam televizyon karsisinda meyve keyfi yapiyoruz eşimle. Eminim o da ekstra kilo aldiriyordur bana :/ eşimi meyve keyfinden vazgecirebilirsem gunduze cekmeye calisayim bari..
Günaydın canlarr :)

morordek canım dukan demeyelim de o tarz diyelim :) meyveyi sınırlandırdım işte günde 1 adetle.
Dukanımsı yani

canım sebze yeşillik malum atakta yok, seyirde de 1+1 yapınca öle bi özlem durumu olmuyo ben bi de yaz sebzeleri varken yapmıştım, şimdi domates salatalık falan yok en azından

Karatayla kilo vermek imkansız gibi geliyo bana, denedim kilo aldım dukan sonrası tabi. gerçi kabul etmiyolar ama ben dukanla karatayı benzetiyorum birbirine. kilo verdiğim dukan oldu ilk kez, bırakmıcam o nedenle.

Kuruyemiş düşkünlüğüm var benim de, ama dukandan dolayı kolestrolüm çıkmıştı biraz, sanırım o nedenle vücut istedi. şimdi öle bi düşkünlük kalmadı, yedim gerçi bol bol ondan

Dukanda sinirli tursu varda meyveler olunca duzen bozuluyo balon patladi sismiyor tekrar

ya bağırsaklar 2. beynimizmiş, o nedenle onu küstürmek istemiyorum, vitaminsiz kalmakta istemiyorum, günde 1 adet hakkım var, hangi meyve olursa olsun. kesin elma olur zaten

ahh kuzumm, kafamıza vura vura ezberletiyosun bize uygulamayan bizleriz ama.

demeyim dedim ya illa dedirticeksin yaw dukanımsı aynen

bence bi dene ördekcim, meyveyi akşam yemek çok zararlıymış hakkaten, full kh işte
Evet biliyorum hatta ben kendim kizardim burda meyve yicekseniz bari aksam yemeyin diye simdi ayni seyi kendim yapar oldum
Eşimin kanına girmem lazim, evlendikten sonra da hep onun yüzünden kilo aldim zaten adam iştahlı, onu gorunce benim de yiyesim geliyor

ah bu eşler, bizi yoldan çıkarangiller bizimki sonra bi de kilo versen diyo

Kızım kostüm istiyomuş, prenses olacakmış, aman Allahım ne ara büyüdü, ne ara öğrendi bunları yareppim..

Kızlar kızınıza aldığınız öle özel bi elbise falan var mıydı ya? candy_candy azaydidem resmini atın, tarif edin, yer söyleyin alayım kuzuma. Hafta kuzenlerimin bebek mevlüdü var, giysin orda bari. Netten baktım baktım bulamadım düzgünce bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…