Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Orda çok geç oldu bir ben kaldım galiba kendi kendime biraz konuşayım da gideyim :) Artık Can'ımı sıkmama kararı aldım çok yıpranmışım yaşlanmışım resmen aynada kendime baktığımda gördüğüm görüntüye inanamıyorum önce şu kilolardan kurtulmam lazım bu hafta inşallah fazla çıkmam hiç iyi beslenmedim hep dışarılarda geçirdim çünkü ama bugün iyiydi diye düşünüyorum şu kabızlık da olmasa rahatlayacam bütün gündür de midem bulanıyor dünde böyleydim kendimi çok kötü hissediyorum saat 22:45 şu an ve Can'ım böyle poğaçacı falan istiyor tuzlu şeyler tansiyonum düşük galiba yine işte böyle kızlar öpüyorum herkesi iyi geceler kimseyi tanımıyorum ama herkesi Cidde'n çok seviyorum kocam böyle bir sitede böyle yazıştığımı görse direk öldürür beni cehalet başa bela ay çok konuştum iyi geceler kızlar

Güzeller miss gibi kahvaltımı yaptım.. Şimdi de ılıksu içiyorum.
günaydınlar inşallah yarın ben güzel bir sonuçla geleceğim sizde durumlar nasıl bakımm
sabah aç karna çörekotu ve ballı karışımdan yedim 1 er çay kaşığı üzerine de 500 cc limonlu ılık su spor hocamın tavsiyesi üzerine 6 ay boyunca kullanacağım

Gunaydin hanimlar, dun pek ugrayamadim, yogundum dedigim gibi.
Kaptanimiz liste olayini anlatmis size. Biz tabi ki elimizden geldigince yardimci oluruz, sonuçta yanlis bir listeyi de paylaşım alanında paylasmamamiz gerekir :) 0.30'un altinda olup üst üste nota aldigimizda bunun yaptirimi 4 hafta boyunca tum takımların listesini duzenlemek oluyor, bu isi de malumunuz kaptanlar yapiyor. Ama 0.30'un altinda kalan kaptan degil ki tüm takımın hatasi ve dikkatsizligi... O yuzden boyle bir uygulamaya gecildi. Dedigimiz gibi zaten bizim gozetimimizde olur ama bu isi ogrenmenizde fayda var
Ayrica bugun persembe ve yarin notamizi sildirmemiz gerekiyor! O yuzden lutfen lutfen kacamak yapmayin!!

Mrblar herkese...
Kaptanlarım,arkadaşlarım;
Hava kapalı bugün,ben severim böyle havaları..
Moralim yerinde, tartıdaki eksileri gördüm de
Yarın ben de iyi bi sonuç geitireceğim inşallah.
Listede yer almayacağım ama yine de sorumluluk duyuyorum sizlere karşı
Haftaya listedeyiz Di mi biz,
Tabi kaptanlarımız da uygun görürse..

B
Naptın canım?
Karın ağrın vardı dün,
Daha iyi misin?
Regli oldun mu?

wendy ya ben olamadım, 10 günü de geçti..
Hep düzenli olurdum ben,
İlk Doğumdan sonra da öyleydi hatta.
Bu Doğumdan sonra düzensizleşti
Bi kez daha böyle gecikmişti,
Ona güveniyorum açıkçası...
Ama bi olaydım artık iyiydi...

Naptın, kızına cici bişey buldun mu?
Alınca bize de foto gönder,
Kız annesi çok burada...

ordeğim aslında bu iş ilk başladığında da bu cezayı sona kalan 4 üye yapsın diye bir kural vardı ama bu hiç uygulanmadı hep kaptanlar yaptı aslında bu yeni değil kuralın ilk geldiği buydu ama kaptanlar üyelerine kıyamadıkları için kendileri yapıyordu
oo ne güzel ben hiç sevmem kapalı havaları içim daralır
bu arada vermeniz gereken kgları asıl haftaya saklayın 20 sinde listedesiniz şöyle güzel bir patlatalım listeleri

İnşallah kaptanım
Bu ara iyi gidiyo,
devamını da getireceğim umarım..
Ben de verilecek kilo çok kaptanım,
Adam gibi bozmadan ilerlersem,
Takımın da işine yararım

Şimdiden heyecanlandım yaa :)))

Buralar sessiz bayağı...
candy_candy , wendy , medusa38 kaptanım, Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???

Tek başına kilo verilmiyo
Gelin de bi el atın
İki çift laf edelim
haklısın tatlım nerde bu devlet nerde bu millet hadi ben ders çalışıyom giremeyecem dedim ama ben bile en çok girenler arasında kaldım nerdeyse

Merhaba lar kelebeklerim göz gözü görmeyen karlı 15.günden merhaba ahahaah
Dün giremedim oğlumun fizik seansları yoğundu bugünde var akşam uğrarım inşallah
Dün menü yazmadım yazacak bişey yoktu kosturmacadayim şu sıralar
Yarın büyük gün cuma hem mübarek gün hem sonuç günü bugün az daha asil alim takımımızı hezimetten kurtaralım insallahhh

hiç bişey yemedin mi yoksa kızarım bak böyle durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…