- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.781
Kaptanım maşallahınız var..Aman nazar değmesin..afiyet olsun canım bende spordan geldim az önce haşatımızı çıkardı hoca
günaydınlar inşallah yarın ben güzel bir sonuçla geleceğim sizde durumlar nasıl bakımmGüzeller miss gibi kahvaltımı yaptım.. Şimdi de ılıksu içiyorum.
Naptın canım?Günaydınlaar
ordeğim aslında bu iş ilk başladığında da bu cezayı sona kalan 4 üye yapsın diye bir kural vardı ama bu hiç uygulanmadı hep kaptanlar yaptı aslında bu yeni değil kuralın ilk geldiği buydu ama kaptanlar üyelerine kıyamadıkları için kendileri yapıyorduGunaydin hanimlar, dun pek ugrayamadim, yogundum dedigim gibi.
Kaptanimiz liste olayini anlatmis size. Biz tabi ki elimizden geldigince yardimci oluruz, sonuçta yanlis bir listeyi de paylaşım alanında paylasmamamiz gerekir :) 0.30'un altinda olup üst üste nota aldigimizda bunun yaptirimi 4 hafta boyunca tum takımların listesini duzenlemek oluyor, bu isi de malumunuz kaptanlar yapiyor. Ama 0.30'un altinda kalan kaptan degil ki tüm takımın hatasi ve dikkatsizligi... O yuzden boyle bir uygulamaya gecildi. Dedigimiz gibi zaten bizim gozetimimizde olur ama bu isi ogrenmenizde fayda var
Ayrica bugun persembe ve yarin notamizi sildirmemiz gerekiyor! O yuzden lutfen lutfen kacamak yapmayin!!
oo ne güzel ben hiç sevmem kapalı havaları içim daralırMrblar herkese...
Kaptanlarım,arkadaşlarım;
Hava kapalı bugün,ben severim böyle havaları..
Moralim yerinde, tartıdaki eksileri gördüm de
Yarın ben de iyi bi sonuç geitireceğim inşallah.
Listede yer almayacağım ama yine de sorumluluk duyuyorum sizlere karşı
Haftaya listedeyiz Di mi biz,
Tabi kaptanlarımız da uygun görürse..
İnşallah kaptanımordeğim aslında bu iş ilk başladığında da bu cezayı sona kalan 4 üye yapsın diye bir kural vardı ama bu hiç uygulanmadı hep kaptanlar yaptı aslında bu yeni değil kuralın ilk geldiği buydu ama kaptanlar üyelerine kıyamadıkları için kendileri yapıyordu
oo ne güzel ben hiç sevmem kapalı havaları içim daralır
bu arada vermeniz gereken kgları asıl haftaya saklayın 20 sinde listedesiniz şöyle güzel bir patlatalım listeleri
Şimdiden heyecanlandım yaa :)))Gunaydin hanimlar, dun pek ugrayamadim, yogundum dedigim gibi.
Kaptanimiz liste olayini anlatmis size. Biz tabi ki elimizden geldigince yardimci oluruz, sonuçta yanlis bir listeyi de paylaşım alanında paylasmamamiz gerekir :) 0.30'un altinda olup üst üste nota aldigimizda bunun yaptirimi 4 hafta boyunca tum takımların listesini duzenlemek oluyor, bu isi de malumunuz kaptanlar yapiyor. Ama 0.30'un altinda kalan kaptan degil ki tüm takımın hatasi ve dikkatsizligi... O yuzden boyle bir uygulamaya gecildi. Dedigimiz gibi zaten bizim gozetimimizde olur ama bu isi ogrenmenizde fayda var
Ayrica bugun persembe ve yarin notamizi sildirmemiz gerekiyor! O yuzden lutfen lutfen kacamak yapmayin!!
Nasılsın kuzumGünaydınlaar
haklısın tatlım nerde bu devlet nerde bu millet hadi ben ders çalışıyom giremeyecem dedim ama ben bile en çok girenler arasında kaldım nerdeyseBuralar sessiz bayağı...
candy_candy , wendy , medusa38 kaptanım, Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???
Tek başına kilo verilmiyo
Gelin de bi el atın
İki çift laf edelim
kg durumu nasıl tatlım bu hafta tartıldın mı hiçSlm kızlar bende oğlanı okula götürcem bol yağmurlu bir gün temizlik yapıcam haftasonu misafirim var
hiç bişey yemedin mi yoksa kızarım bak böyle durumdaMerhaba lar kelebeklerim göz gözü görmeyen karlı 15.günden merhaba ahahaah
Dün giremedim oğlumun fizik seansları yoğundu bugünde var akşam uğrarım inşallah
Dün menü yazmadım yazacak bişey yoktukosturmacadayim şu sıralar
Yarın büyük gün cuma hem mübarek gün hem sonuç günü bugün az daha asil alim takımımızı hezimetten kurtaralım insallahhh
Üç bardak beşi bi yerde cay ictimhiç bişey yemedin mi yoksa kızarım bak böyle durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?