- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.741
Yaptım sporumu kaptanımkızlar ne bu sessizlik nerdesiniz ? hiç sesiniz çıkmıyor açıkcası bu sessizlik benim hoşuma gitmiyor bu hafta mutlaka dereceye girerek notamızı sildirmeliyiz umarım kaçamak değil spor yapıyorsunuzdur
Ben listede degilim ama yinede kacamak yok bol spor var.kızlar ne bu sessizlik nerdesiniz ? hiç sesiniz çıkmıyor açıkcası bu sessizlik benim hoşuma gitmiyor bu hafta mutlaka dereceye girerek notamızı sildirmeliyiz umarım kaçamak değil spor yapıyorsunuzdur
Çok tanıdık geçmiş olsun cnmHastalıktan geberıyoruz evcekkkk
Valla kaptanım telden bu işi yapmak çok zor. bide ilk defa duyuyorum üyelerin yaptığını.yüzdemi bile zor hesaplıyom ya ben bilemedim yani***5. Takım 499. Etap*** ETAP ONUNCUSU
toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54) hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/77,5/-0,5/-%0,64)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/) 1. defa bildirimde bulunmadı
TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07) dalin26 nick dğiştirdi 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü
5. Takım Ortalama: -%0,351
geçen haftaki paylaşım listemiz bu arkadaşlar
bu hafta listeleri düzenleme sırası @medusa38 dedir bu herhafta belli sırayla devam edecektir. Haftaya @toz-pembe,sonrasındaservey , matilda34 , ebrusonmez ve @TopaLsoLucaNn olarak devam edecek listeye giren arkadaşlar giriş sırasına göre listeleri hazırlayıp ana paylaşıma ekleyeceklerdir.
Bu listedeki geçen hafta kiloları haricindekini silicez demi anladım sanırım.***5. Takım 499. Etap*** ETAP ONUNCUSU
toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54) hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/77,5/-0,5/-%0,64)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/) 1. defa bildirimde bulunmadı
TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07) dalin26 nick dğiştirdi 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü
5. Takım Ortalama: -%0,351
yukardaki geçen hafta listesi
öncelikle etap numarasını değiştireceksiniz bu hafta 500. etap olacak
sonrasında mesela benim için
toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40) olan liste
toplight (72,3/ ) olarak yeni bir liste hazırlanacak ki ben kg mu buraya direk
toplight (72,3/72/0,3/%....) olarak ekleyebileyim
Slm Kızlar dün çok hastaydım bi düzelemedim izmire kar yağdı oğlumda durmadı tabi karda dışarı çıkınca hastalık tekrarladı gerçi bugün daha iyiyim geçmişi okuyamadım kızlar baya yazmışınız
Menümü yazayım
Öğle dukan krep sucuklu yumurta çay
AkŞam tavuk marul soğan yoğurt
Su 2 litre
Çok geçmiş olsun hanımlar..Hastalıktan geberıyoruz evcekkkk
Canım ben öğrenirsem yardımcı olurum sana :))Valla kaptanım telden bu işi yapmak çok zor. bide ilk defa duyuyorum üyelerin yaptığını.yüzdemi bile zor hesaplıyom ya ben bilemedim yani
Spor şahaneMenüm;
Uyanınca 400ml elma sirkeli,limonlu ılık su
07:45
1 haslanmıs yumurta
Yarım kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
Marul ve cay
11:00
1 mandalina
1 bardak süt ile nescafe
13:00
1 kase et suyuna sehriye çorbası
15:00
Ücer tane badem,fındık,leblebi,kaju
17:45
3 yk kıymalı yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
1 dilim kepekli ekmek ve cay
2,5 L su
500 ml tarhunlu kekikli bitki cayı
2 büyük türk kahvesi
Spor;
Sabah 1 saat tempolu yürüyüş
Akşam sporum da
30 dk zumba
12 dk mekik(ab rocket ile)
2 dk plank
60 squat
15 dk stepper(aynı anda göbisime titresimli kemer taktım)
Biraz lastik ve dambılla kol
300 ip
an itibariyle bitmistir
Benım de evde net yok telden bıle zor gırıyorum nasıl olcak bılemedımmValla kaptanım telden bu işi yapmak çok zor. bide ilk defa duyuyorum üyelerin yaptığını.yüzdemi bile zor hesaplıyom ya ben bilemedim yani
Yatarken ıkı kasık yoğurda zencefıl zerdecal koyup yerımmIlk iş meyvalı ıhlamur, humana tea,rezene
Sabah- kıymalı 1 yumurta,2 cevız,kepek peynırlı tost
Ara mustık cay
4 mınık mandalın
Sade tkahvesı
Aksam bugday ası corbası, kuru fasulye, tursu
3lt su
söylediklerimi yapmazsanız acı yüzümü de gösteririmCanım kaptanım, çok tatlısın
canım öncelikle geçmiş olsun telden yapmak zor biliyorum ama performans cezası alınca normalde en kötü son 4kişi derecelendirmeyi yapmak zorunda bugüne kadar bu işi kaptanlar üyelere bırakmadan yapıyordu ama paylaşım alanına bakarsan bu konuda sıkıntılar yaşandı o yüzden bütün arkadaşların bunu öğrenmesi gerekiyor ki cezayı hakeden yapsın ya da hiç %0,30 un altına düşmeyin ben sizin yerinize yapayımValla kaptanım telden bu işi yapmak çok zor. bide ilk defa duyuyorum üyelerin yaptığını.yüzdemi bile zor hesaplıyom ya ben bilemedim yani
evet canım eski kg ve verdiğin kg ile yüzdeler siliniyor sadece son haftaki kg kalıyorBu listedeki geçen hafta kiloları haricindekini silicez demi anladım sanırım.
afiyet olsun canım bende spordan geldim az önce haşatımızı çıkardı hocaYatarken ıkı kasık yoğurda zencefıl zerdecal koyup yerımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?