- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.761
o zaman siz elinizden geleni yapın biz yardımcı oluruzBenım de evde net yok telden bıle zor gırıyorum nasıl olcak bılemedımm
İnşallah cnmCanım ben öğrenirsem yardımcı olurum sana :))
Hem kaptanlarda kontrol ederler yanlış olursa
Sağol kaptanım. Ne diyim cnm elimizden geldiğince yapmaya çalışırız artıksöylediklerimi yapmazsanız acı yüzümü de gösteririm
canım öncelikle geçmiş olsun telden yapmak zor biliyorum ama performans cezası alınca normalde en kötü son 4kişi derecelendirmeyi yapmak zorunda bugüne kadar bu işi kaptanlar üyelere bırakmadan yapıyordu ama paylaşım alanına bakarsan bu konuda sıkıntılar yaşandı o yüzden bütün arkadaşların bunu öğrenmesi gerekiyor ki cezayı hakeden yapsın ya da hiç %0,30 un altına düşmeyin ben sizin yerinize yapayım
evet canım eski kg ve verdiğin kg ile yüzdeler siliniyor sadece son haftaki kg kalıyor
Seni spor da şane canım,Selam kızlar bende erken yazılan menü mü
Sabah:
Bir fincan yeşil çay
Yarım muz ve üç kaşık yulafla bir çb süt ve az tarçınla yaptığım yulaf ezmesi
Ara:spordan önce
Üç kaşık yoğurt
Bir küçük cennet hurması katıp yedim
Ara:
İki kuru incir
Bir avuç çiğ badem
Akşam:
5 yk kapuska bir kaşık zeytin yağla yaptım çok az tuz kattım bulgur koydum biraz da
3 kaşık yoğurt
3 lt su bir fincan çilekli raspbery ki çay Türkçesini unuttum
650 mekik
100 squat 50 sumo 50 normal yaptım
100 russian twist
200 çemberle iç bacak 100 de kol yaptım lastikle 50 şer tane yani
Kızım uyuyunca kahve içeceğim bir de günü kapattım artık
Tabi kaptanım, kes cezamızı öyle bi durumda, razıyızsöylediklerimi yapmazsanız acı yüzümü de gösteririm
canım öncelikle geçmiş olsun telden yapmak zor biliyorum ama performans cezası alınca normalde en kötü son 4kişi derecelendirmeyi yapmak zorunda bugüne kadar bu işi kaptanlar üyelere bırakmadan yapıyordu ama paylaşım alanına bakarsan bu konuda sıkıntılar yaşandı o yüzden bütün arkadaşların bunu öğrenmesi gerekiyor ki cezayı hakeden yapsın ya da hiç %0,30 un altına düşmeyin ben sizin yerinize yapayım
evet canım eski kg ve verdiğin kg ile yüzdeler siliniyor sadece son haftaki kg kalıyor
Bence en büyük hata o olur cnmbazen sızden musade ıstıyım ızne ayrılayım dıyorum ama o zaman ıpın ucu kacar o yuzden gıtmemelıyımmm
Zaten emziriyorsun devamlılık önemli cnm. Mayıs kadar daha 3.5 aydan fazla var bence 10 kilo rahat verirsin bende Mayıs kadar 13 civarı versem çok güzel olcakEn ıyı yapabıldıgım uontem aksam 6-7 den snr hıcbısey yememek hemen erkısını goruyorum eger o gun yendıyse ertesı gun dengeleyınce oluyor bu ıs normaldee bakın 3 gundur yapıyorum hemen farkedıyorrr
Aynen bu yontemle ıstıkrarlı devam edersem garantı verırım ılk etapta 10 kg gayet ıyı olurrZaten emziriyorsun devamlılık önemli cnm. Mayıs kadar daha 3.5 aydan fazla var bence 10 kilo rahat verirsin bende Mayıs kadar 13 civarı versem çok güzel olcak
Boyun kaçtı cnmBu haftaya hedef koyuyorum 77
3 şubatta hedef koyuyorum 75,5 olmalıyımmm
Teşekkürler kuzum bana hep az geliyor sanki kilo almışım gibi hissediyorum verimsiz bir hafta geçirdimSeni spor da şane canım,
Her zamanki gibi
Valla o Zaman hedef koy Can'ım daha iyi olur senin için bende hedef koydum ama kabızlık hiç yaşamamıştım doğumdan sonra hariç şimdi tekrar başladı şişlik oluyor sankiZayıflama ıcın kac neden sayacagım bakın
Yaza oğlumun sunnetı olabılır
Mayısta kardesımın isteme ve nısanı olabılır
Agustosta kuzenın dugunu var
Yaza kardesım evlenebılır
Hazıranın ortasında ıse baslayacagımm
Mayıs evliliğimizin 10.yılı
En önemlısı ıstıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?