Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol kaptanım. Ne diyim cnm elimizden geldiğince yapmaya çalışırız artık

Seni spor da şane canım,
Her zamanki gibi

Tabi kaptanım, kes cezamızı öyle bi durumda, razıyız

Bu arada bır hafta eksı bır hafta artı cıkıyorum artık versem kurtulsam yahuuuu

Zayıflama ıcın kac neden sayacagım bakın
Yaza oğlumun sunnetı olabılır
Mayısta kardesımın isteme ve nısanı olabılır
Agustosta kuzenın dugunu var
Yaza kardesım evlenebılır
Hazıranın ortasında ıse baslayacagımm
Mayıs evliliğimizin 10.yılı
En önemlısı ıstıyorummmmm

bazen sızden musade ıstıyım ızne ayrılayım dıyorum ama o zaman ıpın ucu kacar o yuzden gıtmemelıyımmm

En ıyı yapabıldıgım uontem aksam 6-7 den snr hıcbısey yememek hemen erkısını goruyorum eger o gun yendıyse ertesı gun dengeleyınce oluyor bu ıs normaldee bakın 3 gundur yapıyorum hemen farkedıyorrr

En ıyı yapabıldıgım uontem aksam 6-7 den snr hıcbısey yememek hemen erkısını goruyorum eger o gun yendıyse ertesı gun dengeleyınce oluyor bu ıs normaldee bakın 3 gundur yapıyorum hemen farkedıyorrr
Zaten emziriyorsun devamlılık önemli cnm. Mayıs kadar daha 3.5 aydan fazla var bence 10 kilo rahat verirsin bende Mayıs kadar 13 civarı versem çok güzel olcak

Zaten emziriyorsun devamlılık önemli cnm. Mayıs kadar daha 3.5 aydan fazla var bence 10 kilo rahat verirsin bende Mayıs kadar 13 civarı versem çok güzel olcak
Aynen bu yontemle ıstıkrarlı devam edersem garantı verırım ılk etapta 10 kg gayet ıyı olurr

Valla o Zaman hedef koy Can'ım daha iyi olur senin için bende hedef koydum ama kabızlık hiç yaşamamıştım doğumdan sonra hariç şimdi tekrar başladı şişlik oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…