Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meraba canımm,, karnım ağrıyo hemde nasıl sorma, 300 kilo hissediyorum kendimi kızıma henüz bişi almadım, ananesi bişiler getirecek onu bekliyoruz, kendi de şu ara çok istiyorum demiyo :) bu ara zaten her gün yeni bişi ile gidiyorum eve, onları görünce sesi çıkmıyo pek

canım sen hala lohusasın bu arada, olabilir bence öyle gecikmeler, stres yapma bari. emziriyo olunca öle garip oluyo regl düzeni.

Nasılsın kuzum

canım iyiyim şükür, şişkinim ki sorma, ödem doluyum resmen, yarına ödemsiz olur muyum acaba, bu hafta da liste gider gibi ama umutsuzluğa kapılmıcam.

Buralar sessiz bayağı...
candy_candy , wendy , @medusa38 kaptanım, Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???

Tek başına kilo verilmiyo
Gelin de bi el atın
İki çift laf edelim

ya ben sabah biraz yoğundum gelemedim, geldim şimdi şekercim. senin doğum izni bitti heralde, ücretsiz izinde misin?

Kaptanim bana kızıyorsunuz diye yazmak istemiyorum menulerimi
Psikolojik olarak kitlenme benimki yiyemiyorum oturur ağlarım o derece esimde çok kiziyo bana keçi inadimdan çekiyormuş hahaha

keyfini çıkar iştahsızlığın ama bence zorla azıcık protein ye (yumurta mesela) yakmak zor olduğundan metoyu kilitlememiş daha da hızlı kilo vermiş olursun

Evet Can'ım ben de düzensizliğimi ona yoruyorum, beklicez artık

Evet ücretsiz izindeyim canım,
İyi ki de almışız diyoruz eşimle
Bu kar kışta bi de halaya taşıyacaktık kuzuyu.
Büyük kızım 6 aylıkken dönmüştüm işe, tezim beni bekliyordu.
Çok şükür bu kez acil bişey yok,
Şimdilik aralık ayına kadar izin
Eşim öbür kışı da çıkarsak mı demeye başladı...
Benim de Canıma minnet

ay işi de özlemek lazım yaa, bende temmuzda doğum yaptım, 10 ay sonra mayısta başladım işe. ne güzel incecik çıtçıtlı bodyle falan çıkarıyodum evden rahatça, şimdi giydiriyorum lahana gibi, evden çıkmak istemiyo hava soğuk diye 4 gündür annemde kalıoz öle diyim sana en güzeli nisan - mayıs, edebildiğin kadar idare et başlama valla :)

Kaptanim bana kızıyorsunuz diye yazmak istemiyorum menulerimi
Psikolojik olarak kitlenme benimki yiyemiyorum oturur ağlarım o derece esimde çok kiziyo bana keçi inadimdan çekiyormuş hahaha
canım bünyeni mahvedersin bu kadar az yemekle olmaz ki tatlım yaa ne olur wendi nin de dediği gibi accık yumurta falan ye bari

canım ben de ona takılmıştım ama en iyi ihtinalle açıklamam şu bazal metabolizman ile birlikte hesaplıyor yani 1 saat hareketsdiz dursan eğer 150 cal harcıyorsan onu da ekliyor bu arada 1 saatlik leslienin 500-600 cal civarı harcattığını duymuştum ben de

zaten egzersiz kısmına uyku ve dinlenmeyi de ekliyorsun burdan da bazal metabolizma tezim doğrulanmış oluyor

ben biliyorum 5. takımda 1-2 hafta kaptan yardımcılığı tecrübem olmuştu

Valla kaptanım telden bu işi yapmak çok zor. bide ilk defa duyuyorum üyelerin yaptığını.yüzdemi bile zor hesaplıyom ya ben bilemedim yani

ceza yemicen o zaman

aman arkadşım dikkat et kendine geçmiş mesajlarını falan da okuyabilir. o evdeyken yazma o yokken gel

Buralar sessiz bayağı...
candy_candy , wendy , @medusa38 kaptanım, Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???

Tek başına kilo verilmiyo
Gelin de bi el atın
İki çift laf edelim

canım ben izin aldım kızım hasta evdeyim pazartesiye kadar. eşimin leptobundan gireyim de menü bildireyim dedim. gene de gelmeye çalışırım akşam da

kızlar geçmişi okudum gözüme çarpan kötü bi menü görmedim herkesin menüsü çok güzel bence bu hafta güzel bi yüzde bizi bekliyor. kaptanım bu hafta ben de listeye girmek istiyorum benim de heralde eski ayrıldığım kilomdan hesaplanıp etap sayısına mı bölünecek ne olacak toplight eğer yarın 116 çıkarsam +9 kilo gibi bi rakam olacak 8.takımdan ayrılmıştım en son 107.5 kilo ile

menümü de paylaşıp kaçayım

11.01.2017 Çarşamba Menüm (fat secreta giremedim elle yazayım)

Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin

Ara 9.30
Sade Türk kahvesi

Ara2 12.00 (iş yerinden çıkamayınca biraz bastırmak istedim)
2in1 nescafe

Öğle 14.30
1 haşlanmış tavuk butu
1 çorba kasesi yeşillik

Ara 16.30
3 çatal tavuk but
3 kaşık yoğurt

Akşam 20.20 (malesef kızımla 7'ye kadar uyuduğumuz için yemek gecikti)
Dukan krebi
1/2 haşlanmış tavuk but
1 tk labne
1/2 yk biber
1 bardak ayran

Gece 00.00 (yatmadan hemen önce)
200 ml ılık süt

spor gene yok. su 2 lt olduğundan şüpheliyim
dizlerimde derman yok resmen diyete alışana kadar en azından seyire geçene kadar spor yapmayı planlamıyorum. vücudum bu kiloyu taşımıyor artık anlıyorum ama günde 1.5 saat yürüyüş ve squat ile mekik yapıcam seyirde o planlı planladım da onu ama ekstra spor yapamicam. yarın da atak 4.gün sonra seyir ooooh mis

Tamam, şimdi anladım canım,
Çok geçmiş olsun..

Aynen Can'ım o varken girmiyorum zaten işte oluyor hep

Can'ım Leslie 1 mile ile başla spora hergün yavaş yavaş arttır kilon varmış sarkmasın vücudun dikkat et tatlım

Kızlar ben instgram da bir bayan görüyorum mükemmel zayıflamış 40 kilo vermiş diyet ve sporla operasyon yok daha çok var da en çok onu görüyorum o sabahları bir kaşık çörek otu yağı ve yarım bardak suya iki tatlı kaşığı elma sirkesi koyup güne başlıyor çok işe yarıyor diyo ama çörek otu yağının iyi olmasına dikkat etmek gerekiyormuş yoksa işe yaramıyormuş galiba öyle bişey

Bugün ödem için 1 2 fincan maydonoz suyu iç cnm bide kekik yağı regli söküyormuş geç kalırsa aklında bulunsun :)

canım kaç etap önce ayrılmıştın eğer - miktarı çok olursa bu hafta alamayabilirim malum perfermans yarışması başladı geçen hafta aldığımız notayı sildirmemiz gerekiyor o yüzden bu hafta ilk 3 e girmek için uğraşıyoruz takım olarak %0,30 barajının altına kalmayacağımızın kesin olduğu haftaya girersin olmadı derece durumuna bir bakalım kızına geçmiş olsun bu arada önemli bişey yoktur umarım
Merhaba kızlar..

toplight kaptanım her sabah uygulayacagın cörek otlu karısımın ne etkisi varmis bizde deneyelim.
canım bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş o yüzden dedi hoca malum kış havalar soğuk bir de çörekotu herderde deva

Kahvaltı:
1 dilim kepekli ekmek
1 çay k.susam ezmesi
1ç.k çilek reçeli
2 k. çökelek
1çatal patates kızartması

Öğle:
4 kaşık kısır
1 mini ayva
Ara:
1 muz 3 hurma ve 1 bardak süt
Şekersiz kahve

Spor:
30 sn plank
50 mekik
Su:henüz 1 litre ama yatana kadar 2 olur.

Faydası olursa bizde deneyelim kaptanım. İştah kesiyor değilmi?

toplight kaptanim doğru soluyorsunuz denicem öbür hafta için bir besleme programı yapi cam kendime insalla biraz daha yemem gerek
Bugün menum
Öğlen iki yumurta okadar
Suyu tamamlicam iki bucuga

Dediğim gibi öbür hafta için bsleme programı hazirlicam akşam onu uyguluyacagim bu günlük de menume kızmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…