- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.616
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.801
Naptın canım?
Karın ağrın vardı dün,
Daha iyi misin?
Regli oldun mu?
wendy ya ben olamadım, 10 günü de geçti..
Hep düzenli olurdum ben,
İlk Doğumdan sonra da öyleydi hatta.
Bu Doğumdan sonra düzensizleşti
Bi kez daha böyle gecikmişti,
Ona güveniyorum açıkçası...
Ama bi olaydım artık iyiydi...
Naptın, kızına cici bişey buldun mu?
Alınca bize de foto gönder,
Kız annesi çok burada...
Nasılsın kuzum
Buralar sessiz bayağı...
candy_candy , wendy , @medusa38 kaptanım, Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???
Tek başına kilo verilmiyo
Gelin de bi el atın
İki çift laf edelim
Kaptanim bana kızıyorsunuz diye yazmak istemiyorum menulerimi
Psikolojik olarak kitlenme benimki yiyemiyorum oturur ağlarım o derece esimde çok kiziyo bana keçi inadimdan çekiyormuş hahaha
Evet Can'ım ben de düzensizliğimi ona yoruyorum, beklicez artıkmeraba canımm,, karnım ağrıyo hemde nasıl sorma, 300 kilo hissediyorum kendimikızıma henüz bişi almadım, ananesi bişiler getirecek onu bekliyoruz, kendi de şu ara çok istiyorum demiyo :) bu ara zaten her gün yeni bişi ile gidiyorum eve, onları görünce sesi çıkmıyo pek
canım sen hala lohusasın bu arada, olabilir bence öyle gecikmeler, stres yapma bari. emziriyo olunca öle garip oluyo regl düzeni.
canım iyiyim şükür, şişkinim ki sorma, ödem doluyum resmen, yarına ödemsiz olur muyum acaba, bu hafta da liste gider gibi ama umutsuzluğa kapılmıcam.
ya ben sabah biraz yoğundum gelemedim, geldim şimdi şekercim. senin doğum izni bitti heralde, ücretsiz izinde misin?
Evet Can'ım ben de düzensizliğimi ona yoruyorum, beklicez artık
Evet ücretsiz izindeyim canım,
İyi ki de almışız diyoruz eşimle
Bu kar kışta bi de halaya taşıyacaktık kuzuyu.
Büyük kızım 6 aylıkken dönmüştüm işe, tezim beni bekliyordu.
Çok şükür bu kez acil bişey yok,
Şimdilik aralık ayına kadar izin
Eşim öbür kışı da çıkarsak mı demeye başladı...
Benim de Canıma minnet
canım bünyeni mahvedersin bu kadar az yemekle olmaz ki tatlım yaa ne olur wendi nin de dediği gibi accık yumurta falan ye bariKaptanim bana kızıyorsunuz diye yazmak istemiyorum menulerimi
Psikolojik olarak kitlenme benimki yiyemiyorum oturur ağlarım o derece esimde çok kiziyo bana keçi inadimdan çekiyormuş hahaha
Doğru diyorsun canım, akşam öyle oldu mücver çok severim, başka bişey yemeyeyim de ondan daha fazla yiyeyim diye öyle oldu
Bu arada indirdim fat secret i,
Güzelmiş gerçekten
Yediklerinin kalorisini yazınca dizginliyor seni...
Yazmaya devam edicem canım
Yalnız Candy bu kalori değerleri doğrudur Di mi..
Yiyeceklerin kalorisi değil de, sporda yaktığımı söylediği kaloriye takıldım ben
1 saatlik leslie yle 742 kcal yaktığımı söylemiş.
Bana biraz fazla geldi
O kadar yakmıyorumdur ya, ne dersin?
kızlar öncelikle bir önceki cuma günki yazımıza bakacaksınız ben ya da @morordek paylaşıma ekliyoruz diye metne yazmıştır. O paylaşımı bulup oradan öncelikle bir önceki haftanın kilosunu silip sadece son bildirilen kilo kısmını yazıyorsunuz ve herkes aslında kendi yüzdesini hesaplayıp listeye ekleyecek size bir örnekle açıklayayım şimdiye kadar aslında yapılması gereken ama genelde kaptan ve yardımcılarının yaptığı bir olaydı bu hele @medusa38 tatlım bu işi sen iyi öğrenmelisin yardımcı olduğun için
Valla kaptanım telden bu işi yapmak çok zor. bide ilk defa duyuyorum üyelerin yaptığını.yüzdemi bile zor hesaplıyom ya ben bilemedim yani
Orda çok geç oldu bir ben kaldım galiba kendi kendime biraz konuşayım da gideyim :) Artık Can'ımı sıkmama kararı aldım çok yıpranmışım yaşlanmışım resmen aynada kendime baktığımda gördüğüm görüntüye inanamıyorum önce şu kilolardan kurtulmam lazım bu hafta inşallah fazla çıkmam hiç iyi beslenmedim hep dışarılarda geçirdim çünkü ama bugün iyiydi diye düşünüyorum şu kabızlık da olmasa rahatlayacam bütün gündür de midem bulanıyor dünde böyleydim kendimi çok kötü hissediyorum saat 22:45 şu an ve Can'ım böyle poğaçacı falan istiyor tuzlu şeyler tansiyonum düşük galiba yine işte böyle kızlar öpüyorum herkesi iyi geceler kimseyi tanımıyorum ama herkesi Cidde'n çok seviyorum kocam böyle bir sitede böyle yazıştığımı görse direk öldürür beni cehalet başa belaay çok konuştum iyi geceler kızlar
Buralar sessiz bayağı...
candy_candy , wendy , @medusa38 kaptanım, Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???
Tek başına kilo verilmiyo
Gelin de bi el atın
İki çift laf edelim
Tamam, şimdi anladım canım,canım ben de ona takılmıştım ama en iyi ihtinalle açıklamam şu bazal metabolizman ile birlikte hesaplıyor yani 1 saat hareketsdiz dursan eğer 150 cal harcıyorsan onu da ekliyor bu arada 1 saatlik leslienin 500-600 cal civarı harcattığını duymuştum ben de
zaten egzersiz kısmına uyku ve dinlenmeyi de ekliyorsun burdan da bazal metabolizma tezim doğrulanmış oluyor
ben biliyorum5. takımda 1-2 hafta kaptan yardımcılığı tecrübem olmuştu
ceza yemicen o zaman
aman arkadşım dikkat et kendine geçmiş mesajlarını falan da okuyabilir. o evdeyken yazma o yokken gel
canım ben izin aldım kızım hasta evdeyim pazartesiye kadar. eşimin leptobundan gireyim de menü bildireyim dedim. gene de gelmeye çalışırım akşam da
Aynen Can'ım o varken girmiyorum zaten işte oluyor hepcanım ben de ona takılmıştım ama en iyi ihtinalle açıklamam şu bazal metabolizman ile birlikte hesaplıyor yani 1 saat hareketsdiz dursan eğer 150 cal harcıyorsan onu da ekliyor bu arada 1 saatlik leslienin 500-600 cal civarı harcattığını duymuştum ben de
zaten egzersiz kısmına uyku ve dinlenmeyi de ekliyorsun burdan da bazal metabolizma tezim doğrulanmış oluyor
ben biliyorum5. takımda 1-2 hafta kaptan yardımcılığı tecrübem olmuştu
ceza yemicen o zaman
aman arkadşım dikkat et kendine geçmiş mesajlarını falan da okuyabilir. o evdeyken yazma o yokken gel
canım ben izin aldım kızım hasta evdeyim pazartesiye kadar. eşimin leptobundan gireyim de menü bildireyim dedim. gene de gelmeye çalışırım akşam da
Can'ım Leslie 1 mile ile başla spora hergün yavaş yavaş arttır kilon varmış sarkmasın vücudun dikkat et tatlımkızlar geçmişi okudum gözüme çarpan kötü bi menü görmedim herkesin menüsü çok güzel bence bu hafta güzel bi yüzde bizi bekliyor. kaptanım bu hafta ben de listeye girmek istiyorum benim de heralde eski ayrıldığım kilomdan hesaplanıp etap sayısına mı bölünecek ne olacaktoplight eğer yarın 116 çıkarsam +9 kilo gibi bi rakam olacak 8.takımdan ayrılmıştım en son 107.5 kilo ile
menümü de paylaşıp kaçayım
11.01.2017 Çarşamba Menüm (fat secreta giremedim elle yazayım)
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin
Ara 9.30
Sade Türk kahvesi
Ara2 12.00 (iş yerinden çıkamayınca biraz bastırmak istedim)
2in1 nescafe
Öğle 14.30
1 haşlanmış tavuk butu
1 çorba kasesi yeşillik
Ara 16.30
3 çatal tavuk but
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.20 (malesef kızımla 7'ye kadar uyuduğumuz için yemek gecikti)
Dukan krebi
1/2 haşlanmış tavuk but
1 tk labne
1/2 yk biber
1 bardak ayran
Gece 00.00 (yatmadan hemen önce)
200 ml ılık süt
spor gene yok. su 2 lt olduğundan şüpheliyim
dizlerimde derman yok resmen diyete alışana kadar en azından seyire geçene kadar spor yapmayı planlamıyorum. vücudum bu kiloyu taşımıyor artık anlıyorumama günde 1.5 saat yürüyüş ve squat ile mekik yapıcam seyirde o planlı planladım da onu ama ekstra spor yapamicam. yarın da atak 4.gün sonra seyir ooooh mis
Regl olduğum için tartılmadım ama bugün regl de bitti sp de yapıyorum yarın eksi görürüm diye düşünüyorumkg durumu nasıl tatlım bu hafta tartıldın mı hiç
Bugün ödem için 1 2 fincan maydonoz suyu iç cnm bide kekik yağı regli söküyormuş geç kalırsa aklında bulunsun :)meraba canımm,, karnım ağrıyo hemde nasıl sorma, 300 kilo hissediyorum kendimikızıma henüz bişi almadım, ananesi bişiler getirecek onu bekliyoruz, kendi de şu ara çok istiyorum demiyo :) bu ara zaten her gün yeni bişi ile gidiyorum eve, onları görünce sesi çıkmıyo pek
canım sen hala lohusasın bu arada, olabilir bence öyle gecikmeler, stres yapma bari. emziriyo olunca öle garip oluyo regl düzeni.
canım iyiyim şükür, şişkinim ki sorma, ödem doluyum resmen, yarına ödemsiz olur muyum acaba, bu hafta da liste gider gibi ama umutsuzluğa kapılmıcam.
ya ben sabah biraz yoğundum gelemedim, geldim şimdi şekercim. senin doğum izni bitti heralde, ücretsiz izinde misin?
canım kaç etap önce ayrılmıştın eğer - miktarı çok olursa bu hafta alamayabilirim malum perfermans yarışması başladı geçen hafta aldığımız notayı sildirmemiz gerekiyor o yüzden bu hafta ilk 3 e girmek için uğraşıyoruz takım olarak %0,30 barajının altına kalmayacağımızın kesin olduğu haftaya girersin olmadı derece durumuna bir bakalım kızına geçmiş olsun bu arada önemli bişey yoktur umarımkızlar geçmişi okudum gözüme çarpan kötü bi menü görmedim herkesin menüsü çok güzel bence bu hafta güzel bi yüzde bizi bekliyor. kaptanım bu hafta ben de listeye girmek istiyorum benim de heralde eski ayrıldığım kilomdan hesaplanıp etap sayısına mı bölünecek ne olacaktoplight eğer yarın 116 çıkarsam +9 kilo gibi bi rakam olacak 8.takımdan ayrılmıştım en son 107.5 kilo ile
menümü de paylaşıp kaçayım
11.01.2017 Çarşamba Menüm (fat secreta giremedim elle yazayım)
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta 3 yeşil zeytin
Ara 9.30
Sade Türk kahvesi
Ara2 12.00 (iş yerinden çıkamayınca biraz bastırmak istedim)
2in1 nescafe
Öğle 14.30
1 haşlanmış tavuk butu
1 çorba kasesi yeşillik
Ara 16.30
3 çatal tavuk but
3 kaşık yoğurt
Akşam 20.20 (malesef kızımla 7'ye kadar uyuduğumuz için yemek gecikti)
Dukan krebi
1/2 haşlanmış tavuk but
1 tk labne
1/2 yk biber
1 bardak ayran
Gece 00.00 (yatmadan hemen önce)
200 ml ılık süt
spor gene yok. su 2 lt olduğundan şüpheliyim
dizlerimde derman yok resmen diyete alışana kadar en azından seyire geçene kadar spor yapmayı planlamıyorum. vücudum bu kiloyu taşımıyor artık anlıyorumama günde 1.5 saat yürüyüş ve squat ile mekik yapıcam seyirde o planlı planladım da onu ama ekstra spor yapamicam. yarın da atak 4.gün sonra seyir ooooh mis
canım bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş o yüzden dedi hoca malum kış havalar soğuk bir de çörekotu herderde devaMerhaba kızlar..
toplight kaptanım her sabah uygulayacagın cörek otlu karısımın ne etkisi varmis bizde deneyelim.
yarın senden en az 1 kg bekliyorum ona göre tatlım haberin olsunRegl olduğum için tartılmadım ama bugün regl de bitti sp de yapıyorum yarın eksi görürüm diye düşünüyorum
Faydası olursa bizde deneyelim kaptanım. İştah kesiyor değilmi?günaydınlar inşallah yarın ben güzel bir sonuçla geleceğim sizde durumlar nasıl bakımm
sabah aç karna çörekotu ve ballı karışımdan yedim 1 er çay kaşığı üzerine de 500 cc limonlu ılık su spor hocamın tavsiyesi üzerine 6 ay boyunca kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?