- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.821
valla şu aralar benim iştah karışık ben pek anlamadım o kısmını iştahı kesti mi kesmedi mi bilemedimFaydası olursa bizde deneyelim kaptanım. İştah kesiyor değilmi?
Bende 500 le 1 arası bekliyorum cnm inşallahyarın senden en az 1 kg bekliyorum ona göre tatlım haberin olsun
Hadi bakalım inşallah.. Bende 500 gram bekliyorum ama bana hiç belli olmuyor.Bende 500 le 1 arası bekliyorum cnm inşallah
Leslie jillıana göre çok daha hafif. Rahatlıkla yaparsın.zoey1616 candy_candy Kızlar bende Leslie'yi duydum ama hic denemedim.
Jillian Michales'in programlarını denemistim 25-30 dakikada cok iyi efor harcatıyor.
Faydasını görürsünüz umarım..valla şu aralar benim iştah karışık ben pek anlamadım o kısmını iştahı kesti mi kesmedi mi bilemedim
Haklısın kaptanım önceden de öyleymis ama dedigin gibi kaptana kalıyordu. Simdi bu kuralı daha sıkı tutuyoruz anladıgım kadarıyla, kastettigim oyduordeğim aslında bu iş ilk başladığında da bu cezayı sona kalan 4 üye yapsın diye bir kural vardı ama bu hiç uygulanmadı hep kaptanlar yaptı aslında bu yeni değil kuralın ilk geldiği buydu ama kaptanlar üyelerine kıyamadıkları için kendileri yapıyordu
Ne? Tez mi? Ne tezi? Tez demeyin banaEvet Can'ım ben de düzensizliğimi ona yoruyorum, beklicez artık
Evet ücretsiz izindeyim canım,
İyi ki de almışız diyoruz eşimle
Bu kar kışta bi de halaya taşıyacaktık kuzuyu.
Büyük kızım 6 aylıkken dönmüştüm işe, tezim beni bekliyordu.
Çok şükür bu kez acil bişey yok,
Şimdilik aralık ayına kadar izin
Eşim öbür kışı da çıkarsak mı demeye başladı...
Benim de Canıma minnet
İlk diyetimde jillian yaptım iki hafta kadar süper bişey ama fazla kilosu olanlara değil bence biraz kilo verdikten sonra şekil isteyenler yapmalı benim fikrim ben kilo verdikten sonra karnını sıkılaştırmak için yapmıştım Leslie hiç yapmadım yapmak istiyordum ama ev kalabalıklaşıyor başlasam da yarım kalacak böyle devam millet gelene kadarzoey1616 candy_candy Kızlar bende Leslie'yi duydum ama hic denemedim.
Jillian Michales'in programlarını denemistim 25-30 dakikada cok iyi efor harcatıyor.
Senin yaptıgın sporların yanında Leslie hafif kalır canım :)İlk diyetimde jillian yaptım iki hafta kadar süper bişey ama fazla kilosu olanlara değil bence biraz kilo verdikten sonra şekil isteyenler yapmalı benim fikrim ben kilo verdikten sonra karnını sıkılaştırmak için yapmıştım Leslie hiç yapmadım yapmak istiyordum ama ev kalabalıklaşıyor başlasam da yarım kalacak böyle devam millet gelene kadar
Canım benim,Selaaaam, yine ben yine yogun bir gündü. Malum dönem sonu, notlar toparlanıyor, okunacak sürüyle ödev var, bi de bugün final yaptım, daha onlar var, off ki ne off
Haklısın kaptanım önceden de öyleymis ama dedigin gibi kaptana kalıyordu. Simdi bu kuralı daha sıkı tutuyoruz anladıgım kadarıyla, kastettigim oydu
Ne? Tez mi? Ne tezi? Tez demeyin bana
Kolay gelsin ördeğim. Çok yorma kendini ufak ufak yap.Selaaaam, yine ben yine yogun bir gündü. Malum dönem sonu, notlar toparlanıyor, okunacak sürüyle ödev var, bi de bugün final yaptım, daha onlar var, off ki ne off
Haklısın kaptanım önceden de öyleymis ama dedigin gibi kaptana kalıyordu. Simdi bu kuralı daha sıkı tutuyoruz anladıgım kadarıyla, kastettigim oydu
Ne? Tez mi? Ne tezi? Tez demeyin bana
Benimde bacaklarım agriyor 5 ay aradan sonra dun 60 squat yaptim. Ondan agriyordur.İç bacaklarım resmen koparcasına ağrıyor iki gündür bugün de fenalardayım işe bayağı yarıyor galiba çılgınlar gibi mekik yaptım şimdi kızımı uyutuyorum eliptik yapacam en az 40 dk yapıyorum normalde ama yapmadığımdan düzenli dayanamıyorum o kadar inşallah dayanırım akşama topluca yazacağım ne yaptığımı
Zor zamanlarmıs cidden, tez ve cocuk ikisi bir arada zordur eminim bakalım ben ne yapacagım...Canım benim,
Allah kolaylık versin canım
morordek ben bi de o kadar ters bi zamanda sonuna geldim ki tezin anlatamam
Kızım 1 yaşındaydı sürekli ağlıyordu anne beni al diye ben sürekli hocama düzeltmeleri yağipıp göndermeye çalışıyordum
Kaynaklar, alıntılar, çeviriler, istatistik, tablolar, tartışma...
Hiçbirini hatırlamak istemiyorum
Eşim çok destek oluyordu sağolsun
Ama çok stresli bi dönemdi
En azından sen Doğumdan önce kurtulacaksın canım, öyle düşün
Stres de illa ki oluyor ama bebişin için daha relax olmaya çalış
Bi şekilde bitireceksin yani, kim kalmış yarım tezle
Bu arada isim düşündün mü canım?
Merak ettim...
Zaman az Ebrusum yoksa ufak ufak yapıcamKolay gelsin ördeğim. Çok yorma kendini ufak ufak yap.
İçliköfte harıc yemek yok nerdeyse bence menun zayıf bır sure sonra bunyen zayıf duserMenüm;
09:00
400 ml ılık limonlu su
1 kücük muz
14:00
3 tane içli köfte ve cay
19:30
6 yk yogurt+2 yk yulaf ezmesi+1 yk keten tohumu+1 tk çörek otu+pul biber,tarçın,zencefil ve limon suyundan olusan karışım ve 10 tane kuruyemiş
2 L su
3 türk kahvesi
500 ml tarhunlu kekikli bitki çayı
Spor
1 saat yürüyüş
35 dk tae bo
13 dk mekik
2 dk plank
200 ip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?