Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaaaam, yine ben yine yogun bir gündü. Malum dönem sonu, notlar toparlanıyor, okunacak sürüyle ödev var, bi de bugün final yaptım, daha onlar var, off ki ne off

Haklısın kaptanım önceden de öyleymis ama dedigin gibi kaptana kalıyordu. Simdi bu kuralı daha sıkı tutuyoruz anladıgım kadarıyla, kastettigim oydu
Ne? Tez mi? Ne tezi? Tez demeyin bana

zoey1616 candy_candy Kızlar bende Leslie'yi duydum ama hic denemedim.
Jillian Michales'in programlarını denemistim 25-30 dakikada cok iyi efor harcatıyor.
İlk diyetimde jillian yaptım iki hafta kadar süper bişey ama fazla kilosu olanlara değil bence biraz kilo verdikten sonra şekil isteyenler yapmalı benim fikrim ben kilo verdikten sonra karnını sıkılaştırmak için yapmıştım Leslie hiç yapmadım yapmak istiyordum ama ev kalabalıklaşıyor başlasam da yarım kalacak böyle devam millet gelene kadar

İç bacaklarım resmen koparcasına ağrıyor iki gündür bugün de fenalardayım işe bayağı yarıyor galiba çılgınlar gibi mekik yaptım şimdi kızımı uyutuyorum eliptik yapacam en az 40 dk yapıyorum normalde ama yapmadığımdan düzenli dayanamıyorum o kadar inşallah dayanırım akşama topluca yazacağım ne yaptığımı

Senin yaptıgın sporların yanında Leslie hafif kalır canım :)
Gerci onun da temposu mil sayısına göre artıyor galiba, ben en fazla 3 mil yapmıstım, uzadıkca sıkılıyorum cunku. 4 mil-5 mil falan baya yoruyor diyorlardı.

Canım benim,
Allah kolaylık versin canım

morordek ben bi de o kadar ters bi zamanda sonuna geldim ki tezin anlatamam
Kızım 1 yaşındaydı sürekli ağlıyordu anne beni al diye ben sürekli hocama düzeltmeleri yağipıp göndermeye çalışıyordum
Kaynaklar, alıntılar, çeviriler, istatistik, tablolar, tartışma...
Hiçbirini hatırlamak istemiyorum
Eşim çok destek oluyordu sağolsun
Ama çok stresli bi dönemdi

En azından sen Doğumdan önce kurtulacaksın canım, öyle düşün
Stres de illa ki oluyor ama bebişin için daha relax olmaya çalış
Bi şekilde bitireceksin yani, kim kalmış yarım tezle

Bu arada isim düşündün mü canım?
Merak ettim...

Kolay gelsin ördeğim. Çok yorma kendini ufak ufak yap.

Benimde bacaklarım agriyor 5 ay aradan sonra dun 60 squat yaptim. Ondan agriyordur.
Mekikten de karın bölgem agriyor.
Cok kızıyorum kendime

Zor zamanlarmıs cidden, tez ve cocuk ikisi bir arada zordur eminim bakalım ben ne yapacagım...
Ya yok dogumdan önce bitmiyor benim de tezim Veri analizlerini bitirip sadece yazması kalsın diyorum dogum sonrasına. Umarım planladıgım sekilde ilerleyebilirim. Veriyi toplayabilsem gerisi çorap sökügü gibi gelecek aslında ama başlayamadım bi türlü veri toplamaya
İsim düsündük canım, Umut koymayı düsünüyoruz :)
Kolay gelsin ördeğim. Çok yorma kendini ufak ufak yap.
Zaman az Ebrusum yoksa ufak ufak yapıcam

Menüm;
09:00
400 ml ılık limonlu su
1 kücük muz

14:00
3 tane içli köfte ve cay

19:30
6 yk yogurt+2 yk yulaf ezmesi+1 yk keten tohumu+1 tk çörek otu+pul biber,tarçın,zencefil ve limon suyundan olusan karışım ve 10 tane kuruyemiş

2 L su
3 türk kahvesi
500 ml tarhunlu kekikli bitki çayı

Spor
1 saat yürüyüş
35 dk tae bo
13 dk mekik
2 dk plank
200 ip

4 minik mandalin,ıhlamur
Sabah-öğlen kepeklı bol peynirli tost,1 yumurtalı kıyma,3 ceviz,1cb sut
Ara 1 fıncan sutlu necafe,1 kase yoğurt,1tutam kuru uzum
Aksam az bugday ası corbası, ıkı kasık bulgur,3köfte,az patlıcanlı yoğurt,2 dılım fırında patates
Sade tkahvesi
3lt su

İçliköfte harıc yemek yok nerdeyse bence menun zayıf bır sure sonra bunyen zayıf duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…