Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek can can ben pazartesıden berı paylaşıyorum haftasonları belkı paylaşmam
Bu arada menu paylaşmak ınanılmaz kısıtlayıcı bısey
Dolapta stıck bıtteer vardı 3 gundur yıyeceğım yemıyorum tartıdan snr yerım dıyorum
Benım aksam yememmem coook ıse yarıyor en gec 7 de dukkanı kapatıyorum hamıleyken de yapardım gece cok acıkırsam sut elma yerdımmm

Allah bağışlasın kuzuyu

Benim minik kızım da 8 aylık..

Beni hiç sorma canım ya
Zaten 90 kg hamile kalmıştım
107 ile Doğuma gittim
Emzirme döneminde bi ara 95 i gördüm ama sonra tekrar almaya başladım.
Bu kez de 103,5 i görünce şok olup
Kk ne geldim

Son olarak bu sabah 99,1 dim.

Sen yine çok iyisin,
Benim verilecek 35 kilom var
Öyle işte..

Bana da sıkıcı geliyor öyle şeyler
Canım bu ara aık gıremıyorum yasasıklarını okudum ve cooooook uzuldum emın ol toplumda bırçok kadın ustelık okumuş olanlarda da var, malesef kı oyle yetıstırıldı gecmış nesıl hem kızı hem erkegı.dısardn ınsana cok kolay gelıyor bosa gıtsın ne ugraşcan amaaaan kendı ayaklarının ustunde dur denılıyor ama sonrası da çok parlak olmuyor yada snr karsına ve hayatına gırecek olanı da cok frklı olmuyor senı cok ıyı anlıyabılıyorum duzen bozmak kolay degıl ama kolay degıl dıye anlattıklarına maruz kalmak da cok yıpratıcı.derınlemesıne tartmak lazım.sımdı çift taraflı anlaşma yoluna nasıl gıdılır kı dusunelım yol bulalım yapıcı olalım derım ben belkı de bızım de farketmeden yaptıklarımız vardır ama ne olursa olsun bu sıddet gerekcesı olamazzzzz

Hmmm kg hamıle kalmanın dezavantajı dıyelım sekerım olaya 35 kg vercem dıye bakma çok uzun yolu gıtmek ıstemezsın haftalık hedefler ve en fazla aylık hedefler koy basardıgını gordukce mutlu olup devam edersınnnn
Bu arada 99 için tebrık edeım ıkılı rakamlara gelmişin bile sıra 8 lı rakamlara gelmekte
Kuzunu allah bagıslasınnn

Ah kuzum bende o okumuş olan sevdiği için herşeyi bırakanlardanım aman takmamaya çalışıyorum artık sadece yaşıyoruz işte öyle veya böyle

Doğru söylüyorsun canım
Benim de çok büyüyor gözümde
Öyle diyeyim ben o zaman,
İlk hedef 89

Canım benim tez bilişim üzerine olduğu için mobil telefonlardan veri toplayacagım ama bir de anket calısmam olacak. Karısık biraz benimkisi ya, ben bile anlamıyorum bazen
Çok güzelmiş ismi,
adıyla yaşasın Kuzucuk..
Teşekkür ederiz, bize umut olsun istedik
Bana da sıkıcı geliyor öyle şeyler
Jillian daha güzel sen onu yap
Tamam canım hafta sonu benden sana izin
Ama bak kendin de dedin menü yazmak kısıtlıyor, cok haklısın, bosuna bas bas bagırmıyorum menü paylasın diye Hafta ici paylas mutlaka, yoksa artı geliyorsun

Aynen canım emınım yarın elsı gelecegımmm

Selam kızlar bende menü mü yazayım
Sabah:
Kahvaltıdan önce maydonoz taze zencefil ve limonla smoothi yapıp içtim gece yatarken bayağı işe yarıyormuş ama ben sabahları yapacam hiç gece onun pisliğiyle uğraşamam tamamen üşengeçlik durumu
İki dilim salam
Bir yeşil zeytin
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim kepek ekmek
Şekersiz çay

Ara:
Yeşil çay limonlu

2. Ara:
Activa çilekli yedim

Akşam:
Üç yk makarna
Yarım haşlanmış patates kızım içindi ben yedim kalanı
Yarım kase sarımsaklı yoğurt
2 lt su içtim ama üç e tamamlarım diye düşünüyorum yatana kadar
Spor:
600 full karın için mekik
50 bacak çekip bırakma yaptım popo üstünde
100 russian twist
400 de bacaklar için çalıştım her bacak için 200 er hareket 4 ayrı hareket yani
50 kere köprü yaptım
Şınav pozisyonunda çapraz bacak çekip bırakma yaptım toplamda 30 kere
100 de iç bacak çalıştım ayrı bu sumo squat gibi Nasıl anlatayım bacakları açıp iç bacaklara yüklenerek yapılıyor
23 dk da eliptik yaptım kızım uyandı maalesef 138 kalori yakmıştım
Squat yapmak istiyorum ama güzüm kalmışsa yaparım kızım uyuyunca bir de kahve içeceğim belki yeşil çay da olabilir sabah da erkenden kalkıp temizlik yapmıştım resmen yürüyemiyorum ama bu hafta çok kötüydü artı olmazsa bile kilo vermedim galiba bütün haftam kabızlıkla geçiyor ayrıca misafirlikteyim sürekli iyi olmadı yani

Ah kuzum bende o okumuş olan sevdiği için herşeyi bırakanlardanım aman takmamaya çalışıyorum artık sadece yaşıyoruz işte öyle veya böyle
Bebegın buyusun tekrardan calışma ımkanın varsa calışşl
Şimdı ben ucretsız ızındeyım aslında ıse donmuyeyım dıyorum ama bır aklımda bırakma dıyor calışıyor olmak gercekten avantajjjj

Spor ve kahvaltı sıper
Aksam ve oğlen olmamışşşş o kdr spora vucut kıtlık moduna gırer artı cıkarsın n

Boyle devam etmek cok mutsuz etmez mı cozulcek konusulacak durumlar yok mu yapıcı yaklassan farklı yollar denesek ne bıleyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…