- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.881
Aynen oyle bebegımı bakıcıya bırakmak uzucu gelıyor ama ılerde onun ıyılıgı ıcın de calışmak ıstıyorum calısan anne daha verımlı ılgılenır dıye dusunuyorummmBırakma sakın ne olursa olsun ayakları üzerinde durmak en güzeli
Çok kırdık yıprattık birbirimizi hala seviyoruz ikimizde belki bilmiyorum ama çok yüzgöz olduk şu birlikte oturma evliliğimizi bitirdi ama bir tek ben görüyorum kimseye göre sorun yok ayrı ev olacak ne Zaman olacak ama iki sene daha geçip biz ayrılınca mı aman valla artık hiç takmayacam eğer uzarsa bu oturma işi kursa gidecen spora gidecem kendi de zerre umrumda olmazBoyle devam etmek cok mutsuz etmez mı cozulcek konusulacak durumlar yok mu yapıcı yaklassan farklı yollar denesek ne bıleyımm
Mesela aksam makarna yerıne ben olsam buyuk kase yoğurt yerdım yada buyuk kase salatanuzerıne peynır dılımlerı koyardımBen öğlen yemek yemem ama iki ara yapıyorum akşam çok yedim diye üzülüyorum bende
Çocukla çok zor Ablam öyle ama çalışmayınca da deliriyor gibi oluyorum diyoAynen oyle bebegımı bakıcıya bırakmak uzucu gelıyor ama ılerde onun ıyılıgı ıcın de calışmak ıstıyorum calısan anne daha verımlı ılgılenır dıye dusunuyorummm
Kv ve kp ıle mı oturuyonÇok kırdık yıprattık birbirimizi hala seviyoruz ikimizde belki bilmiyorum ama çok yüzgöz olduk şu birlikte oturma evliliğimizi bitirdi ama bir tek ben görüyorum kimseye göre sorun yok ayrı ev olacak ne Zaman olacak ama iki sene daha geçip biz ayrılınca mı aman valla artık hiç takmayacam eğer uzarsa bu oturma işi kursa gidecen spora gidecem kendi de zerre umrumda olmaz
Aslında çok doydum şişkinlik var biraz acıkmadım yazmamışım saat 7 de kızıma portakal yedirmiştim üç dilim de ondan yedim belki o tok tuttu :)Mesela aksam makarna yerıne ben olsam buyuk kase yoğurt yerdım yada buyuk kase salatanuzerıne peynır dılımlerı koyardım
3 yk doyurmaz da
Evet Can'ım dünyayı ben kurtaracağım ya malum tehditle zorla oturuyorum şşte ben başta iyilik yapayım dedim olan bana olduKv ve kp ıle mı oturuyon
Madem kg vermek nıyyetın beslenme seklın degısmelı gerekırse oğlen yemem dıye bısey olamaz bence oğlen ıyı olursa aksam zayıf olur o zaman da kg kaybı gelır bunu degerlendır canımmBen öğlen yemek yemem ama iki ara yapıyorum akşam çok yedim diye üzülüyorum bende
Fiyati yüksekmis canim.. 60 tane cıktı yaptıgımızdan 35-40 TL'dir masrafı.Gecen hafta esım almış hazır tanesı 4 tl
Sanırım gecıcı sureydı sonra patladı gıttı sanırım mEvet Can'ım dünyayı ben kurtaracağım ya malum tehditle zorla oturuyorum şşte ben başta iyilik yapayım dedim olan bana oldu
Bayılırımmmm kendım yapmalıyım yaaa hem pahallı hem de nasıl yapılıyor kım bılırr oğlum da cok sevıyorFiyati yüksekmis canim.. 60 tane cıktı yaptıgımızdan 35-40 TL'dir masrafı.
Yapıp derin dondurucuya koydum. Pratik oluyor acil durumlarda.
Haslamasıda guzel oluyor hem daha saglıklı..
Tamam kuzum denerimMadem kg vermek nıyyetın beslenme seklın degısmelı gerekırse oğlen yemem dıye bısey olamaz bence oğlen ıyı olursa aksam zayıf olur o zaman da kg kaybı gelır bunu degerlendır canımm
Ay içli köftede ne var annen falan yapmıyormuydu evde hiç ben 12 yaşındaydım annem açmayı öğretti hatta yarın yapacam buyur gel :))Bayılırımmmm kendım yapmalıyım yaaa hem pahallı hem de nasıl yapılıyor kım bılırr oğlum da cok sevıyor
Aksıne meyva acıktırır aslında neyse sen bılırsın canım benım kı mınıcık tavsıyeeeAslında çok doydum şişkinlik var biraz acıkmadım yazmamışım saat 7 de kızıma portakal yedirmiştim üç dilim de ondan yedim belki o tok tuttu :)
Aynen öyle oldu Can'ımSanırım gecıcı sureydı sonra patladı gıttı sanırım m
Annem yapar gonderır bana ama ben o acmayı beceremıyorum dağılıyor yahuuuAy içli köftede ne var annen falan yapmıyormuydu evde hiç ben 12 yaşındaydım annem açmayı öğretti hatta yarın yapacam buyur gel :))
Dikkate alırım Can'ım ben aşırı hızlı kilo vermek de istemiyorum tam diyet değil sağlıklı beslenme adını koydum çünkü çabuk verip almak istemiyorum yaza kadar vücudum şekillensin yeterAksıne meyva acıktırır aslında neyse sen bılırsın canım benım kı mınıcık tavsıyeee
Gelırdım valla yakın olsakkkk zaten basında az ınsan var ben geleyım tam olsun nnAy içli köftede ne var annen falan yapmıyormuydu evde hiç ben 12 yaşındaydım annem açmayı öğretti hatta yarın yapacam buyur gel :))
Aynen aynen hızlı verılen hızla gerı gelır işte beslenmede yaptıgımız bır ıkı hatayı duzenleyınce sağlıklı yasam olur adııDikkate alırım Can'ım ben aşırı hızlı kilo vermek de istemiyorum tam diyet değil sağlıklı beslenme adını koydum çünkü çabuk verip almak istemiyorum yaza kadar vücudum şekillensin yeter
:)) yok kız birkaç kere dene yaparsın zor değil uğraşırsan olur ben 28 yaşındayım valla 15 yaşımdan beri yemek yapıyorum severim de yemek yapmayı herşeyi d yaparımAnnem yapar gonderır bana ama ben o acmayı beceremıyorum dağılıyor yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?