- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.041
Ne oldu canım.Bi sorun mu varKızlar o kadar doluyum Kı hİÇ bakamadım kg paylaştım Çıkıyorum tel tamire gıdıyoaksam gelebilirim ıns
Bence decanım gecenin bir yarısı paylaşmışın eline sağlık şu telden girme işi ne olcak yaw sıkıntılı orda
o zaman siz hiç %0,30 un altına düşmeyin biz hallederiz
O kilosunu 52 ye revize ettiCaanım sen mezun olmayacak mısın??
Çok geçmiş olsun..Tünaydın bayanlar;
2 gündür menü bildiremiyorum kızım hastaydı, bugün de işten izin aldım evdeyim, biraz kızımı nazlayım dedim :) anne gitme diyip duruyo zaten 3 gün birlikte geçirelim de azıcık keyfi yerine gelsin bari.
Yok kuzum reglim bitmedi hala, zaten öle dişi sıkıp 1 haftada listeye girememannemde kaldım bu hafta bi de, kızımı soğukta çıkarmayım diye, hiç spor yapamadım ya sporsuz gram oynamıyo tartıda ben size sölim
Hahaha, çok güldüm tosocum buna
Öyle mi??O kilosunu 52 ye revize etti
Şahane gerçektenGeçen hafta :83.4
Bu hafta : 80.6
Fark : 2.8
Yüzde : 3.35
Iki haftada 8.100 kg vermişim yupppiiii
Hiiic ama hiç geri almaya niyetim yok diyetisyene kadar giderim korumak için alamam bu kilo lara dönmeye hiç niyetim yokŞahane gerçekten
Ama bak dikkat!
Hızlı giden hızlı gelir
Koruma çok önemli işte kilolar bi şekilde veriliyorHiiic ama hiç geri almaya niyetim yok diyetisyene kadar giderim korumak için alamam bu kilo lara dönmeye hiç niyetim yok
Olur canım neden olmasınKoruma çok önemli işte kilolar bi şekilde veriliyor
Bende telin takvimine haftalık hedefler koydum hergün tartılıp her hafta o hedefi tutturmaya çalışıcam böylece gerileme olmucak 600 700 grlık hedefler koydum fazlası olursa ne ala :)
Ben de dr var aslında ama ben kalori hesabı beslenmiyorumOlur canım neden olmasın
Bende de fat secret var
İlk başlarda böyle vermen çok normal ödem de atıyorsun inş biran önce hedefine ulaşırsın cnmBenim hedefim bu hafta 1.5 ti mesela 2.8 olmuş
Haftalık 1.5 verirsem 4 ayda hedefime ulasiyorum mezun olabiliyorum dedim 2.8 verdim çok mutlu oldm
tatlım evet haklısın onu atlamışım benKaptanım kendi istegiyle ayrılan üyeler yeni üye gibi işlem görmüyor mu? Karar Defteri'ndekini kopyalıyorum:
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Aslında 0zlem de aynı sekilde, yeni üye gibi işlem görse de onun hangi etapta ayrıldıgını falan bulup yazmamız lazım, atlamısım. Listeye girecegi etap o sekilde yaparıztatlım evet haklısın onu atlamışım ben
Teşekkür ederim kaptanım buranın çok faydası oldu bana beslenme düzenim oldu sayenizdetebrikler tatlım mezun oluyorsun hadi bakalım bir mezun daha verdik
Teşekkürler :)Tebriklerr
Darısı sana kuzum teşekkürler gelirim tabi arada bebiş istiyorum olursa mutlu haberleri paylaşırım sizinleAaa çok sevindim..Ama ayrılma buradan arada gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?