Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben daha çok bekliyordum kilo kaybı ama az yedikçe vücut tutuyor galiba birde çok mu spor yaptım ama bu aralar çok şişkinlik var doğumkontrol hapım çok ağır ondan mı acaba onu kullanmaya başlayınca şiş hissediyorum kendimi haftaya inşallah çok iyi bir rakam olucak herkes vermiş bu arada tebrik ederim

Yuzdemiz harikaaaa

canım tamam sen paylaş listeyi
tatlım hatırlıyon mu takıma ilk geldiğinde sana kızıp duruyorduk bu şekilde yeme hergün simit mi olur diye bak ne güzel şimdi mezun oldun tebrikler tatlım

Canım kas kütlen artıyo olabilir mi?

T TopaLsoLucaNn tosocum teşekkür ederim bu arada, evet en azından eksiye geçtim.

ebrusonmez bu ara aynı anda denk gelemiyoruz şekercim, sen nasılsın? Kv gitti mi? Ne zaman gidicek?
evet ya bi türlü denk gelemedik.
Yok kv daha kalır.En az 15-20 gün burada Bir sıkıntı çıkmazsa..
Pazartesiden itibaren aktif olarak spor da yapacağım. Şubatın ilk jhaftası mezuniyet istiyorum.Hadi hayırlısı
Belki birlikte mezun oluruz ne dersin..

Ay inşallah ebruşum yaa, tekrar asılmaya başladım ama soğuktan spor yapamıyorum motivem artmıyo ondan da 1 gün izin aldım hafta sonuyla birlikte 3 oldu işte kızımla vakit geçiriyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…