- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.081
Evet kaptanım ben telden giriyorum pc den girme şansım yoksen cepten mi giriyon pc den mi eğer pc den giriyorsan sen yapacaksın tatlım cepten çok zor oluyor arkadaşlara hak veriyorum
ya daa haftaya da güzel bir sonuçla gel %1 civarı kg vermiş ol ben senin yerine yaparım
Canım evdeyken bişeyler yapmaya çalış.Olmadı aç müziği oynaAy inşallah ebruşum yaa, tekrar asılmaya başladım ama soğuktan spor yapamıyorum motivem artmıyo ondan da1 gün izin aldım hafta sonuyla birlikte 3 oldu işte kızımla vakit geçiriyoruz :)
Güzel kıyak amaEvet kaptanım ben telden giriyorum pc den girme şansım yok
Teklifini geri çeviremeyeceğim anlaştık bugünden itibaren hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum bakalım yüzde 1 gelcekmi gelirse liste senindir kaptanım :))
Canım evdeyken bişeyler yapmaya çalış.Olmadı aç müziği oyna
dimi her işin bir karşılığı olmalıGüzel kıyak ama
Evet 13. takımdaydım 67.5 kiloya kadar inmistim.özlem eski üye mi onu kaçırmışım ben
Canım maalesef kurallar geregi 3. cuma listeye alabiliyoruz, bu senin ilk cumandı.
1. takım çok iyiydi. Ama 2 bildirimi eksikti.dimi her işin bir karşılığı olmalı
kızlar diğer takımlara bakan oldu mu sonuçlar nasıl paylaşımda 3 takım var şu an birinciyiz
canım sen geri dönmek üzere ayrıldı ibaresi ile ayrıldığın ve üzerinden 6 aydan fazla süre geçtiği için yeni üye gibi işlem görüyorsun eğer izinli olarak ayrılsaydın girerdin tatlım jhaftaya 2 hafta sonra listedesin
akşam 8 e kadar süre var paylaşım yapmak için onu bekliyorlardır tatlım ama şimdilik sen bireyselde birinci gibi görünüyorsun sana şimdiden söyleyeyim eğer bireyselde birinci olursan birinciler sırlşarını paylaşıyor kısmına ptesiye kadar bu hafta neler yaptığını yazman gerekiyor tatlımDaha listeler paylasilmamis üç takım var neyi bekliyolarki
Kotu örnek olurum ama benakşam 8 e kadar süre var paylaşım yapmak için onu bekliyorlardır tatlım ama şimdilik sen bireyselde birinci gibi görünüyorsun sana şimdiden söyleyeyim eğer bireyselde birinci olursan birinciler sırlşarını paylaşıyor kısmına ptesiye kadar bu hafta neler yaptığını yazman gerekiyor tatlım
Artık seni de bekliyoruz listemize wendicim :) Seni de mezun edecegiz :)Canlarım tebrikler, bu hafta 1.yiz :)
Tosocum senin de birinciliğini kutluyorum :)
Tesekkur ederim çok mutlu oldum hem takımca 1.yiz hem bireysel de bizden çıktı aynen bol e devamCanlarım tebrikler, bu hafta 1.yiz :)
Tosocum senin de birinciliğini kutluyorum :)
Artık seni de bekliyoruz listemize wendicim :) Seni de mezun edecegiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?