- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.101
İşte buuuuuuuCanlarım tebrikler, bu hafta 1.yiz :)
Tosocum senin de birinciliğini kutluyorum :)
Kaptanım evden çıkmadan tartılıp cumaya o kilonuzu yazarsınız.kızlar performans yarışması toplamda 8 hafta sürüyor bu 8 hafta içinde 4 kere %0,30 un altında kalan liste hazırlama cezası alıyor 4 hafta üstüste bu hafta gecen haftanın notasını sildiriyoruz allahın izni ile ancak bundan sonra %0,3 un altına düşmememiz lazım ne olur haberiniz olsun
bu arada haftaya cuma ben memlekete gideceğim izin alıp orada tartı farkı olabilir tartılamayabilirim şimdiden söyleyeyim o hafta daha bir sıkı asılın
Tebrik ederim canım..Tesekkur ederim çok mutlu oldum hem takımca 1.yiz hem bireysel de bizden çıktı aynen bol e devam
Gönül isterdi ilk ucu biz verelim ama haftaya insallah
canım haftaya cuma değil sorun ayın 29 undaki bildirimde memlekette olacamKaptanım evden çıkmadan tartılıp cumaya o kilonuzu yazarsınız.
Menüler muhteşem olmaya başlamışş.Sabah peynirli tost,10 kaju
Ara 4 minik mandalin
Öğlen kıymalı 1 yumurta,
Ara 1 fincan sutlu nescafe,bır tutam kuru uzum
Aksam tarhana corbası, engınar,menemen,yoğurt, yesıl sogan
Cay yanına 2 adet buskuvi
Humana tea
2,5 lt su
tesekkürler canım çok incesinTebrikler 5. Takımın güzel hatunlarıve
toplight kaptanım ...
T TopaLsoLucaNn seni de tebrik ederim(kullanıcı adına da ayrı bayıldım )
Çok teşekkür ederizTebrikler 5. Takımın güzel hatunlarıve
toplight kaptanım ...
canım olsun menüm sağlıksızdı diye de yazarsın sendeKotu örnek olurum ama benmenulerim malum sporu mu yazarım napayim
Sağlık olsun kaptanım.Biz açığı kapatırızcanım haftaya cuma değil sorun ayın 29 undaki bildirimde memlekette olacam
Tebrikler 5. Takımın güzel hatunlarıve
toplight kaptanım ...
Olduğum gibi anlatırım madem.paylaşım alanına yaziyorduk değilmi bir sürü prosedüru unuttum galibacanım olsun menüm sağlıksızdı diye de yazarsın sende
Canım telefonum bozuk gelemedim esimin telden gırıyorum anlakı yeni oturdum. Kv ler geldi dün hiç sevmem kendisini aksam birde görümce ler de ye mekte bizdeydi sonra onun kv lerde geldi suan ayaklarımı hissetmiyorumNe oldu canım.Bi sorun mu var
Oğlen 1stıck bıtter vardı muhtesem olmayannnMenüler muhteşem olmaya başlamışş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?