- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.121
canım eline sağlık yazmışsın yazıyı hatırlarsın tatlım sen eskilerdensinTeşekkür ederim canım
Kullanıcı adım biraz gulunctur bu doğrudur haaahhh
Olduğum gibi anlatırım madem.paylaşım alanına yaziyorduk değilmi bir sürü prosedüru unuttum galiba
canım kolay gelsin zor durumtoplight morordek kaptanları cok sağolun telefon ve misafir tamda cumaya denk geldi ikinci donem calısırsam laptop alırım inş o zaman bende bu ekleme işini öğrenirim
Bu arada tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu sıra ancak geceleri gelebilecegim. O kadar işin arasında küçük oğlum baba an nesiniden yemek bile yemiyor pesimde geziyor
Geçmiş olsun yaaCanım telefonum bozuk gelemedim esimin telden gırıyorum anlakı yeni oturdum. Kv ler geldi dün hiç sevmem kendisini aksam birde görümce ler de ye mekte bizdeydi sonra onun kv lerde geldi suan ayaklarımı hissetmiyorum
Çabucak atlatırsınız bu dönemi umarım..Günaydın kızlar pek giremiyorum kızım rahatsız dişleri galiba hiç birşey yemek istemiyor mama hiç içmedi dün öğleden bu yana içmiyor ne yapacağımı şaşırdım çok Can'ım sıkılıyor ya eli ağzında sürekli ne zormuş ya resmen yaşlandım
Selam nasılsın kuzum..Tünaydınlar :)
Canım emziriyorsun o kadarı gayet normal..Oğlen 1stıck bıtter vardı muhtesem olmayannn
Umut'umuz 790 gram olmuş ördeğim..Gunaydin hanimlaar :)
Günaydın kızlar pek giremiyorum kızım rahatsız dişleri galiba hiç birşey yemek istemiyor mama hiç içmedi dün öğleden bu yana içmiyor ne yapacağımı şaşırdım çok Can'ım sıkılıyor ya eli ağzında sürekli ne zormuş ya resmen yaşlandım
Selam nasılsın kuzum..
Kolay gelsin kaptanım.canım eline sağlık yazmışsın yazıyı hatırlarsın tatlım sen eskilerdensin
canım kolay gelsin zor durum
günaydınlarr
kızlar sınava girdim çıktım uykum var biraz yatıp yarınki sınava bakayım diyorum haftasonu abartmayalım olur mu birincilik sevdasına düşüp
Geçmiş olsun canım. Ne kadarlıktı bebekGeçmiş olsun canım, eline pırasa versen, hem kemirir hemde ağrısını alır biraz, varsa evde dene yeşil soğan da olur.
İyiyim canım, gelinimizin bebiş düştü, kürtaj falan onun yanındayım, iyi olmaya çalışıyoruz işte
İnsallah atlatırsın hemencecik bu donemi, ara ara oluyor maalesefGünaydın kızlar pek giremiyorum kızım rahatsız dişleri galiba hiç birşey yemek istemiyor mama hiç içmedi dün öğleden bu yana içmiyor ne yapacağımı şaşırdım çok Can'ım sıkılıyor ya eli ağzında sürekli ne zormuş ya resmen yaşlandım
Ayy evet büyüyor minnakUmut'umuz 790 gram olmuş ördeğim..
Yaa canım cok üzüldüm, gecmis olsun. İnsallah saglıklı gebelikleri olur ilerideİyiyim canım, gelinimizin bebiş düştü, kürtaj falan onun yanındayım, iyi olmaya çalışıyoruz işte
Geçmiş olsun canım. Ne kadarlıktı bebek
Allah hyırlın evlatlar versin.
Yaa canım cok üzüldüm, gecmis olsun. İnsallah saglıklı gebelikleri olur ileride
İnşallah Can'ım yoksa sinir hastası olucamÇabucak atlatırsınız bu dönemi umarım..
Can'ım çok geçmiş olsun ya çok üzüldümGeçmiş olsun canım, eline pırasa versen, hem kemirir hemde ağrısını alır biraz, varsa evde dene yeşil soğan da olur.
İyiyim canım, gelinimizin bebiş düştü, kürtaj falan onun yanındayım, iyi olmaya çalışıyoruz işte
Alttan üç tane çıktı yukardan azı dişleri çıktı şimdi de ön dişler yok arka büyükler çıkıyor alt taraf bu Nasıl bişey anlamadımİnsallah atlatırsın hemencecik bu donemi, ara ara oluyor maalesef
Ayy evet büyüyor minnak
O 790 gram oldu ben de 68 kilo oldum ama ona ne demeli
Yaa canım cok üzüldüm, gecmis olsun. İnsallah saglıklı gebelikleri olur ileride
Ben buralardayım..Kızlar nerelerdesiniz? Ne bu sessizlik? Hafta sonu diye kacamak yapmıyorsunuz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?