- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.681
Kahvaltıda balık yıyen sen mıydın sekerrrYazıverem şuraya da menümü
Geç kahvaltı
pırasalı 2yumurtadan omlet
bıraz suzme peynır cay bıraz mısır ekmegı
-anacım yapmıs getırmıs attım kalanını buzluga yemeye devam edıcektım yoksagözüm gormesın en azından
Ara
1sade türk kahvesı
Akşam
1tabak kıymalı karnıbahar yemegı
5-6tane acı bıber 2yk yogurt
Yesılcayımı ıcıcem bırazdan
Su: 2,5olur yatana kadar
Spor : 3mile leslie+ kol bacak karın hareketlerı -15-20dk-
morordek @toplight
Ya ben yaptimHuu kızlarr hafta sonu diye kacamak yapmıyoruz dimi?
Kuzum sen bu hafta listeye bölünmüş yuzde ile gireceğinden asıl kilo verme işini haftaya sakla istersen yuzdemiz cossunAbbooww kilo alarak çıkmışım bi de izine..
ördekcim cuma kolaylık olsun diye yazayım sımdıden sen de görmüş ol canım bu hafta 502.etap yapılacakmorordek
inatettimolacak(68,3/ / ) 498.etapta bildirimli olarak izne ayrıldı yüzdesi 4e bölündü
Eee yarın sabah herkes yazıyo mu kılosunu haftasonunun günahı nedır bı gormus oluruz
Kaptanım son günlerde canım sıkkındı biraz...Bu arada bir suredir menu yazmayanlar var gozumden kacti sanmayiiinn
Gokce29 canim bak listeye girmek istiyorsun o yuzden yaz bence menulerini
ebrusonmez sen de kv yanında diye salma sakın kacamakli da olsa yaz ceza verelim gerekirse :)
@TopaLsoLucaNn canim sen nasil oldun nerelerdesin? Daha iyisindir umarim
Baska gozumden kacan var mi bilemedim..
Ay ben de yenı dondum canım finaller fırtınalı gectı baya.. ne alemdesın neler yapıyosun :)ayy canım benim :) ben iyiyim takılıyorum öyle sen napıyosun?bayadır uğramıyorum buralara.özledim sizleri
E köy delisiz mi kalaydı kaptanımslm kızlar 2gün konyadan sonra memlekete gectik bugün dün gece 4,5 da yattık helak olduk bugün sersem gibiyim konyadan sonra 4-5 saat yok sürüyo hasatım çıktı yemeyi de ilk gün diye abarttım yarın itibari ile düzene giriyorum söz size
özgecim geldiğin belli olmuş tatlım hareket geldi takıma
Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulur demısler sekerım.. hepımız delıydık toplanmıs oldukMılletı de kendıme benzettımmm ozledık tabııı
He ya serveyin dediğine ben de katılıyorum serveycim
Ahaha yok o bizim betüştü
Kahvaltıda balık yıyen sen mıydın sekerrr
Pırasalı yumurta mıııı
İnce hesaplarımı yaptım ördekcım. Annemlerın gelısı saglam vurdu dıyete onun fazlalıgını anca atıcam gıbı. e bı de reglı olucam elı kulagında malum bana +1bıle eklemıslıgı oluyodu.. haftaya allah ne verdıyse yardırıcam.. gozu derecede o kadan soylıymYa ben yaptim
Kuzum sen bu hafta listeye bölünmüş yuzde ile gireceğinden asıl kilo verme işini haftaya sakla istersen yuzdemiz cossun
TamamdirKaptanım son günlerde canım sıkkındı biraz...
Çok fazla yazasım da yoktu
Menüler de ne çok iyi, ne çok kötüydü
Sporumu bırakmadım ama
Yarından itibaren düzenime tekrar dönüyorum inşallah
Bi de kaptanım benim hafta sonları iki çocukla nasıl cesaretse biraz gezmece-ziyaret falan derken yoğun oluyor...
diyetime dikkat etmeye çalışıyorum tabiki
ama bebişle falan Ne yediğimi çok hatırlamıyorum
Gerçekten...
O yüzden menü paylaşmasam???
Ama hafta içi söz düzenli olcam
Heh supersin canim sen zaten bilirsin bu işleri ben gene de hatırlatayım istedim :))İnce hesaplarımı yaptım ördekcım. Annemlerın gelısı saglam vurdu dıyete onun fazlalıgını anca atıcam gıbı. e bı de reglı olucam elı kulagında malum bana +1bıle eklemıslıgı oluyodu.. haftaya allah ne verdıyse yardırıcam.. gozu derecede o kadan soylıym
O 1.lik benim olacakkk, sonra binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.. Ooohh yaaaa
Canım ne ise yarıyor bu karısım? Nasıl hazırlanıyor?Bende zencefil limon bal karisimi yapacaz aksam hazirlayip yarin iceriz boyle zayiflama detoks icecekleri guzel oluyo
Bence yazmalısınBen bugun menu yazmasam mi? Cok aşırı bi kacamak degildi ama maalesef istedigim performansı gosteremedimbiraz hamur isi agirlikli oldu ozellikle sabah
Yok vallahi olmaz diyet grubuna o menuyu yazamam :)Bence yazmalısın
Odem atiyo zayiflatiyo hastaliklarada iyi geliyo cok amacli yaaniCanım ne ise yarıyor bu karısım? Nasıl hazırlanıyor?
Ben kızım hastalandıgında macun kivamina getirip 1 tatlı kasigi yediriyorum.
Bence yazmalısın
Robocop o hepimizi ezdi geçtiGünaydın 5. Takımın güzel hatunları
medusa38 macun olarak mı yapmak lazım?
Cok güzel kilolar vermissin sende canım.
Nekadar surede nasıl verdin anlatırmısın?
Sinemcim ömür boyu mutluluklar diliyorum.Çok güzel bi gelin olmuşsun.
Günaydın wendycimm.. Kız sen bize hala demedin adını dimiGünaydınlarrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?