Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltıda balık yıyen sen mıydın sekerrr
Pırasalı yumurta mıııı

Huu kızlarr hafta sonu diye kacamak yapmıyoruz dimi?
Ya ben yaptim
Kuzum sen bu hafta listeye bölünmüş yuzde ile gireceğinden asıl kilo verme işini haftaya sakla istersen yuzdemiz cossun

Kaptanım son günlerde canım sıkkındı biraz...
Çok fazla yazasım da yoktu
Menüler de ne çok iyi, ne çok kötüydü
Sporumu bırakmadım ama
Yarından itibaren düzenime tekrar dönüyorum inşallah
Bi de kaptanım benim hafta sonları iki çocukla nasıl cesaretse biraz gezmece-ziyaret falan derken yoğun oluyor...
diyetime dikkat etmeye çalışıyorum tabiki
ama bebişle falan Ne yediğimi çok hatırlamıyorum
Gerçekten...
O yüzden menü paylaşmasam???
Ama hafta içi söz düzenli olcam

ayy canım benim :) ben iyiyim takılıyorum öyle sen napıyosun?bayadır uğramıyorum buralara.özledim sizleri
Ay ben de yenı dondum canım finaller fırtınalı gectı baya.. ne alemdesın neler yapıyosun :)
E köy delisiz mi kalaydı kaptanım
Mılletı de kendıme benzettımmm ozledık tabııı
Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulur demısler sekerım.. hepımız delıydık toplanmıs olduk
servey var ya haftasonları olmasa ıp gıbı olursun heeee
He ya serveyin dediğine ben de katılıyorum serveycim

Kahvaltıda balık yıyen sen mıydın sekerrr
Pırasalı yumurta mıııı
Ahaha yok o bizim betüştü btlbetul neden çünkü o bir pisicikti ya ben kışın çok bunalıyorum domates salatalık bıber yok ya ne yıycem dıye mal mal bakıyom oyle.. dün taze soganlı maydonozlu otlu omlet gıbı yapmıstım bugun yıne aynısı olmasın dedım baktım dolapta pırasa var dedım aynı yolun yolcusu guzel oldu kız deme oyle
Bak aslında boooll yağlı soğanlı yumurta da cok guzel oluyodu.. bol bol soğanı dograyıp kavuruyosun ustune de yumurta ben onu da cok severım.. bu dıyet halı oldu accık
Ya ben yaptim

Kuzum sen bu hafta listeye bölünmüş yuzde ile gireceğinden asıl kilo verme işini haftaya sakla istersen yuzdemiz cossun
İnce hesaplarımı yaptım ördekcım. Annemlerın gelısı saglam vurdu dıyete onun fazlalıgını anca atıcam gıbı. e bı de reglı olucam elı kulagında malum bana +1bıle eklemıslıgı oluyodu.. haftaya allah ne verdıyse yardırıcam.. gozu derecede o kadan soylıym
O 1.lik benim olacakkk, sonra binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı.. Ooohh yaaaa

Tamamdir hafta sonu cogu kisi ipin ucunu kaçırıyor ister istemez ama pazartesiden cumaya sıkı tutmaya calisiyoruz seni de yarindan itibaren sahalara geri bekliyoruz :))
Heh supersin canim sen zaten bilirsin bu işleri ben gene de hatırlatayım istedim :))

Bende zencefil limon bal karisimi yapacaz aksam hazirlayip yarin iceriz boyle zayiflama detoks icecekleri guzel oluyo
Canım ne ise yarıyor bu karısım? Nasıl hazırlanıyor?
Ben kızım hastalandıgında macun kivamina getirip 1 tatlı kasigi yediriyorum.

Ben bugun menu yazmasam mi? Cok aşırı bi kacamak degildi ama maalesef istedigim performansı gosteremedim biraz hamur isi agirlikli oldu ozellikle sabah
Bence yazmalısın

Günaydın 5. Takımın güzel hatunları
medusa38 macun olarak mı yapmak lazım?
Cok güzel kilolar vermissin sende canım.
Nekadar surede nasıl verdin anlatırmısın?
Robocop o hepimizi ezdi geçti
çılgın spor programları var kendısının daha uzun uzun anlatır o sana gelınce canım

Gunaydinlaar
Kendim de dahil olmak uzere herkese kacamaksiz bir gun diliyorum :) evet gelsin bakalim bildirimler. Benim burda tartim olmadigi için tartilamiyorum

Eksi gorcem diye hayal ediyordum tartiya cıkınca sasırdım ve üzüldüm. 3 gundur kabızım bu yuzden hafta sonu kacamak yapmadıgım halde artı cıkmısımdır.
Cuma gunu 78.6
Bugun 79

Ben de yazayım ya Allah..
İzine 68,3 ile ayrılmışım
Güncel 67,6

İtiraf daha da zayıftım gecen haftasonu annemler bana geldı tövbeler tövbesi neler yedim Allah affetsin 3gün sağlam bi tokat vurdu bana..
Ama vazgecer mıyım aslaaa.. Hızlı gelen hızlı gıder.. Cepten yedım dıye dusunmeyın ızın kılosunun da ustune cıktım o 3günde..
Haksızlık yaa . Azıcık ipin ucunu bıraksak hemen tartı ceee eee yapıyo bıze.. Nidenn yiaa nideennn boyle tepınerek aglamak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…