- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.861
günaydinlarrrrr.. erkenden kalktim bakayim kallisime diye. ama siniri inmemis kiyamam . havalar güzelmis orda düzelir belkide insallah . benim iki metrelik palmiye öldü phönik palme. hani sana resim göstermistimya canim bende önündeydim o iste. esim erkenden disari cikardi ilk gün firtina oldu devrildi saksisi kirildi saksisini degistirdik bir don oldu 4 gün eksi yirmilere cikti. ve benim palme sizlere ömür. bende cok üzüldüm atmadikta öyle duruyor orda sapsari.. bir hayat belirtisi bekliyoruz bir yesil yaprak nebileyim iste ama öldü ne yapalim saglik olsun.
iyi akşamlarr hanımlar a.s.
selamlarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan akşam 7 gii geldim evime kaydirigubbakcemile5 ama sinir oldum dün 2 dakikayla kaçırdığım saat 14 trenine aldım bugükü iletlerimizide alsanaalsanasmileaynı saat treni bugün tam 30 dakika rötarlı kalktı sinir harbi içindeyim sinirrlmaz: hayır vardır dedim ne yapayım opuyorumnanaktan sağ salim geldik.... kızlara eşime bağırıp çağırdım çiçeklerime bakmamışlar lmaz: sinirden ağladım onlarda üzüldüler.. siz bıraksaydınız ben gözüm gibi bakardım dedim ama çok çok üzüldüm telafisini yapamazlar yani ne kadar emek verdiğimi biliyorlar ama akıl edememişlermiş..
amcacığıma gittim :gitme: durumu çok kötü allah yardımcısı olsun bir şey diyemiyorum..
sonra 6 yıldır görmediğim abime gittim çok sevindi opuyorumnanaktan ablamla gittik hepimiz barıştık sanırımne olursa olsun değmez görmezden gelelim dedik ablamla çıkıp paldır küldür dün treni kaçırınca gittik akşama dek oturup sohbet ettik evimi gördüm çok kötü oldum içim bir tuhaf oldu mafoldumben neyse yarın anlatırım yine birazda sizin mesajlarınıza göz atarım yazarım şimdilik öpüyorum hepinize huzurlu geceler...
reyhan abla otelde odalar çok hoş olmuşlar bayıldım yaaa, bir kat mor perde mor halı ve uygun yatak örtüsü yapılmış ablamla senin gelin beğenmiş bir kat aynı halı ve perde yeşil uygun yatak örtüsü bir kattada siyah perde kırmızı aksesuarlar lamba vs filan kırmızı halı nasıl nasıl güzel olmuş anlatamam.. 4 tanede çatı odası halen yapılmadı bekliyor onlar özel döşenecek para olunca :)) inşallah..
ay ben ordayken otopark taş döşeniyordu mersanın halinide tahmin ediyorum işte ablamla aynı koşturmacada gibi, taş geldi 4 tır dolusueyvahedigeldismile bahçe dizeyn edilmemişti çiçekleri ekemedik sadece tohumları ektim bahçede bir ev var evin balkonunda ekip bıraktım en kısa zamanda yine gideceğim inşallah...bu hafta yalovaya gidip odalara balkonlar için sardunya alacaklar ben elleyemem dedi ablam gel sen ek dedisositososito bende zaten deli oluyorum ..
dün gelirken aloşveriş yaptım perdelere uygun boyalar aldım onlara göre resimlere başlıyacağım şu siparişlerimi yapar yapmaz başlamalıyım... siparişlerimide en hızlı şekilde bitirmeliyim ki kafam rahat oosun...
hehe sizin hikayede fenaymışsempatiksalakcinni istanbul ve trafik felaket abimlerdede anlattım aslında şu anda yolda olmalıydık diye başladılar gülmeye abimin eşi rahatsız iki yıldır teşhis bile konulamıyor bir yere gidemiyor evde yatıyor sürekli, onun ilk evliliğinden olan oğlu evlenmiş geçen yaz ve bu trafik yüzünden oğlunun nikahını kaçırmış düşünebiliyormusun rezilliği dedikaydirigubbakcemile3abinle barışmanıza da çok sevindim büyük abimle bizim de problemlerimiz var yıllardır çocukları hiç görmedik bile boyumuzu aşmışlar ben bi kere gördüm annem babam abim görmediler yazık yani ölümlü dünya ne gerek var en yakınınla küslüğe
diyet nasıl gitti bu arada dikkat ettin dimi tatil matil abla abi derken bozmadın dimilmaz: azcık da biz sana kızalım
evet istanbulda canım ama istabulun dışında haritada filan bakarsın beykoz riva diye bakarsan nerede olduğunu görürsün, seve seve bekleriz istanbula geldiğinizde inşallah...opuyorumnanaktanoh oh maşallah işler hızlanıyor demekki kolay gelsin sana kalliste otel istanbulda mıydı? biz ara sıra gideriz istanbula belki orda kalırız yani uzun süredir gitmiyoruz gerçi ama
iyi akşamlarr hanımlar a.s.
reyhan abla otelde odalar çok hoş olmuşlar bayıldım yaaa, bir kat mor perde mor halı ve uygun yatak örtüsü yapılmış ablamla senin gelin beğenmiş bir kat aynı halı ve perde yeşil uygun yatak örtüsü bir kattada siyah perde kırmızı aksesuarlar lamba vs filan kırmızı halı nasıl nasıl güzel olmuş anlatamam.. 4 tanede çatı odası halen yapılmadı bekliyor onlar özel döşenecek para olunca :)) inşallah..
ay ben ordayken otopark taş döşeniyordu mersanın halinide tahmin ediyorum işte ablamla aynı koşturmacada gibi, taş geldi 4 tır dolusueyvahedigeldismile bahçe dizeyn edilmemişti çiçekleri ekemedik sadece tohumları ektim bahçede bir ev var evin balkonunda ekip bıraktım en kısa zamanda yine gideceğim inşallah...bu hafta yalovaya gidip odalara balkonlar için sardunya alacaklar ben elleyemem dedi ablam gel sen ek dedisositososito bende zaten deli oluyorum ..
dün gelirken aloşveriş yaptım perdelere uygun boyalar aldım onlara göre resimlere başlıyacağım şu siparişlerimi yapar yapmaz başlamalıyım... siparişlerimide en hızlı şekilde bitirmeliyim ki kafam rahat oosun...
çok kötü fena hastayım ya.. nefes alırken bile extra efor sarfetmem gerekiyor :sinifsinif:
mirmirmirmir
ay yazık yaaa yardımcı bir şeyler alsaydın canım yaaa geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?