Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldimmmmmm, bir mutfak begendim amaa cok begendim.. fiyatida okadar uygunduki saka sandim. yarina kadfar nasil sabredecegim ben?eyvahedigeldismile
bugün vakitleri yoktu benim mutfagi planlamaya. yarin 11de gelin dediler...insallah bir aksilik cikmaz. birseyi cok istersem o sey kesinlikle olmaz cünkü.lmaz:
candy canim ya iyi oolmus dra gitmen. ilac alirsan en azindan cok fazla sürmüyor hastalik. tekrar gecmis olsun . mersacigim seninde ne kadar cok isin var allah kolaylik versin
kallisim o agac dikilecek yere söyle heybetli bir salkim sögüt diksenize.

ablacım demek beğenebildin hemde kesene uydu ne güzel yaaaaolumunekankayizsmile yarına kadar nasıl sabredeceğim demişsin güldümlülülülülülü demek seni heyecanlandıracak kadar hoştu ...benim mutfağım ufak gönlüme göre değil ama elimden bir şey gelmiyor birde geçen kış kombi takıldı bir dolabımı hiç ettiler baktıkça sinirleniyorum :gitme: inşallah sen memnun kalırsın..

ben bugün aşırı acıktım alıştım galiba ablamda düzenli saat ile yemeye o yüzdenmi oldu nedir ama kocaman bir salata yaptım onu yedim yemedim valla başka bişey..
dışarıda çıkamadım anahtarımı kızlara vermiştim giderken bugün okula giderken bırakmayı uutmuşlar evde hapis kaldım zaten sinirliyim dahada sinir oldum iyice kızdırdılar

ablacım ağaç için söğüt bakamazlar aşırı büyük ir alan yok üstelik otopark olacak bahçenin üç tarafı çam ağaçları ile çevrili ve zamanında bilememişiz çok sık ekmişiz çam ağaçlarını şimdi onların görüntüsü yetiyor sadece göbek için bakınca iç açıcı bir şey olmalı diye düşünmüşler söğüt olursa aşağı sarkar arabaların etrafında park için dönmesini engeller sanırım ama söğütü çok severim benim arka bahçemde var komşunun gerçi ama bana sarkıyo komşuya değil :)))

kallisim valla cok begendim. kizlar gelip baksinlar diye heyecanla bekliyorum esimle benim cok hosumuza gitti ama kizlar burun kivirirsa benimde icime sinmez. gercekten cok uygundu fiyati gerci tam hesaplanmadi orada örnek bir mutfak var begenilirse müsterinin mutfagina göre yapiliyor uyduruluyor. yeni model ocak yarim ay gibi öne dogru kavisli ve altinda genis büyük tencere cekmeceleri var parlak mobilya mobilya rengi ve vanilya rengi kontrastlanmis esim ille üzerine granit tas yaptiralim diyor . ben bir sekilde gösteririm sana mutfagi galiba ögrendim bu isi .kaydirigubbakcemile3
demek evde kaldin kiyamam bende kalan soganlarimi cicek tohumlarimi ektim süs kabaklarimi falan epey yoruldum . bugün bende cok acim . ama icim bayilacak gibi degil meyva falan yedim bir aksam yemegim var kizimi bekliyorum. hindi izgara yiyecegim yesil salata ile

himmmm dogru. ben cok severimde salkim sögütü. söyle büyük bir alanin tam ortasinda düsündüm semsiye gibi sarkmis uclarini bir boyda kesiyorlar baharda tam semsiye oluyor. ama arabalarida düsünmek gerek tabiki :))

merhaba canlarım,
gelemiyorum,gelsem de yazamıyorum. herkesten özürdiliyorum. kafa dolu...

1 haftaya kadar taşınıyorum,doğumgünümde güzel bir hediye olacak bana sanırım :)
tombilim beni sormuş,yazmamış yediklerini..sana kızamam ki tombilim,ben sana hesap veriyor muyum ki,sana hesap sorayım... ama sen kendine dikkat et canım ,ben sporuma dün gittim tekrar başladım. spor artık su içmek gibi olacak benim için dedim,buna söz verdim kendime...o yüzden gidiyorum ne olursa olsun...
kallisim istanbuldan dönmüş,hoşgelmiş evine...
reyhan ablam,bijom,candym,mersam...
hepinizi çok öpüyorum

cikolatam canim benim gönlüne göre bir ev buldunmu sonunda? seni gördügüme cok sevindim.
spor kafayida bosaltiyor sakin birakma gülüm. cok gencsin metabolizman daha fazla direnemez göreceksin . bende seni cok öptüm

aslanlar gibi adimlarimi tamamladim..guclubacismileguclubacismileguclubacismile
bugün sabah kahvesinden sonra bir sandvich ekmegi bir dilim peynir 3 zeytin iki domatesle kahvalti ettim.
ara bir armut
öglen bir kepce mercimek corbasi, brokoli salatasi yarim dilim ekmek.
ara iki portakal
aksam 150 gr kadar izgara hindi snitzel yesil salata
bir elma
ya sizce ben meyveyi kaciriyormuyum biraz ayarini?
yarin daha cok süt yogurt yerim bugün az olmus farkettim

ablacığım var güzel ve uygun evler..Allah geçim gücü ve huzur versin,bu ara başka duam yok...
evet spor çok iyi geliyor,yememe çok dikkat etsem olacak ama çok edemiyorum,duygularımla yemeyi ayıramadım hala biraz düze çıkayım psikologa gideceğim zaten.. ben de seni gördüğüme çok sevindim canım ablacığım benim

amin canim benim amin. allahim o güzel yüzüne baksin baska keder vermesin insallah..
güclü ol baska yapacak seyin yok. senin icin degisik bir durum önce ailenle birlikteydin sonrada esinle. simdi yalnizlik sana iyi gelir umarim .kafani dinlersin. kimse moralini bozmaz. insallah iyi olur canimsin

bak kilo sorununu ileri yaslara birakma her gecen yil kilo vermek dahada zorlasiyor. tombis gecen hergün ziyan edilmis gün inan bana.. bir an önce ideal kilona kavus kendini sevip mutlu olursun ben eminim. bukadar sorunun üzerine birde kilo sorununu yükleme

çok haklısın ablacığım...sporu asla bırakmayacağm nolursa olsun! yanına bir de az yemeyi eklersem , yeterli olur inşallah... bana dua et..ben kaçıyorum canım ablam öptüm tekrar

günaydınlarrr
dün bütün gün hastanelerdeydim. kayınvalidemin türkçesi yeterli olmadığı için onun hastane işleri benim.. tansiyon sorunu vardı tahlil vs derken bugüne kaldık. çok sevdiğim bir arkadaşım da bugün doğum yapacak, gitmişken onu da ziyaret edicem..

çikolatım ben de öpüyorum seni kocaman..
reyhan abla mutfak fotosu isteriz bitince.
kallisim hiç bakamadım foruma bir iki gündür zaten bir kurallar koymuşlar tam boş boş durmalık.

günaydinlarrrrrrrrrrrr
ya bi takimi gece ben kapatip sabah ben aciyorum galiba delikafadulden kahveci ciraklarina döndüm..
erken kalktim kahvaltimi bile ettim. mutfagin planini yapmaya gidecegiz. hayirlisi bakalim
bijom insallah canim yapilsin kurulsunda koyarim fotoyu. nasilsa ögrendim :))

Günaydınlar ..a.s.

Hayırlı sabahlar olsun ....:1hug:..

BUGÜN BURDA HAVA ÇOK KAPALI .. dün ne güzeldi ya içim açılıyordu ...
bu sabah yürüyüşe bile çıkamadım ne sogukkk .... sen geldin ablam aklıma valla senin oralar hep böyle ..bilmiyorumkismile

günaydin aebenim.
sorma hayatim genelde kapali ve cok yagis alan bir yer burasi. buda ormanlarin yogunlugundan birde rakimin yüksekliginden. ama bugün inanilmaz güzel dünde öyleydi. bütün hafta böyle olacakmis .cok mutlu oluyor insan güzel havalarda bilhassa baharda .yeniden yeseriyor sanki.

ablacım nacizana yorum ..... menün gayet güzel olmuş meyvende yerinde tatlı istegini alır sorun etme ..

yanlız kırmızı yazdıgım yerlere dikkat ekmegini neden tam ekmeklerde kulanmıyorsun sandöviç ekmegi hem şekerli .. o nun yerine tam ekmeklerde bikaç dilim daha yiyebilirsin ...
hindin de gyet güzel olmuş keşke şinitzel olmasıdı dış kısmı çok sakıncalı diye için ....
öglenine yogurt süper olurdu haklısın ....:1hug:..

takımın gerisi nerde kıslar .....kimse yok ...

demek kasvettili , kapalı havayı TÜr. saldın ablam alacagın olsun ....:roflol::roflol::roflol:Şeniz

şaka şaka... ne güzel sizde güneşi görün ...ama havası çok güzeldir oranın.boshayallersmile.

bu demek olyorki hafta sonu göneşiniz Tür. yeye bize gelecek ....:jeyyar:

ay çikolatım hoşgeldin canım
ben sadece pazartesi yediklerimi yazmadım ama diğerlerini yazdım pazartesi de kızmayın diye yazmadım cumartesi pazar var ama kafan meşgul bulamadın herhalde sorun değil canım ben yine de yazarım dün yediklerimi de yazıcam birazdan
ev bulduğuna çok sevindim gerçekten hediye olacak demekki ne güzel umarım yeni evinde güzel yeni kaderler çizersin kendine
herkes söylüyor ben de söylüyorum sakın sakın bırakma sporu göreceksin bak o spor seni rahatlatacak ben çok inanıyorum kendini her açıdan (hem diyet hem hayat ) salmamanı sağlayacak
ben de seni öpüyorum iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…