- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.881
ben geldimmmmmm, bir mutfak begendim amaa cok begendim.. fiyatida okadar uygunduki saka sandim. yarina kadfar nasil sabredecegim ben?eyvahedigeldismile
bugün vakitleri yoktu benim mutfagi planlamaya. yarin 11de gelin dediler...insallah bir aksilik cikmaz. birseyi cok istersem o sey kesinlikle olmaz cünkü.lmaz:
candy canim ya iyi oolmus dra gitmen. ilac alirsan en azindan cok fazla sürmüyor hastalik. tekrar gecmis olsun . mersacigim seninde ne kadar cok isin var allah kolaylik versin
kallisim o agac dikilecek yere söyle heybetli bir salkim sögüt diksenize.
ablacım demek beğenebildin hemde kesene uydu ne güzel yaaaaolumunekankayizsmile yarına kadar nasıl sabredeceğim demişsin güldümlülülülülülü demek seni heyecanlandıracak kadar hoştu ...benim mutfağım ufak gönlüme göre değil ama elimden bir şey gelmiyor birde geçen kış kombi takıldı bir dolabımı hiç ettiler baktıkça sinirleniyorum :gitme: inşallah sen memnun kalırsın..
ben bugün aşırı acıktım alıştım galiba ablamda düzenli saat ile yemeye o yüzdenmi oldu nedir ama kocaman bir salata yaptım onu yedim yemedim valla başka bişey..
dışarıda çıkamadım anahtarımı kızlara vermiştim giderken bugün okula giderken bırakmayı uutmuşlar evde hapis kaldım zaten sinirliyim dahada sinir oldum iyice kızdırdılar
ablacım ağaç için söğüt bakamazlar aşırı büyük ir alan yok üstelik otopark olacak bahçenin üç tarafı çam ağaçları ile çevrili ve zamanında bilememişiz çok sık ekmişiz çam ağaçlarını şimdi onların görüntüsü yetiyor sadece göbek için bakınca iç açıcı bir şey olmalı diye düşünmüşler söğüt olursa aşağı sarkar arabaların etrafında park için dönmesini engeller sanırım ama söğütü çok severim benim arka bahçemde var komşunun gerçi ama bana sarkıyo komşuya değil :)))
bak kilo sorununu ileri yaslara birakma her gecen yil kilo vermek dahada zorlasiyor. tombis gecen hergün ziyan edilmis gün inan bana.. bir an önce ideal kilona kavus kendini sevip mutlu olursun ben eminim. bukadar sorunun üzerine birde kilo sorununu yükleme
ablacım nacizana yorum ..... menün gayet güzel olmuş meyvende yerinde tatlı istegini alır sorun etme ..aslanlar gibi adimlarimi tamamladim..guclubacismileguclubacismileguclubacismile
bugün sabah kahvesinden sonra bir sandvich ekmegi bir dilim peynir 3 zeytin iki domatesle kahvalti ettim.
ara bir armut
öglen bir kepce mercimek corbasi, brokoli salatasi yarim dilim ekmek.
ara iki portakal
aksam 150 gr kadar izgara hindi snitzel yesil salata
bir elma
ya sizce ben meyveyi kaciriyormuyum biraz ayarini?
yarin daha cok süt yogurt yerim bugün az olmus farkettim
demek kasvettili , kapalı havayı TÜr. saldın ablam alacagın olsun ....:roflol::roflol::roflol:Şenizgünaydin aebenim.
sorma hayatim genelde kapali ve cok yagis alan bir yer burasi. buda ormanlarin yogunlugundan birde rakimin yüksekliginden. ama bugün inanilmaz güzel dünde öyleydi. bütün hafta böyle olacakmis .cok mutlu oluyor insan güzel havalarda bilhassa baharda .yeniden yeseriyor sanki.
merhaba canlarım,
gelemiyorum,gelsem de yazamıyorum. herkesten özürdiliyorum. kafa dolu...
1 haftaya kadar taşınıyorum,doğumgünümde güzel bir hediye olacak bana sanırım :)
tombilim beni sormuş,yazmamış yediklerini..sana kızamam ki tombilim,ben sana hesap veriyor muyum ki,sana hesap sorayım... ama sen kendine dikkat et canım ,ben sporuma dün gittim tekrar başladım. spor artık su içmek gibi olacak benim için dedim,buna söz verdim kendime...o yüzden gidiyorum ne olursa olsun...
kallisim istanbuldan dönmüş,hoşgelmiş evine...
reyhan ablam,bijom,candym,mersam...
hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?