Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet günesten sirayla faydalaniyoruz. hehe
haklisin aebenim kimseler yok bugün bir bijo gelmis. kallis nerelerde acaba. bu saate kadar mutlaka gelirdi

ben de görmek istiyorum reyhan ablacım mutfağı bizim işimiz de bu ya ben de mutfak çizimleri yapıyorum seni bu kadar heyecanlandıran mutfağı görmek isterim belki benim de şu an uğraştığım çizimlerde ilham olacak şeyler olabilir ama bi şey demek istiyorum tezgahta granitten vazgeçmenizi öneririm son yapılan araştırmalar granitin radyasyon yaydığı konusunda birleşiyorlar google da granit radyasyon falan diye araştırırsan atom enerji kurumunun ciddi araştırmaları var bu konuda biz artık evin içine özellikle de mutfağa granit döşemiyoruz onun yerine çimstone kullanabilirsiniz orda da vardır herhalde çok güzel renkleri var yapay olduğu için de granitin olumsuz özelliklerini barındırmıyor çizilmez leke yapmaz üstünde limon kesebilirsin asitli herşeyi dökebilirsin ama granit hemen bozulur bi düşün bunları bi araştır istersen

günaydınlar herkese..
takım biraz hareketsiz bugünlerde,ben de katkıda bulunuyorum sanırım.neyse umarım düzeliriz hep birlikte.

canım evet tam bakamadım geçmişe,madem yazdın illaki bakarım haftasonu yediklerine...
çok sağol cnm güzel dileklerin için...ben de öpüyorum

bence haftasonuna göre güzel beslenmişsin canım,yine sadece meyve yok.artık söylemeyeceğm sana bu meyve olayını,ne yapiym yemiyosun.

yarim saat y+ürüdüm geldim . elim ayagim titriyor. benim kahvalti uctu gitti galiba cok aciktim yine.
granit radyasyonmu yayiyor tombisim allah ben evin heryerini radyasyon sey aman granit yaptirdim.
pencerelerin önüne konan saksiliklara kadar. mutfak banyo koridorlar heryer granit dösendi. yemek odamdaki masa bile granit.kafamçokkarıştı

öğlen olmadan bir günaydın diyeyim :))

sabah herkes gidince bir uyumuşum kanepede yırtıkla beraber yarım saat oldu kalkalı aşırı yağmur yağıyor kesin o uyku yapmıştır bana :))
herkesçikler burda hepinizi öpüp kaçayım bugün doktora ilaç için sonra pazara ve fatura ödemesi için çıkacağım ben yokken gaz ve elektriği yazamamışlar gökçe yalnız diye kapıyı açmamış daha doğrusu çalan hiç bir kapıya bakmazlar ben evde yokken oda araya sıkışmış gidip halledeyimde borç birikmesin...

hemen kaciyorum ben bugün plan cizecegiz sadece kallisim eger begenirsek anlasma imzalanacak ondan sonra eve adam gönderip son ölcüleri alacaklar ondan sonra en az 4 hafta sürer benim mutfagin kurulmasi. önemli olan secip fiyatta anlasmak yani. öptüm hepinizi bye.

valla benim diyeceğim bişey kalmadı o zaman her yer granitse mutfağınız da takım olur yaptır gitsin madem öyle gerçi radyasyon kanserojen madde artık hayatımızın her yerine yayıldı kaçamıyoruz onlardan

bence haftasonuna göre güzel beslenmişsin canım,yine sadece meyve yok.artık söylemeyeceğm sana bu meyve olayını,ne yapiym yemiyosun.

valla kaç gündür bakıyorum meyvelere portakalların içi geçmiş armutun kilosu 6 milyon bayılırım armuta ama günah valla 6 milyon alır yarım kilo et yerim onu alacağıma elma desen granny smith var her yerde onun da kilosu bir o kadar var alamadım ama baktım yani az daha yaz gelsin yaz meyveleriyle aram daha iyi

dün yediklerimi yazıyorum
sabah: peynir zeytin 2 dilim ekmek
ara: çeyrek simit yarım kutu süt
öğle: beyaz peynirli 2 dilim salamlı domatesli sandviç
ara ve akşam : işyerinde tamamlamamız gerekn projeler vardı eve geç gideceğimiz için geçiştirme yaptım 3 biskot 3 kepekli bisküvi 1 kutu süt
eve gidince de eşim yemek yedi ben de yanında duramadım boş boş 1 dilim ekmek biraz peynir 2-3 zeytin yedim
yarım saat yürüdüm 3 litre su içtim

dün yediklerime şöyle topluca baktığımda yine meyve yok ve karbonhidrat kaçmış gibi gözüktü gözüme bilmem siz ne dersiniz

benim hemen 20 kilo vermem lazım ya mafoldumben 1,5 2 ayda verilir mi ki verilmez yaa off

benim hemen 20 kilo vermem lazım ya mafoldumben 1,5 2 ayda verilir mi ki verilmez yaa off

bir usulunu bulursan banada haber ver candym ne harika olur düsünsene. 2 ayda 20 kilo..
ama teoretik imkansiz.. ihtiyacin olan calori miktarindan 7000 calori az alirsan bir kilo yag yakarsin.. 20 kilo yag yakmak icinde 140000 calori az yemen yadasporla fazladan yakman gerekir ki bu iki ayda mümkün degil. diyelimki günde 1000 calori ihtiyacindan az tükettin (yada spor) bir haftada 7000 calori yani bir kilogramm yag yakilmasi demektir bu ayda 4 kilo iki ayda tas catlasin 8 kilo hadi ilk bastada biraz su kaybettin birde miden bagirsagin bosaldi herneyse bunada bir 4 kilo diyelim. yinede 12 kilo eder.
hadi gel 12 kiloya razi ol ve bugün basla hergün 1000 calori az yemege yada sporla 1000 calori yakmaya yada ikisi birden
demekki 7 haziranda 93 kilosun ne dersin? bence harika..:dance:

birdaha birseyi öyle cok istemiyecegim kafam cok bozuk...ama biliyordum bir aksilik olacagini..
mutfagi alamadik benim mutfaga uydurmak icin planladilar ve benim dün gördügüm 3000 euroluk mutfak oldu 11000 euro. lmaz:
almiyorum mutfak falan off yaaaaaa birde üstüne pooooooofffffffff

günlük ihtiyaçtan 2000 cal az alsam olmaz di mi.. ölürüm falan.. eyvahedigeldismile
günlük ihtiyaç 2350 cal 350 ile idare etsem olmamı boshayallersmile

ablacım mutfak için üzülme ya hayırlısı de geç.. belkimde daha güzelini daha uygununu görürsün o zaman da iyiki olmamış dersin.. vardır herşeyde bi hayır.. olumunekankayizsmile

ama birşeyi çok çok isteyince de olacağı varsa da olmuyo o da bi gerçek a.s

abbboooovvv :bbo: 3000 euro dediğin mutfak 6800 tl yapar 11000 dediğin de 23000 tl yapar ben 3000liralık mutfak yapmaya ikna edecem insanları diye göbeğim çatlıyor fiyatın bu kadar artması için senin mutfağın orda gördüğünden 4 katı büyük olması gerekir mtül hesabı yaptığımıza göre nasıl uyduramadılar ki anlamadım yaklaşık aynı boyutlardaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…