- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.901
kallisim valla cok begendim. kizlar gelip baksinlar diye heyecanla bekliyorum esimle benim cok hosumuza gitti ama kizlar burun kivirirsa benimde icime sinmez. gercekten cok uygundu fiyati gerci tam hesaplanmadi orada örnek bir mutfak var begenilirse müsterinin mutfagina göre yapiliyor uyduruluyor. yeni model ocak yarim ay gibi öne dogru kavisli ve altinda genis büyük tencere cekmeceleri var parlak mobilya mobilya rengi ve vanilya rengi kontrastlanmis esim ille üzerine granit tas yaptiralim diyor . ben bir sekilde gösteririm sana mutfagi galiba ögrendim bu isi .kaydirigubbakcemile3
demek evde kaldin kiyamam bende kalan soganlarimi cicek tohumlarimi ektim süs kabaklarimi falan epey yoruldum . bugün bende cok acim . ama icim bayilacak gibi degil meyva falan yedim bir aksam yemegim var kizimi bekliyorum. hindi izgara yiyecegim yesil salata ile
ay çikolatım hoşgeldin canım
ben sadece pazartesi yediklerimi yazmadım ama diğerlerini yazdım pazartesi de kızmayın diye yazmadım cumartesi pazar var ama kafan meşgul bulamadın herhalde sorun değil canım ben yine de yazarım dün yediklerimi de yazıcam birazdan
ev bulduğuna çok sevindim gerçekten hediye olacak demekki ne güzel umarım yeni evinde güzel yeni kaderler çizersin kendine
herkes söylüyor ben de söylüyorum sakın sakın bırakma sporu göreceksin bak o spor seni rahatlatacak ben çok inanıyorum kendini her açıdan (hem diyet hem hayat ) salmamanı sağlayacak
ben de seni öpüyorum iyi bak kendine
cumartesi günü yediklerim içtiklerim yürüyüşüm
sabah: klasik peynir zeytin ekmek 2 dilim
ara:biskot
öğle:salata peynirli bolca ve de yağsız
ara:1 kutu süt
akşam: 2 kepçe çorba bol salata
2 saat yürüyüş 3 litre su
pazar
sabah: süper kahvaltı 2 dilim ekmekle bol yeşillikle
ara: yok sabah geç yedik
öğle: 2 kepçe çorba
ara: 1 dondurma
akşam: 1 kepçe çorba 2 minicik kuru biber 4-5 tane de yaprak sarması yoğurt azcık salata
yürüyüş 2 saate yakın su 3 litreyi bulamadım ama içtim
yarim saat y+ürüdüm geldim . elim ayagim titriyor. benim kahvalti uctu gitti galiba cok aciktim yine.
granit radyasyonmu yayiyor tombisim allah ben evin heryerini radyasyon sey aman granit yaptirdim.
pencerelerin önüne konan saksiliklara kadar. mutfak banyo koridorlar heryer granit dösendi. yemek odamdaki masa bile granit.kafamçokkarıştı
bence haftasonuna göre güzel beslenmişsin canım,yine sadece meyve yok.artık söylemeyeceğm sana bu meyve olayını,ne yapiym yemiyosun.
benim hemen 20 kilo vermem lazım ya mafoldumben 1,5 2 ayda verilir mi ki verilmez yaa off
bir usulunu bulursan banada haber ver candym ne harika olur düsünsene. 2 ayda 20 kilo..
ama teoretik imkansiz.. ihtiyacin olan calori miktarindan 7000 calori az alirsan bir kilo yag yakarsin.. 20 kilo yag yakmak icinde 140000 calori az yemen yadasporla fazladan yakman gerekir ki bu iki ayda mümkün degil. diyelimki günde 1000 calori ihtiyacindan az tükettin (yada spor) bir haftada 7000 calori yani bir kilogramm yag yakilmasi demektir bu ayda 4 kilo iki ayda tas catlasin 8 kilo hadi ilk bastada biraz su kaybettin birde miden bagirsagin bosaldi herneyse bunada bir 4 kilo diyelim. yinede 12 kilo eder.
hadi gel 12 kiloya razi ol ve bugün basla hergün 1000 calori az yemege yada sporla 1000 calori yakmaya yada ikisi birden
demekki 7 haziranda 93 kilosun ne dersin? bence harika..:dance:
birdaha birseyi öyle cok istemiyecegim kafam cok bozuk...ama biliyordum bir aksilik olacagini..
mutfagi alamadik benim mutfaga uydurmak icin planladilar ve benim dün gördügüm 3000 euroluk mutfak oldu 11000 euro.lmaz:
almiyorum mutfak falan off yaaaaaa birde üstüne pooooooofffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?