- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.021
Enee kız ben seni haftaya girecek sanıyodum listeye :) masallah :)***5. Takım 502. Etap***
toplight (71,2///%) bildirimde bulunmadi
medusa38 (54.0/53.8/0.2/%0.37)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%) sabit
ebrusonmez (56.4/56.3/0.1/%0.18)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)
gulsayszey (98,9/98,6/0,3/%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
0zlem (78,6/78.1/0.5/0.63) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69
inatettimolacak (68,3/68,1/0,2/%0,07) 498. etapta bildirinli izne ayrılan üye geri döndü yuzdesi 4e bölündü
5. Takım Ortalama: %
zoey1616 (60,3/)
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)
Kumral kraker(69.1/68.0/1.1/%1.59)
Sisman ordegim evet :) en son 8.5 kg almistim ama bu hafta tartilamadim 9 olmustur kesin :) sen neler yapiyosun nasilsin?@inatettimolacak napıyon bebeğim özledim kız seni , iki bağırda kendime gelem
morordek minik ördek napıyo hareketlimi :) kaç kilo aldın şişman ördek oldun mu sen :)
ayy bugün herkesi kızdırasım var
hayırlı cumalar kızlar , hepiniz güzel kilolar vermişsinizdir inşallah , şu mübarek günde rabbim bütün hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah
Kaptanim topalsolucan'in telefonu var mi sende? Girmiyor pek bildirim yapacak mi bilmiyorumKizlar bu hafta yuzdemiz çok düşük kesin nota yiyeceğiz o yüzden şimdiden söylüyorum kaçamak ypmak yok haberiniz olsun haftaya derece yapmamız lazim
özge kendine torpil geçip erkenden almıştır kendini listeyeEnee kız ben seni haftaya girecek sanıyodum listeye :) masallah :)
Sisman ordegim evet :) en son 8.5 kg almistim ama bu hafta tartilamadim 9 olmustur kesin :) sen neler yapiyosun nasilsin?
Amin amin..@inatettimolacak napıyon bebeğim özledim kız seni , iki bağırda kendime gelem
morordek minik ördek napıyo hareketlimi :) kaç kilo aldın şişman ördek oldun mu sen :)
ayy bugün herkesi kızdırasım var
hayırlı cumalar kızlar , hepiniz güzel kilolar vermişsinizdir inşallah , şu mübarek günde rabbim bütün hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah
Haftaya bende hep sporla gelecem. Menüler kötü olsa bile fazla fazla spor yapıp kilo verecem .Kizlar bu hafta yuzdemiz çok düşük kesin nota yiyeceğiz o yüzden şimdiden söylüyorum kaçamak ypmak yok haberiniz olsun haftaya derece yapmamız lazim
evet bu hafta pek girmedi odaKaptanim topalsolucan'in telefonu var mi sende? Girmiyor pek bildirim yapacak mi bilmiyorum
Canım çok daha iyiolacak hiç merak etme.aman iç açıcı değil ama bende bildirim yapayım, düzeltmeye çalıştıkça batıom ben yaaa
wendigo (61,9/62,9/-1/%-1,62)
Allah yardım etsin bana yaa
Bak hele bak kimin rakibesi
Ya bence baya aldim da memlekette falan goren de masallah aldigin gobege gitmis baska yerinde bi sey yok diyor, ben de mutlu oluyorum :) insallah dogumla gider bakalim:)özge kendine torpil geçip erkenden almıştır kendini listeyeaz almışsın kuzum maşallah diyimde nazar değmesin . vermeside kolay olur o yüzden . iyiyim canım diyet spor uğraşıyorum ,okul tatil oldu kafam rahat biraz daha öyle :)
aman iç açıcı değil ama bende bildirim yapayım, düzeltmeye çalıştıkça batıom ben yaaa
wendigo (61,9/62,9/-1/%-1,62)
Allah yardım etsin bana yaa
Canım çok daha iyiolacak hiç merak etme.
Bak hele bak kimin rakibesi
7.6 kilo vermişin ya
Maşallahh diyelim..
Aynı azmi tekrar yakalasan bi ne güzel olacak
Lutfen artik eksi gel wendicim
Bence bildirim yap kızalım ki kendine gel.kızma ördekim, naparsam yapayım vücut geri tepiyo bu aranilgün gibi oldum yaa bildirim yapmayım kızmayın dedim ama içim rahat etmedi öle de
Bence bildirim yap kızalım ki kendine gel.
Gerci o da kâr etmiyor ama :/
Ya aslında seni de anlıyorumya engel olamıyorum, bazen tatlı yediğimin bile farkına varmıyorum, uzun süreli diyet ve kış modundan normal dedi doktorum
Ya aslında seni de anlıyorum
Bi süre mola ver madem, rahat takıl sonra devam et dicem ama geri dönüsü olmayan bi yola da girme sakın
Yok cnmKaptanim topalsolucan'in telefonu var mi sende? Girmiyor pek bildirim yapacak mi bilmiyorum
O kilolardan sonrası zor zaten ya, şu 60 barajını bi kırsan bile olur aslındaen azından bu kilolarda takılsam iyi yine, almayım dasonra havalar az ısınınca bi daha alıcam ele bu işi, o zaman 53'e düşcem medusa gibi bende, gerçi sanırım 57 sonrası vazgeçerim ya
Evet nota alıyoruz kesinbugün bildirim yapamayanlarla durumumuz bayaa vahim olcak sanırım, kaptanım siz bi eczanede falan tartılsaydınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?