- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.061
bende senin gibilere özeniyorum valla ,fit anneler sizi :) ben koca bulursam ilerde bende senin gibi olurum inşallah , gerçi ben kim koca bulmak kimde ,zayıf bir umut işteYa bence baya aldim da memlekette falan goren de masallah aldigin gobege gitmis baska yerinde bi sey yok diyor, ben de mutlu oluyorum :) insallah dogumla gider bakalim:)
Donem arasi tabi rahat olur senin de hazir rahatken diyete asıl iyice
Lutfen artik eksi gel wendicim
Yahu niye oyle diyorsun kader kısmet bu isler nerde ne zaman karsina cikacagini bilemezsin :)bende senin gibilere özeniyorum valla ,fit anneler sizi :) ben koca bulursam ilerde bende senin gibi olurum inşallah , gerçi ben kim koca bulmak kimde ,zayıf bir umut işte
Haberdar et bizi kaptanım.Sıkıntı çıkmaz umarım.Canım sertavul geçidi karaman mut arasinda bizi mutta bekletiyorlar
ebrusum hava kararirsa ermenek e geri donulecekmis 2cocukla ins bir an önce acilir devam ederz
Kaç kilo mu???iyiyim canım sen nasılsın , kaç kilo verdin bu hafta :)
Batüş buldu heralde baksana uğramıyor??bende senin gibilere özeniyorum valla ,fit anneler sizi :) ben koca bulursam ilerde bende senin gibi olurum inşallah , gerçi ben kim koca bulmak kimde ,zayıf bir umut işte
Az olsun öz olsun hayatım.Selam kuzlar
Dedıgım gıbı 75 noktası kırılma noktası oldu gelıyor tosluyorum
O halde bu ara hedefı daha da kucuk tutayım kı bundan kurtulayım
Haftaya hedefım 75,9
300 gr olsun benım olsun napymmm
hehehYahu niye oyle diyorsun kader kısmet bu isler nerde ne zaman karsina cikacagini bilemezsin :)
Valla fit olmak icin de bi sey yapmiyorum bence fit de degilim zaten, habire yiyip yiyip yatiyorum
olsun oda iyi hiç yoktan iyidir :)Kaç kilo mu???
100 gram desem
heheh:) yok be ne bulması,fotoğraf kursu,resim kursu,iş,ev arası gidip geliyor :) çok yoğun oldu bu ara :)
Artı olmaktansa degıl mı ebrummm bu da basarıdırAz olsun öz olsun hayatım.
3 ay var daha canım ve bu hafta tartilamadim, belki 9.5 kg olmustur aldigim bilmiyorum:)
Umarim açılır kaptanim kolay gelsin
Kaptan'ım gecmis olsun. Son durum nedir? insallah bir sorun yoktur.
kizlar son durum saat beklemeden sonra yol hala acilmsti bende rota değiştirdim biletlri yakıp Mersin e arac buldum orda gelinimiz de kalacağım donduk resmen -7_8 derecede 4_5saat bekeyince çocuklar helak oldu tel in şarjı itmek üzere gece Mersin'de kalipyarin veya pazar gun AnkaraHaberdar et bizi kaptanım.Sıkıntı çıkmaz umarım.
Yoo hava atmıyorum yiyip yiyip kilo alıyorum diyorum daha ne dicemhehehhavamı atıyon kız yiyip yiyip almayanları buralarda linç ediyolar bilmiyonmu sen
Konya da universite okurken o yoldan Mersine cok gitmistim. Bayag yuksek yer guzel et kavurmasi yaparlardi ordakizlar son durum saat beklemeden sonra yol hala acilmsti bende rota değiştirdim biletlri yakıp Mersin e arac buldum orda gelinimiz de kalacağım donduk resmen -7_8 derecede 4_5saat bekeyince çocuklar helak oldu tel in şarjı itmek üzere gece Mersin'de kalipyarin veya pazar gun Ankara
Saol cnm darisi basinizamedusa38 @Pdr93 tebrikler kizlarr basarilariniz devamini dilerim
@wendigo kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim
inatettimolacak ozgee 100 gram var kiz aramizda seni kendime rakibee sectim bu hafta gozum ustunde
Elimi belime koyup haniimm hanimm diye mi bagirayim sekerim
Kiz bu regliyi bekle bekle gelmiyo gireyim dedim ben deEnee kız ben seni haftaya girecek sanıyodum listeye :) masallah :)
Kiz kaptan yardımcısıyiz guya o kadar farkimiz olsun dimiözge kendine torpil geçip erkenden almıştır kendini listeyeaz almışsın kuzum maşallah diyimde nazar değmesin . vermeside kolay olur o yüzden . iyiyim canım diyet spor uğraşıyorum ,okul tatil oldu kafam rahat biraz daha öyle :)
Kizz artik surat sallandirmayin allah askina.. duzelir toparlanir..stres manyagi yapiyonuz vucudu o da kitliyo kendiniaman iç açıcı değil ama bende bildirim yapayım, düzeltmeye çalıştıkça batıom ben yaaa
wendigo (61,9/62,9/-1/%-1,62)
Allah yardım etsin bana yaa
Seç bebeyim seç ama haftaya hain planlarim var benim aşık atabilecek misin benimlemedusa38 @Pdr93 tebrikler kizlarr basarilariniz devamini dilerim
@wendigo kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim
inatettimolacak ozgee 100 gram var kiz aramizda seni kendime rakibee sectim bu hafta gozum ustunde
He ya entel oldu başımızahehehhavamı atıyon kız yiyip yiyip almayanları buralarda linç ediyolar bilmiyonmu sen
olsun oda iyi hiç yoktan iyidir :)
heheh:) yok be ne bulması,fotoğraf kursu,resim kursu,iş,ev arası gidip geliyor :) çok yoğun oldu bu ara :)
abooooo nankör kadın niye hiç demiyon buluşurduk beeeeElimi belime koyup haniimm hanimm diye mi bagirayim sekerimay bebeyim malum donem bitti dersler bitti bi rahatlik geldi anlatamam.. annemle papazdik ona rest cektim,hoca darladi ona peeeh dedim,yarime de geri bas dedim az daha ustume gelirse kicina tekmeyi basicam az kaldi..
Velhasili kelam bi rahatim bi rahatim sorma.. Delirttiniz ulan beni deyip koparttim kayislari anliycan.. sen neler yapiyon canim kac kilosun de bakem
Kiz bu regliyi bekle bekle gelmiyo gireyim dedim ben de
Kiz kaptan yardımcısıyiz guya o kadar farkimiz olsun dimi
Kizz artik surat sallandirmayin allah askina.. duzelir toparlanir..stres manyagi yapiyonuz vucudu o da kitliyo kendini
Seç bebeyim seç ama haftaya hain planlarim var benim aşık atabilecek misin benimle
He ya entel oldu başımızakaldirip spor yaptiramiyoduk simdi forograf pesinde kosuyo hatun..
Bu arada sana da soyliym ben 2hafta once ankaraya geldim 2günlüğüne bi dahako gelisimde goruselim.. hatta ayarlayalim geleyim.kiz hizli trenle geldim pendik ankara 4saat surdu. Hop diye atlar gelirim
güzel olmuş bebeğim :)çörek otu yağını hiç duymadım zayıflamaya mı yardımcıMenumu de yazayim bugun baya yoğun gecti
Uyaninca corekotu yagi ve sirkeli su
Kahvalti
2has. yumurta
2yeşil biber maydanoz
Biraz keci peyniri beyaz cay
Ara
1sade turk kahvesi
Gec ogle erken aksam yemegi diyelim
Koz patlican ustune izgara tavuk
Salata haslanmis brokoli havuç ayran
Eve gelince
3kayisi biraz keci peyniri 6tane fistik
Su 2lt kadar
Spor 2saat alışveriş
toplight morordek
Yurtdisi icin bi sinava girmeye geldim canim pazartesi aksam geldim sali aksam döndüm,gelirim yine öğrendim cigerci kedisi gibi yoluabooooo nankör kadın niye hiç demiyon buluşurduk beeeeiyi olmuş arada atarlanacan önüne gelene stres atıyosun iyi oluyor ben bu hafta 600 grm verdim 76.1 kg çıktım . ya bebğim sorma aklım çok karışık ,2 yıllık bir sağlık bölümü okuyorum ,1.5 sene sonra baştan sınava girip başka bölüm okumayı düşünüyorum ama yaşım oldu 26.5 korkuyorum . ne zaman evlencem ,ne zaman çalışcam . hem okuyup hem çalışabilirmiyim acaba. aklımda diş hekimliği var oyhhh bi sevgilim olaydıda az çemkireydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?