- 23 Ağustos 2012
- 14.588
- 38.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.041
O kilolardan sonrası zor zaten ya, şu 60 barajını bi kırsan bile olur aslında
Evet nota alıyoruz kesin
Canim uzme kendini tekrardan kilo vermeye baslayinca heveslenirsin ve daha istikrarli olursun.Suan artidasin diye pek havanda degilsin.Ondan boyle olumsuz dusunyorsun.en azından bu kilolarda takılsam iyi yine, almayım dasonra havalar az ısınınca bi daha alıcam ele bu işi, o zaman 53'e düşcem medusa gibi bende, gerçi sanırım 57 sonrası vazgeçerim ya
Ya demek ki şu ara pek motivasyonun yok, gelse de cok gecici bi durum. İşte biraz kendine süre ver istersen zaten kilo almaya başlayınca bence sen de daha azimli olursun diye düsünüyorum.dimi yaaa, inan çok istiyorumm, karar varda çabuk geçiyo bu arapazartesi başlayıp salı bozuyorum ama nedennnn
Cnm evde tartı var ama tartı farkı olacak diye taritilmadim hic en kendi tartışma sabh aç karna çıplak tartiliyorum farklı tartida hiç tartilmadimbugün bildirim yapamayanlarla durumumuz bayaa vahim olcak sanırım, kaptanım siz bi eczanede falan tartılsaydınız ya
Evet cnm ne yazık ki tatil güzel ama kilo verme açısından çok tehlikeliGeçen haftaki performansı dengelemiş oldun canım.Tatildeydin değil mi sen
Oda göbek değil bebek de sende olcak okadar cnm sonuçta ne kadar kaldı doğuma :)Ya bence baya aldim da memlekette falan goren de masallah aldigin gobege gitmis baska yerinde bi sey yok diyor, ben de mutlu oluyorum :) insallah dogumla gider bakalim:)
Donem arasi tabi rahat olur senin de hazir rahatken diyete asıl iyice
Lutfen artik eksi gel wendicim
Pazartesi bildirimini Bekliyorum heyecanlaBiliyorum, bişiler var kafamda, hafta sonu ve bugün dikkat edicem, bakalım p.tesi bildirimim nasıl olacak?
yaa spor benim olayım ebruşum yaa, yürüdükçe yürüyesim geliyo ama iştahta bi o kadar gidiyo, mutluluk hormonum tavan yapıyo. havalar ısınsa ah, neler yapçam.
kızma ördekim, naparsam yapayım vücut geri tepiyo bu aranilgün gibi oldum yaa bildirim yapmayım kızmayın dedim ama içim rahat etmedi öle de
Aa nerde kaldiniz kaptanikom aman dikkat hava cok kotuKızlar yolda kaldik tipi yüzünden insan yol acilir devam edebiliriz
Allah kolaylık versin kaptanım.Çabucak açılsın yol.Bizde yoğun sisli havada kalmıştık bir kez 4 saat uzamıştı yolculuk.Sizinki öyle olmaz umarım.Kızlar yolda kaldik tipi yüzünden insan yol acilir devam edebiliriz
Oooo hadi bakalım.Sıkı yarışın.medusa38 @Pdr93 tebrikler kizlarr basarilariniz devamini dilerim
wendy kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim
inatettimolacak ozgee 100 gram var kiz aramizda seni kendime rakibee sectim bu hafta gozum ustunde
Canım sertavul geçidi karaman mut arasinda bizi mutta bekletiyorlarAa nerde kaldiniz kaptanikom aman dikkat hava cok kotu
ebrusum hava kararirsa ermenek e geri donulecekmis 2cocukla ins bir an önce acilir devam ederzAllah kolaylık versin kaptanım.Çabucak açılsın yol.Bizde yoğun sisli havada kalmıştık bir kez 4 saat uzamıştı yolculuk.Sizinki öyle olmaz umarım.
3 ay var daha canım ve bu hafta tartilamadim, belki 9.5 kg olmustur aldigim bilmiyorum:)Oda göbek değil bebek de sende olcak okadar cnm sonuçta ne kadar kaldı doğuma :)
Umarim açılır kaptanim kolay gelsinKızlar yolda kaldik tipi yüzünden insan yol acilir devam edebiliriz
Kaptan'ım gecmis olsun. Son durum nedir? insallah bir sorun yoktur.Canım sertavul geçidi karaman mut arasinda bizi mutta bekletiyorlar
ebrusum hava kararirsa ermenek e geri donulecekmis 2cocukla ins bir an önce acilir devam ederz
iyiyim canım sen nasılsın , kaç kilo verdin bu hafta :)Amin amin..
Nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?