- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.081
Dolayli olarak evet diyelim.. vucudu destekliyo baya vitamin icerigi yuksek zindelik sagliyo filan diye anlatiliyo. Bi de malum corekotu ölümden baska her derde devaymis.. tansiyona kolestrole de iyo geliyomus. Ben bi zararini gormedim 1haftadir kullanıyorum bagirsaklarima iyi geldi mesela. Aksama kadar canavar gibi dolasiyorum enerjim gec bitiyo cabuk doyuyorum falan filangüzel olmuş bebeğim :)çörek otu yağını hiç duymadım zayıflamaya mı yardımcı
çalışırken okuyabilirsem valla takmıycam kimseyi ,kocada eksik kalsın pis yaratıklarYurtdisi icin bi sinava girmeye geldim canim pazartesi aksam geldim sali aksam döndüm,gelirim yine öğrendim cigerci kedisi gibi yolu
Kiz yap valla okumaktan yilmadiysan hayallerinde varsa yap birine gore plan yapma. Ben yapmicam artik şahsen kısmet olursa gidersem o da bulsun bi yolunu gelsin o düşünsün ne zaman evlenicez diye daha hiccc yoramam kndimi.. sana da aynisini öneririm birini bulursan cok düşme ustune simariyolar sonra..
Adama ben seni artik niye aramiyorum sence diyorum,biliyorum aslinda aramam istiyosun ama kendini durduruyosun diyo.. dedim beni bi sen anladin,sen de yanlis anladingram icimden gelmiyo dedim bakiyo oylece :))
Neyse diss guzel bolum ayrica okurken de gayet evlenebilirsin biseycik de olmaz.. hic korkma.. Ayni yastayiz senle destekliyorum ben seni bebeyim
heeeeee bende alıyım kız enerji veriyosa :)Dolayli olarak evet diyelim.. vucudu destekliyo baya vitamin icerigi yuksek zindelik sagliyo filan diye anlatiliyo. Bi de malum corekotu ölümden baska her derde devaymis.. tansiyona kolestrole de iyo geliyomus. Ben bi zararini gormedim 1haftadir kullanıyorum bagirsaklarima iyi geldi mesela. Aksama kadar canavar gibi dolasiyorum enerjim gec bitiyo cabuk doyuyorum falan filan
Soguk sıkım olsun ozellikle canim diger turlu isil islem görenlerin tadi cok aci oluyomus.. benimki gayet guzel rahatsiz etmiyoheeeeee bende alıyım kız enerji veriyosa :)
m...elim ne demek oluyoBugun bi guzel ciciler almisim kendimeeee.. ooohh yidim hep babamin paralarini
Gömlek aldimm kazak aldimm bi de cookk guzel uzun salas yelekler aldim.. nedenn?? Cunku icine bogazli kazak giyip ustune onu giyicem cunki gobek gitti :)))) gecen hafta da pantolon cikartmasi yapmistim.. artik her aldigim 38 beden ve m.. elim hala 40a gidiyo ev arkadasim dovecem seni artik diyip gidip 38leri getiriyo.. Allahim ne kadar mesudummmm :))
Neysee masallah bağaaaaa
markasınıda desene bari :)anlamıyomki üstünde mi yazıyo soğuk sıkım diyeSoguk sıkım olsun ozellikle canim diger turlu isil islem görenlerin tadi cok aci oluyomus.. benimki gayet guzel rahatsiz etmiyo
Kiz burs bulursun en olmadi. Yaparsin biseyler.çalışırken okuyabilirsem valla takmıycam kimseyi ,kocada eksik kalsın pis yaratıklaradamdan soğudun mu naptın da öyle davranıyon ,kötümü davranıyo sana napıyo hepsi aynı bunların
Kiz m beden ve 38 beden iste ne ugrastiriyonm...elim ne demek oluyomaşallah maşallah :)
Ben arastirmistim baya atiseri market diye bi site var hacettepe de testlerini filan yaptiriyolarmis baya guvenilir olduguna ikna oldum. Internetten siparis verdim ertesi gun geldi hemen. Ama bugun pendikte yesilcay almaya aktara girdim baktim orda da duruyo raflarda.. bi arastirirsin sen de canim..markasınıda desene bari :)anlamıyomki üstünde mi yazıyo soğuk sıkım diye
Ooo sana gore baya kacamakli bi menu ama sen yakarsin kesinMenum
Sabah
Kayseri usulu sucuk ici bir yumurtali
Bir dilim ekmek
Cay
Aksam 16:30
Erken yedik ama dogumgunune gelmistik
Kendi usulum cig borek yapmistim ondan yedim
Cay
Ara
Yarim dilim pasta oglumla yedik
Cola
Su 2lt
Bugun yuruyuse cikamadim malesef cok kalabaliktik
Ucuz atlatmaya calistim dogum gununu
morordek
İyi yapmissin benceKiz bu regliyi bekle bekle gelmiyo gireyim dedim ben de
Ayy ne guzel yaaa cok mutlu oldum senin adına :)) insallah 36lari da görürsün en kisa surede :)Bugun bi guzel ciciler almisim kendimeeee.. ooohh yidim hep babamin paralarini
Gömlek aldimm kazak aldimm bi de cookk guzel uzun salas yelekler aldim.. nedenn?? Cunku icine bogazli kazak giyip ustune onu giyicem cunki gobek gitti :)))) gecen hafta da pantolon cikartmasi yapmistim.. artik her aldigim 38 beden ve m.. elim hala 40a gidiyo ev arkadasim dovecem seni artik diyip gidip 38leri getiriyo.. Allahim ne kadar mesudummmm :))
Neysee masallah bağaaaaa
ömür boyu bununla yaşayabilir miyim diyeceksin aklında şüphe varsa zaten hiç evlenme .kendini çek geriye ,bu ilişki için ne yapıyor ne kadar istekli gör...yüksek lisans yapıyorsunuz ikinizde heralde . ıyyy üşengeç insandan hiç haz etmem ,ben 1 senelik planı bugünden yapan tiplerdenimKiz burs bulursun en olmadi. Yaparsin biseyler.
Valla kendi üstün başarısı soğuttu beni sonunda.. cocuk gibi benimki biraz hayatini eline alip yönetemiyo hatta yonetmek istemiyo diyeyim.. ya insan kendi hayatina usenir mi.. ona gore hersey bigun olur ama hangi gun bilmiyoruz..
Sorun su ki artik ikimizde 26yasindayiz onun okulu yine bitmedi ne zaman bitecegini bilmiyoruz.ikimizin ailesi de hayatimiza yon vermemiz icin sıkıştırıyor,ve ben bu adaman artik cocuk yapmak istiyo muyum bilmiyorum..
İlişkiye ilk baslarken beni ikna etmesi gerekmisti sanirim 6yil onceye geri donucez beni yine ikna etmesi gerekecek
Yoruldum ben de artik buraya kadar dayanabildim sanirim.. Ve farkında olmadigi sey artik ayrilma fikrine üzülmüyorum gozlerim dolmuyo. O vazgecemem saniyo ama ben iki yolun tam ortasında duruyorum su an..
Amaaannn bosverrr aynen oyle sekerim bu erkeklerin hepsiii ayni.. plus modelini ne gordummm ne duydumm su yasima kadar
len üç nokto koymuşun ilk aklıma meme geldi koydum olmadı başka ne koyabilirim diyorum bende olmuyoKiz m beden ve 38 beden iste ne ugrastiriyon
Ben arastirmistim baya atiseri market diye bi site var hacettepe de testlerini filan yaptiriyolarmis baya guvenilir olduguna ikna oldum. Internetten siparis verdim ertesi gun geldi hemen. Ama bugun pendikte yesilcay almaya aktara girdim baktim orda da duruyo raflarda.. bi arastirirsin sen de canim..
Baska urunlerinden de memnun olanlar var.. meyve ozleri baya faydaliymis
tamam bitanem çok sağ olKiz m beden ve 38 beden iste ne ugrastiriyon
Ben arastirmistim baya atiseri market diye bi site var hacettepe de testlerini filan yaptiriyolarmis baya guvenilir olduguna ikna oldum. Internetten siparis verdim ertesi gun geldi hemen. Ama bugun pendikte yesilcay almaya aktara girdim baktim orda da duruyo raflarda.. bi arastirirsin sen de canim..
Baska urunlerinden de memnun olanlar var.. meyve ozleri baya faydaliymis
Kiz benim yuksek lisansim bitiyo son donemdeyim o daha lisansi bitiremedi..ömür boyu bununla yaşayabilir miyim diyeceksin aklında şüphe varsa zaten hiç evlenme .kendini çek geriye ,bu ilişki için ne yapıyor ne kadar istekli gör...yüksek lisans yapıyorsunuz ikinizde heralde . ıyyy üşengeç insandan hiç haz etmem ,ben 1 senelik planı bugünden yapan tiplerdenim
evlenirseniz sen çalışırsın o yer artık tosbaaaKiz benim yuksek lisansim bitiyo son donemdeyim o daha lisansi bitiremedi..
Yanlis anlasilmasin ayni dönemiz.. hazirlikta başlamıştık iliskimize.. ayni anda da lisansa basladik.. ve ben bu donem de bitecegini dusunmuyorum
Ayy guldurdun gece gece :)) ya benim derdim de o. Sorunuyla kalkip savasmiyo nasil guvenicem ilerdeki zorluklarda yanyana olabilecegimize..evlenirseniz sen çalışırsın o yer artık tosbaaaşaka bir yana okul bir şekilde biter bitanem ya önemli olan huyu suyu işte
Molekuler biyoloji ve genetik.inatettimolacak özgem senin bölümün neydi
bu yabancı dizilerde pc mühendisleri pek atik oluyo bunda tık yokmu eminmisinMolekuler biyoloji ve genetik.
Bizim tosbaa da bilgisayar mühendisi
Ay valla alacam elinden meslegini ben yapacam artik o kadar düşün :))bu yabancı dizilerde pc mühendisleri pek atik oluyo bunda tık yokmu eminmisinAllah en hayırlısını nasip etsin ilişkinizde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?