Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight kaptanim etap raporunda Bahar 0zlem'le ilgili izinden dönen üye uygulamasi yapmamiz gerektiğini söylemiş.

Ben şu şekilde degistiriyorum eger onayin varsa:
0zlem (72,5/78,1/-5,6/-%0,07) 389. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 113'e bölündü.
Ortalamamiz degistigi icin sanirim sonuc listeleri de duzenlenecek. Senden gelecek bilgiye gore halledeyim :)

Selam kızlar nasılsınız bayağı ihmal ettim farkındayım çok rahatsızım üç gündür grip salgını var grip de değilim heryerim ağrıyor midem çok kötü hiç birşey yiyemiyorum üç gündür mide bulantısından hamile miyim diye düşünmedi değilim test bile yaptım negatifti ama insan korkuyor korunuyorum hapla ama ya olursa da korkusu var içimde kilom sabit 60 kızlar regl dönemindeyim bşr şişkinlik var inşallah regl olursam sonucumu cuma yazıp aranıza dönmek istiyorum ama şu an çok rahatsızım hala

Menüm;
08:00
1 t.kahvesi 1 k.incir
300 ml sirkeli limonlu su

10:30
1 yumurta,2 dilim sucuk
3 yk domatesli cökelek salatası
2 süs biberi
1,5 dilim tb ekmegi ve cay

12:00
1 t.kahvesi 2 kuru erik

15:00
Yarım ayva
1 b. süt(tarcınlı,zencefilli)

18:00
3 yk pancar
2 yk patatesli karnabahar yemegi
2 yk yogurt
1 dilim tb ekmegi

2,5 L su

Spor;
8000 adım

Cnm öyle yapmamış mıydık zaten ben dün hiç liste ile ilgilenemedim

Cnm şimdi baktım haklısın dün iptal durumdayım ben bahara msj attım ptesi yaparız cepten ugrasma

Cnm şimdi baktım haklısın dün iptal durumdayım ben bahara msj attım ptesi yaparız cepten ugrasma
Kaptanim sana danismistim ya hatirlarsin "geri donmek uzere ayrıldı" yaziyordu ne anlama geliyor demistim, izinli demekmis :) ben eve vardim ama pazartesi halledelim diyorsan sen bilirsin

İyi akşamlar bayanlar
Minik kızım ateşlenip duruyor
Dün geceden beri onla uğraşıyoz
Dişten olduğunu düşünüyorum
Epey bi tepelemiş diş çıkacak yerler
Bi patlatsaydı rahatlardı kuzum
Tabi biz de..
5 aydır diş bekliyoz, uykusuz gecelerle birlikte...
Hayırlısı
@toplight Kaptanım geçmiş olsun ya
Allah korusun valla...
Bundan bi 8 sene önce
bi de biz kalmıştık yolda...
Sıkıntılı durum...
Görüşürüz

Kaptanim sana danismistim ya hatirlarsin "geri donmek uzere ayrıldı" yaziyordu ne anlama geliyor demistim, izinli demekmis :) ben eve vardim ama pazartesi halledelim diyorsan sen bilirsin
Cnm sende yoldaşın diye yazmıştım ben müsait olunca düzeltebilirsiniz olur tatlim kızlar yarın sabah Pozantı üzerinden döneceğiz ins yolda kalmadan eve doneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…