- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.101
Son 3 ay en çok kilo alınan dönem ördekçim ve nası geçtiğini bile anlamadan doğuma gideceksin bu nedenle geçtiğimiz aylara göre daha çok dikkat etmelisin cnm3 ay var daha canım ve bu hafta tartilamadim, belki 9.5 kg olmustur aldigim bilmiyorum:)
Umarim açılır kaptanim kolay gelsin
İyi yolculuklar cnmHerkese gunaydinnn
Sanirim biz de bugun yola cikacagiz.
Güanydınlarr:)
Slm fıstıklarGunaydin bebitolarr
Haklisin canim insallah basarabilirim. Gerci su seker sonucu pozitif cikarsa mecbur dikkat etmek zorundayimSon 3 ay en çok kilo alınan dönem ördekçim ve nası geçtiğini bile anlamadan doğuma gideceksin bu nedenle geçtiğimiz aylara göre daha çok dikkat etmelisin cnm
Sagol canimİyi yolculuklar cnm
Cnm öyle yapmamış mıydık zaten ben dün hiç liste ile ilgilenemedimtoplight kaptanim etap raporunda Bahar 0zlem'le ilgili izinden dönen üye uygulamasi yapmamiz gerektiğini söylemiş.
Ben şu şekilde degistiriyorum eger onayin varsa:
0zlem (72,5/78,1/-5,6/-%0,07) 389. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 113'e bölündü.
Ortalamamiz degistigi icin sanirim sonuc listeleri de duzenlenecek. Senden gelecek bilgiye gore halledeyim :)
Cnm şimdi baktım haklısın dün iptal durumdayım ben bahara msj attım ptesi yaparız cepten ugrasmatoplight kaptanim etap raporunda Bahar 0zlem'le ilgili izinden dönen üye uygulamasi yapmamiz gerektiğini söylemiş.
Ben şu şekilde degistiriyorum eger onayin varsa:
0zlem (72,5/78,1/-5,6/-%0,07) 389. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 113'e bölündü.
Ortalamamiz degistigi icin sanirim sonuc listeleri de duzenlenecek. Senden gelecek bilgiye gore halledeyim :)
Kaptanim sana danismistim ya hatirlarsin "geri donmek uzere ayrıldı" yaziyordu ne anlama geliyor demistim, izinli demekmis :) ben eve vardim ama pazartesi halledelim diyorsan sen bilirsinCnm şimdi baktım haklısın dün iptal durumdayım ben bahara msj attım ptesi yaparız cepten ugrasma
Haha yok canim kucuk bi yanlislik olmus sadece :) eski etaplarda geri donmek uzere ayrıldı yazılıyormus demek ki izne ayrılınca, ondan kafamız karıştı. Duzeltiriz sorun yok
Cnm sende yoldaşın diye yazmıştım ben müsait olunca düzeltebilirsiniz olur tatlim kızlar yarın sabah Pozantı üzerinden döneceğiz ins yolda kalmadan eve donerizKaptanim sana danismistim ya hatirlarsin "geri donmek uzere ayrıldı" yaziyordu ne anlama geliyor demistim, izinli demekmis :) ben eve vardim ama pazartesi halledelim diyorsan sen bilirsin
Hallettim kaptanım, paylaşım alanında da Bahar'a durumu bildirdim.Cnm sende yoldaşın diye yazmıştım ben müsait olunca düzeltebilirsiniz olur tatlim kızlar yarın sabah Pozantı üzerinden döneceğiz ins yolda kalmadan eve doneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?