Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Guzel menu canım
Spor da olsa super olurmus

Yazayim menucugumu
Sabah uyaninca
Corekotu yagi sirkeli su
Kahvalti ogle
İslerim vardi onlari yaptim
2yumurtadan omlet
Peynir biber cay 1kivi

Ara
1sade turk kahvesi
3kuru kayisi 10tane fındık

Aksamustu
1tabak z.yagli pirasa
3yk yogurt

Su 2,5 kt + yesilcay
Spor 3mile leslie + 20dk kol bacak
Sonra hizimi alamadim aksam 1saatte muzik esliginde tepindim.. sonuna da 30mekik 20 squat yapistirdim :)
toplight morordek
@KumraL_KrakeR kiz madem rakip olduk etiketle beni de bakem menulerine..
Bu hafta sahalara döndüğümu belli edeyim dedim gozumu dereceye diktim valla.. oyle pattis kizartmasiyla zor gecersin beni hihhh
Bak ne kadan da tatlis bir rakibeyim uyariyorum seni

Bu arada instada olmayanlar icin yarin bi before after yapam ben buraya..
H.sonu kacamaklarina engel oluruz belki
Ankaraya mulakata gelirken giydigim cicilerimle foto attim,size de koyarim buraya

inatettimolacak ne yapican bu hafta kiz solede bizde bilelim sıkı rakibim diyosunnn
Valla bi kere hayvan gibi spor yapicam sen de kaldir totonu sekerim.. bi de tartiya yakin bi detoks patlatabilirim gidisata göre..
Diyom pesin pesin bak sonra ayy yok haksızlık ben yapmadim demek yok ona gore

Gunaydinlar
Ben cuma degil pazar bildirimi yapayim. Tatil bana kac kiloya mal oldu diye tartildim sabah ve cok aşırı almadigimi gordum. Tatilde ilk başlarda sıkı tutsam da sonradan cooooook saldigimi ozellikle belirtmek istiyorum
20 ocak'ta 68.5 kiloymusum
Bu sabah 69.2 kilo geldim
700 gramcik almisim sadece

Geçmiş olsun Can'ım biz hala uğraşıyoruz on gün oldu kızım hala mama içme konusunda zorluyor ne yapacağımı şaşırdım

Pazar akşamı menümü yazayım;

Sabah; 3 küçük yumurtalı omlet, biraz kaşar peyniri

Ara; light sütlü şekersiz nescafe

Öğle; 2 dal karnabahar (çiğ) tarçınlı 4 minik hurmalı yoğurt

Ara; biraz kuru kayısı

Akşam; tarçınlı kuru kayısılı yoğurt, büyük turpun yarısı limonlu

Su; 1,5 lt üstü
Spor; henüz yapmadım.

morordek medusa38

Ogle ve aksam baya hafif olmus canım, aç kalmadın di mi? :)

Ogle ve aksam baya hafif olmus canım, aç kalmadın di mi? :)

Yok canım, iyiyim :) böyle olmalı menülerim, kuru kayısıya dayanamıyorum bu ara ekşi ekşi, aslında kh alıyorum çıkarıcam onu da inşallah. Bu arada kabızlık çekenler mutlaka hurmalı yoğurdu denesin. İnanılmaz cidden :)

Bende kuru kayısı da işe yarıyor kabızlık sorununa müthis. Bir de kuru incir. Hurmayı denemedim, son aylarımda bol bol yiyecegim hurmayı hem dogumu kolaylastırıyor diye okudum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…