- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.121
Guzel menu canım
Ellerine sağlık canımHallettim kaptanım, paylaşım alanında da Bahar'a durumu bildirdim.
Valla bi kere hayvan gibi spor yapicam sen de kaldir totonu sekerim.. bi de tartiya yakin bi detoks patlatabilirim gidisata göre..
Insallah sorunsuzca donersiniz kaptanim yolunuz açık olsun diyelimGünaydın kızlar olumsuz düşünmek istemiyorum ama sabah mersinde otogara geldiğimizde otobüs arıza yapmış eski bir otobüs vermişler yerine hayırlısı ile bi evimize varsak iyi olacak
Geçmiş olsun Can'ım biz hala uğraşıyoruz on gün oldu kızım hala mama içme konusunda zorluyor ne yapacağımı şaşırdımİyi akşamlar bayanlar
Minik kızım ateşlenip duruyor
Dün geceden beri onla uğraşıyoz
Dişten olduğunu düşünüyorum
Epey bi tepelemiş diş çıkacak yerler
Bi patlatsaydı rahatlardı kuzum
Tabi biz de..
5 aydır diş bekliyoz, uykusuz gecelerle birlikte...
Hayırlısı
@toplight Kaptanım geçmiş olsun ya
Allah korusun valla...
Bundan bi 8 sene önce
bi de biz kalmıştık yolda...
Sıkıntılı durum...
Görüşürüz
Ogle ve aksam baya hafif olmus canım, aç kalmadın di mi? :)Pazar akşamı menümü yazayım;
Sabah; 3 küçük yumurtalı omlet, biraz kaşar peyniri
Ara; light sütlü şekersiz nescafe
Öğle; 2 dal karnabahar (çiğ) tarçınlı 4 minik hurmalı yoğurt
Ara; biraz kuru kayısı
Akşam; tarçınlı kuru kayısılı yoğurt, büyük turpun yarısı limonlu
Su; 1,5 lt üstü
Spor; henüz yapmadım.
morordek medusa38
Ogle ve aksam baya hafif olmus canım, aç kalmadın di mi? :)
Bende kuru kayısı da işe yarıyor kabızlık sorununa müthis. Bir de kuru incir. Hurmayı denemedim, son aylarımda bol bol yiyecegim hurmayı hem dogumu kolaylastırıyor diye okudum :)Yok canım, iyiyim :) böyle olmalı menülerim, kuru kayısıya dayanamıyorum bu ara ekşi ekşi, aslında kh alıyorumçıkarıcam onu da inşallah. Bu arada kabızlık çekenler mutlaka hurmalı yoğurdu denesin. İnanılmaz cidden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?