Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaaaar, dün bi karar aldım, bu iştah artması beni mahvedicek, eğer kendime daha fazla hakim olamıcaksam akapunktur yaptırıcam dedim, dün hakim oldum, bu fikrimi bozduğum anda yapıcam, gidip akapunktur yaptırıcam, yoksa emekler çöp

Bende kuru kayısı da işe yarıyor kabızlık sorununa müthis. Bir de kuru incir. Hurmayı denemedim, son aylarımda bol bol yiyecegim hurmayı hem dogumu kolaylastırıyor diye okudum :)

evet bol bol yemeli ördekcim :)

Yaaaaa...
Cumartesi 98,1
PaZar 98,1
Bugün niye 99,1 yaaaaaa
Kaçamak yaptım desem o da yok
Neden yAaa

canım kızını emzirip mi tartıldın? şimdi sende bissürü süt vardır, emzirde tartıl :) kendimden biliyorum.

@ebrusonmez wendy saolun kizlar
Bende yigenimin dogumgunu ordayim aksamustu yuruyuse cikacam yine
Kosk sosyete pazarina gidecez
Sen bilin wendi aksam ugrarim herkese hayirli cumalar

kuzum sevdin mi sosyetemizi :)

Pazartesi bildirimini Bekliyorum heyecanla

Geldim ebruşum, çok iç açıcı değil ama şişkinliğim gitti en azından, devamı gelsin inşallah. yoksa planlarım var.

Oooo hadi bakalım.Sıkı yarışın.
Benim rakibem wendy yenilgiyi baştan kabullendiği için yarışamıyoz.

yok öle kabulenmek, görelim seni :)

haklısın, el atıyorum ama sonu gelmiyo, dur bakalım nolcak. bu sefer de kararlıyım.

wendy kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim

dimi kumralım yaa, sıktıkça tatlı lokum yiyesim geliyo ya

Kizz artik surat sallandirmayin allah askina.. duzelir toparlanir..stres manyagi yapiyonuz vucudu o da kitliyo kendini

haklısın özgem, planlarım var yazdım yukarda. olmadı çıkmazsam işin içinden akapunktur yaptırıcam. daha önce yaptırmıştım, deli iştah kesiyo ama hiç zayıflayamadm, çünkü yemedim de bişi, spor da yapamamıştım, bu sefer çözümü biliyorum, proteini bol bol yicem, sporumu yapıcam. tabi iradesizliğe devam edersem yani para vermeyi göze aldım

Günaydın kızlar..
Esimle kızım uyurken anneme gittim kahvemi ictim ve geldim. 6000 adım atmışım..Simdide kahvaltı hazırlıyorum.

ayy yazın bende yapıyodum onu yazın, ne güzel oluyodu yaa :) sen hangi şehirdesin canım? kızım da ben azıcık kalkayım hadi bebek arabasına anne, gezelim yürüyüşe gidelim diyodu :) bahar gelsin de atalım kendimizi sokaklara, eşim bu ara mümkün değil göndermiyo dışarı. hasta olmamdan korkuyo heralde

Dun de girmedim pek.. herhalde dun aksam bakima aldilar siteyi hata verdi sürekli..
Dokelin bakiym kiloları.. Kaldirin totolari spor yapin cisslardan uzak durun bideee suyu yesilcayi unutmayin sekerler

evet sabahta bakım diyodu, giremedim bende, yeşil çayı kocaman demleyip gün boyu içicem :) ellerim donuyo benim yaaa, kansız mıyım neyim yine, eczaneye gidip bakıma mı alsam kendimi acaba vitaminlerim bitti yine üşümeye başladım.

Ben de yarin kan degerlerime baktiricam.. aclik kan sekerime vitaminlerime tiroidime filan full bi baktirayim dedim..
Ben de cok üşüyorum donuyorum valla lahana bebek gibi kat kat dolaniyom bi ciksin sonuclarda ben de alirim belki vitamin

Gün aydınlar
Tatlı isteğini azaltan hibuscus çayı gürkan kubilay önerdi bayag etkili diyor tatlı yemeden önce iciliyormus
Ben tartilamadim bugün kızkardeşi deyim tartı annemde ama h.sonu çok kh oldu pek icacici değil misafirlik bitince duzelecek yarin dönüyorum

Ay yapicam bugun yaparim h.sonu kimse yoktu herkes gelsin herkese heves olsun diye bekledim

ay bende oluştu o heves, heyecanlandım bak

Ben de yarin kan degerlerime baktiricam.. aclik kan sekerime vitaminlerime tiroidime filan full bi baktirayim dedim..
Ben de cok üşüyorum donuyorum valla lahana bebek gibi kat kat dolaniyom bi ciksin sonuclarda ben de alirim belki vitamin

-16 dereceydi sabah, bu hafta hep böleymiş sanırım bahar gelse ne biçim kendimize geliriz dimi? keşke hemen listeye girebilsem bende, liste insanı dizginliyo bayaa, size karşı sorumluluğum oluyodu.

kuzum valla glifor mu başlasam diye düşünüyorum inan, bu tatlı isteği anormal çünkü, betüş diyodu dukan sonrası bi anda yeniden başladığım kilonun üstüne çıkmıştım anlamadan falan diye, öle olmak istemiyorum ama sanırım o da benim gibi olmuş olaya el attım, olmadı akapunktur yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…