- 23 Ağustos 2012
- 14.588
- 38.553
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.141
Bende kuru kayısı da işe yarıyor kabızlık sorununa müthis. Bir de kuru incir. Hurmayı denemedim, son aylarımda bol bol yiyecegim hurmayı hem dogumu kolaylastırıyor diye okudum :)
Yaaaaa...
Cumartesi 98,1
PaZar 98,1
Bugün niye 99,1 yaaaaaa
Kaçamak yaptım desem o da yok
Neden yAaa
Gunaydiiiinn
Ya grup cok sessiiiiiz nerdesiniiiizzz???
@ebrusonmezwendy saolun kizlar
Bende yigenimin dogumgunu ordayim aksamustu yuruyuse cikacam yine
Kosk sosyete pazarina gidecez
Sen bilin wendi aksam ugrarim herkese hayirli cumalar
Pazartesi bildirimini Bekliyorum heyecanla
haklısın, el atıyorum ama sonu gelmiyo, dur bakalım nolcak. bu sefer de kararlıyım.Canim uzme kendini tekrardan kilo vermeye baslayinca heveslenirsin ve daha istikrarli olursun.Suan artidasin diye pek havanda degilsin.Ondan boyle olumsuz dusunyorsun.
O yuzden bence kendini cok fazla bırakma olumsuz olsada menunu TAM yaz ve kilo bildiriminde de bulun.
wendy kuzum noldu sana boyle ya hic moral bozma banada oluyor arada diyet yapasim gelmiyor herseye saldiriyorm 1 2 gune geciyor kendini cokmu sıktn acaba gevseeee rahatlaaaaa bebegim
Kizz artik surat sallandirmayin allah askina.. duzelir toparlanir..stres manyagi yapiyonuz vucudu o da kitliyo kendini
Benım haftasonu fıyaskoydu bu hafta sabıt gelırsem basarı
Kızlar sonunda evdeyim yarin sabahtan itibaren tam gaz aranizdayim inş çok kg almamisimdir
Slm fıstıklar
Günaydın kızlar..
Esimle kızım uyurken anneme gittim kahvemi ictim ve geldim. 6000 adım atmışım..Simdide kahvaltı hazırlıyorum.
Geldim wenycim geldimamaaan cevap vercek kimse de yok ki
Dun de girmedim pek.. herhalde dun aksam bakima aldilar siteyi hata verdi sürekli..
Dokelin bakiym kiloları.. Kaldirin totolari spor yapin cisslardan uzak durun bideee suyu yesilcayi unutmayin sekerler
Ay yapicam bugun yaparimooo harikasın özgecim, maşallah sana.
yeni cicilerini giydin mi? bu arada before after yapçam diodun, kaçırdım mı ben?
Ben de yarin kan degerlerime baktiricam.. aclik kan sekerime vitaminlerime tiroidime filan full bi baktirayim dedim..evet sabahta bakım diyodu, giremedim bende, yeşil çayı kocaman demleyip gün boyu içicem :) ellerim donuyo benim yaaa, kansız mıyım neyim yine, eczaneye gidip bakıma mı alsam kendimi acabavitaminlerim bitti yine üşümeye başladım.
Ay yapicam bugun yaparimh.sonu kimse yoktu herkes gelsin herkese heves olsun diye bekledim
Ben de yarin kan degerlerime baktiricam.. aclik kan sekerime vitaminlerime tiroidime filan full bi baktirayim dedim..
Ben de cok üşüyorum donuyorum valla lahana bebek gibi kat kat dolaniyom bi ciksin sonuclarda ben de alirim belki vitamin
Gün aydınlar
Tatlı isteğini azaltan hibuscus çayı gürkan kubilay önerdi bayag etkili diyor tatlı yemeden önce iciliyormus
Ben tartilamadim bugün kızkardeşi deyim tartı annemde ama h.sonu çok kh oldu pek icacici değil misafirlik bitince duzelecek yarin dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?