- 23 Ağustos 2012
- 14.587
- 38.549
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.181
İnş işe yarar cnmcanım bende de hiç işe yaramadı şöle ki; 1 ay yaptırdım sonunda vazgeçtim zaten. ama inanılmaz iştahımı kesiyodu, bende aç aç gezdim vücut kapattı muhtemelen kendini. ama şimdi yolunu öğrendim; akapunkturla iştahı azalt, proteine yüklen, yeşil çayı suyu bol iç, azıcıkta yürü, olmadı leslie elinden öper, zayıflama da görim :)
ne oteli kız bu?? yine mi tatil :)
sporunu yap ama tatlı reyonunun önünden geçme, salata bar var süper, zeytinyağlılar süper, hele poroteinler tadına doyulmaz.
yaa dimi dimi, farkettim uzun zamandır tarçın yemiyorum, tarçın beni ne dizginliyodu, vurucam yine tarçına, hatta tareçınlı kaave dimi :)
bende
İnş işe yarar cnm
Eşim ayarladı sömestr diye bi kaç gün çocuk eğlensin havuz filan var işte
Benim gibi tatlı düşkünü biri nası irade edecek allahım çok zor yedim valla ne yalan söyleyim ama spor salonu yüzme yapıyorum işte inş dengeler
Benimde 28 Subat hedefim 73 olsun..
Biraz fazla oldu sanki ama olsun elimden gelen herseyi yapicam..
Benim deee 73 olsunnnnn5. Takım Şubat Hedefleri
- wendigo: 59,9
- toplight: 68
- gulsayszey: 94,9
- Matilda34:64.9
Yazarken ben de ınanmadımm ya neyseeeBenim deee 73 olsunnnnn
Hadi cnm bizde seninle rakibe olalım..Yazarken ben de ınanmadımm ya neyseee
ayy yazın bende yapıyodum onu yazın, ne güzel oluyodu yaa :) sen hangi şehirdesin canım? kızım da ben azıcık kalkayım hadi bebek arabasına anne, gezelim yürüyüşe gidelim diyodu :) bahar gelsin de atalım kendimizi sokaklara, eşim bu ara mümkün değil göndermiyo dışarı. hasta olmamdan korkuyo heralde
Süpersin canim
Hadi bizi heveslendir Özgeeee..Ay yapicam bugun yaparimh.sonu kimse yoktu herkes gelsin herkese heves olsun diye bekledim
Gel geeeelllll +2 ye gellllll
Yazarken ben de ınanmadımm ya neyseee
Havalar ısınsın sende cocugunla cikarsın canim.. Bende cok yururdum bebek arabasiyla zamaninda.Kac yasinda kizin?
Allah bagislasin canim..2,5 yaşında şekercim, tam bi ayşecik oldu bu ara sıpa, hani kemal sunalın kızı vardı, zabıta kılığında bakkalı gidip bişiler yiyolardı falan, ıslatıyolardı ya, aynen o oldu bu ara
Allah bagislasin canim..benim kizimda 5.5 olmak uzere bebek arabasi olmaz artik. Sen havalar duzelince bebek arabasiyla devam edebilirsin.
Kızlar dr.fevzi özgönül'ü hiç duydunuz mu?
Adamın'beden aklıyla zayıfla' ve 'göbeğimi nasıl eritirim?' Diye kitapları var..
Söyledikleri mantıklı geldi
Biraz araştırcam ben
Aklıma yatarsa denerim belki
Karatay dan çok farklı şeyler söylemiyor
Onun kadar katı değil ve sindirim sistemimizin ikinci beynimiz olduğundan, aç kalmadan ideal bedene dönebileceğimizden bahsediyor
Güzel, açıklayıcı bi yazı bulursam paylaşırım
Yeme annem yeme kuzum..Bi hastam, saolsun buranın en meşhur pastanesinden koccaman bi pakette kuru pastalar getirmiş, ama yemicembi başlarsam her çeşitten bi tane yerim muhtemelen, yarın eksi görmek istiyorum. yemicem, beni durdurun sizde. hem daha önce yemiştim, tadını biliyom ki (gerçekten çok güzeldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?