Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@toz-pembe kuzum napıosun? nası gidiyo mezuniyet??

candy_candy candycim eve ne zaman geçiceksin? kız bi selam yazmıosun, kilo da zorla bildirdin, 2 dk wc'de yaz bari, menü falan istemiyoruz hadi

kız telefonum bozuk olmasa ben yazmammııııı formatı atamadık ben cevapla deyince kapanıyor program hata veriyor. valla pc var kardeşimin şu anda da ondan bağlanıyorum ama valla hiç vakit olmadı 5 dk biile yalan değil. her gün dışarı çıktım hergün ne nişan alışverişiymiş yaaa kardeşim ben evlenirken bohça yapılmasın demiştik iyi ki öyle demişiz ben çekemezdim bunu kavga çıkardı

cumartesi nişanımızı yaptık sağ salim sorunsuz Allahımıza bin şükür pazar günü misafirlerimizi gönderdik aha sonunda ben burdayım yalnız haftasonum deli kaçamaklı rezil gibi bu hafta biraz kastırıcam o yüzden kilo bildirmiyim bugün ben duysanız şok şok şok ama hedef cumaya %0,30 un üstü o yüzden menülerime kızmayın sakın biraz isveç gibi başlıyorum ama yapamadığımı bildiğim için isveç yapıyorum demicem kardeşim de bol kaçamaklı bi 3 gün geçirdi nişandan önceki gün başladı bozmaya boğacaktım onu kız 1 gün kaldı dayan diye nişan günü aç gezdi bütün gün 69,9 kilo ile nişanlığı giydi nişan pastasını yerken bi hali vardı görmelisiniz çocuğa verdi bi çatal tabağı nasıl sıyırıyor ve dün de hiç diyet yapmadık hiç neyse toparlicaz

ben az bi geçmişe bakayım geliyorum. şimdilik bende haberler böyle

ha 8 şubatta eve dönücem ama artık girerim siteye yani sıkıntı olmaz biraz geç girerim sadece öğleden sonra filan ama bugün gibi erken kalkarsam erken de girerim

özledim kız sizi

wendy sabah sabah herkesi sıradan gecirmissin

iyi yapmamış mıyım, yaparım bilirsin hadi ördekim bi şubat hedefi için takımı ayaklandıralım, ben mi yapayım ne dersin? zaten notamızı aldık, hem o silinmeli, hemde kendimize gelmeliyiz.

canım öncelikle tebrikler, Allah tamamına erdirsin, inşallah çok mutlu olsun kardeşin, yalnız ilet kendisine; düğüne en az 62 olup girmeli gelinliğe, o zaman kollar falan da inceliyo, düğün fotolarında müthiş olur :)

sende kas kendini bak listedesin, dukan iyiydi sana yaa, ne çabuk vazgeçtin, 3 gün saf pro yap, artı mı kalır allasen, isveç falan çok zor ve aç bırakıyo, doya doya ye anacım proteinin, kardeşinle birlik olun ne güzel, alış veriş falan derken yürüyüşte olur, dukandan vazgeçme gel.

Yaaaaa...
Cumartesi 98,1
PaZar 98,1
Bugün niye 99,1 yaaaaaa
Kaçamak yaptım desem o da yok
Neden yAaa
Kan tahlili yaptır cnm mutlaka
Akapuntura inanmıyorum ben şahsen annemde hiç işe yaramadı
matildacım meraba, geçtin mi sende eve??
ben perşembe geçmiştim cnm ama dün otele gittik çarşambaya kadar burdayız

wendy şubat 15 hedef; 60,5 (listeye girmek) şubat 28 hedef; 59,9 (adını söylemek )
Vuhuuuu vaadlere bak hele :) kiz yersen ben vurucam zaten seni
Wendycim tatli krizi vurunca bi turk kahvesi yapmayi denesen kendine.. cok ise yariyo bak

iyi yapmamış mıyım, yaparım bilirsin hadi ördekim bi şubat hedefi için takımı ayaklandıralım, ben mi yapayım ne dersin? zaten notamızı aldık, hem o silinmeli, hemde kendimize gelmeliyiz.
İyi yapmıssın canım bence de cok mantıklı, ben bi liste tutayım hemen :)
biz bu hafta sonuncu olmuşuz ördekcim düzelmeyeydin hatayı iyiydi
Evet maalesef düzeltirken cok üzüldüm de yapcak bişi yok
wendy şubat 15 hedef; 60,5 (listeye girmek) şubat 28 hedef; 59,9 (adını söylemek )
28 Şubat hedefini cok sevdim

Kızlar maalesef bu hafta çok kötü bir sonuç sergiledik ve gecen hafta 1. iken bu hafta sonuncu olduk hiç yakıştı mı bize
candy_candy canım lütfen dikkat et bak %0,30 altında gelme şansın yok ona göre çünkü sana daha önce memleketten dönüşte listeye alalım demiştim ben güya dikkat ettim 1,8 kg almışım ama bu cumaya kadar eksiye gececek ödem falandır diye düşünüyorum T TopaLsoLucaNn canım sen en son kv ye gitmiştin ne oldu hiç ses vermedin günlerdir çok önemli bir mazeretin yoksa takım kurallarına uymadığın için diskalifiye yolu görünüyor haberin olsun

Akapuntura inanmıyorum ben şahsen annemde hiç işe yaramadı

canım bende de hiç işe yaramadı şöle ki; 1 ay yaptırdım sonunda vazgeçtim zaten. ama inanılmaz iştahımı kesiyodu, bende aç aç gezdim vücut kapattı muhtemelen kendini. ama şimdi yolunu öğrendim; akapunkturla iştahı azalt, proteine yüklen, yeşil çayı suyu bol iç, azıcıkta yürü, olmadı leslie elinden öper, zayıflama da görim :)

ben perşembe geçmiştim cnm ama dün otele gittik çarşambaya kadar burdayız
ne oteli kız bu?? yine mi tatil :)

sporunu yap ama tatlı reyonunun önünden geçme, salata bar var süper, zeytinyağlılar süper, hele poroteinler tadına doyulmaz.

Vuhuuuu vaadlere bak hele :) kiz yersen ben vurucam zaten seni
Wendycim tatli krizi vurunca bi turk kahvesi yapmayi denesen kendine.. cok ise yariyo bak

yaa dimi dimi, farkettim uzun zamandır tarçın yemiyorum, tarçın beni ne dizginliyodu, vurucam yine tarçına, hatta tareçınlı kaave dimi :)

İyi yapmıssın canım bence de cok mantıklı, ben bi liste tutayım hemen :)

Evet maalesef düzeltirken cok üzüldüm de yapcak bişi yok

28 Şubat hedefini cok sevdim

bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…