- 23 Ağustos 2012
- 14.587
- 38.549
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.161
@toz-pembe kuzum napıosun? nası gidiyo mezuniyet??
candy_candy candycim eve ne zaman geçiceksin? kız bi selam yazmıosun, kilo da zorla bildirdin, 2 dk wc'de yaz bari, menü falan istemiyoruz hadi
kız telefonum bozuk olmasa ben yazmammııııı formatı atamadık ben cevapla deyince kapanıyor program hata veriyor. valla pc var kardeşimin şu anda da ondan bağlanıyorum ama valla hiç vakit olmadı 5 dk biile yalan değil. her gün dışarı çıktım hergünne nişan alışverişiymiş yaaa kardeşim ben evlenirken bohça yapılmasın demiştik iyi ki öyle demişiz ben çekemezdim bunu kavga çıkardı
cumartesi nişanımızı yaptık sağ salim sorunsuz Allahımıza bin şükür pazar günü misafirlerimizi gönderdik aha sonunda ben burdayımyalnız haftasonum deli kaçamaklı rezil gibi bu hafta biraz kastırıcam o yüzden kilo bildirmiyim bugün ben duysanız şok şok şok ama hedef cumaya %0,30 un üstü o yüzden menülerime kızmayın sakın biraz isveç gibi başlıyorum ama yapamadığımı bildiğim için isveç yapıyorum demicem kardeşim de bol kaçamaklı bi 3 gün geçirdi nişandan önceki gün başladı bozmaya boğacaktım onu kız 1 gün kaldı dayan diye nişan günü aç gezdi bütün gün 69,9 kilo ile nişanlığı giydi nişan pastasını yerken bi hali vardı görmelisiniz çocuğa verdi bi çatal tabağı nasıl sıyırıyor ve dün de hiç diyet yapmadık hiç neyse toparlicaz
ben az bi geçmişe bakayım geliyorum. şimdilik bende haberler böyle
ha 8 şubatta eve dönücem ama artık girerim siteye yani sıkıntı olmaz biraz geç girerim sadece öğleden sonra filan ama bugün gibi erken kalkarsam erken de girerim
özledim kız sizi
Kan tahlili yaptır cnm mutlakaYaaaaa...
Cumartesi 98,1
PaZar 98,1
Bugün niye 99,1 yaaaaaa
Kaçamak yaptım desem o da yok
Neden yAaa
Akapuntura inanmıyorum ben şahsen annemde hiç işe yaramadıGünaydınlaaaar, dün bi karar aldım, bu iştah artması beni mahvedicek, eğer kendime daha fazla hakim olamıcaksam akapunktur yaptırıcam dedim, dün hakim oldum, bu fikrimi bozduğum anda yapıcam, gidip akapunktur yaptırıcam, yoksa emekler çöp
evet bol bol yemeli ördekcim :)
canım kızını emzirip mi tartıldın? şimdi sende bissürü süt vardır, emzirde tartıl :) kendimden biliyorum.
ben perşembe geçmiştim cnm ama dün otele gittik çarşambaya kadar burdayızmatildacım meraba, geçtin mi sende eve??
Vuhuuuu vaadlere bak hele :) kiz yersen ben vurucam zaten seni
İyi yapmıssın canım bence de cok mantıklı, ben bi liste tutayım hemen :)iyi yapmamış mıyım, yaparım bilirsinhadi ördekim bi şubat hedefi için takımı ayaklandıralım, ben mi yapayım ne dersin? zaten notamızı aldık, hem o silinmeli, hemde kendimize gelmeliyiz.
Evet maalesef düzeltirken cok üzüldüm de yapcak bişi yokbiz bu hafta sonuncu olmuşuzördekcim düzelmeyeydin hatayı iyiydi
28 Şubat hedefini cok sevdim
şubat sonuna fazla abartmadan ben 68 diyeyim daha düşük olursa ne alaEvet kızlar hadi bakalım şubat hedeflerinizi yazın, takıma canlanma gelsin :)
Akapuntura inanmıyorum ben şahsen annemde hiç işe yaramadı
ne oteli kız bu?? yine mi tatil :)ben perşembe geçmiştim cnm ama dün otele gittik çarşambaya kadar burdayız
Kızlar pel giremiyorum net otelin lobisin de var sadece bu arada çok spor yapıyorum ama yemek işi çok fena burda bakalım cuma ya ne olacak çarşamba dönüyoruz şu sömestr i bitsede salona yazılıp düzenimë dönsem artık
Vuhuuuu vaadlere bak hele :) kiz yersen ben vurucam zaten seni
Wendycim tatli krizi vurunca bi turk kahvesi yapmayi denesen kendine.. cok ise yariyo bak
İyi yapmıssın canım bence de cok mantıklı, ben bi liste tutayım hemen :)
Evet maalesef düzeltirken cok üzüldüm de yapcak bişi yok
28 Şubat hedefini cok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?