Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yaa vazgeçmem dukandan ama bi hasar tespiti yaptım 3 gün beyaz pro falan kar etmez yani orası kesin isveç zor ama az buçuk sebze salata falan var yaaa biraz böyle takılayım

5. Takım Şubat Hedefleri

1. wendigo: 59,9
  2. toplight: 68
  3. gulsayszey: 94,9
  4. Matilda34: 64.9
  5. 0zlem: 73
  6. servey: 73
  7. inatettimolacak: 63

morordek sende mi hedef belirlesen ördekcim
Ahaha bi öngörüde bulun hakkaten ordekcim 1ay sonra kac kilo almayi planliyosun yahusuklu prensimizle

Ben duydum Cnm kürleri de var o adamın bi araştır ben hiç denemedim

Kiz resmen hamileymisim ya ben,insan normal zannediyo kendini simdi ne kadar garipsiyorum nasil yaa diye?? Eski resimlere bakinca farkettim..
Nirde acaba benim tosun yavrum
Not: Masallahlari alalım nazardan agzimiz gözümüz kaymasin sonra..
Inanmam ama diye diye inandirdilar beni de sonunda..Neysee
Maşallah bağaaaa

Buyur wendycimm dön dön bak o pastalara da elini sürme sakin wendy

Edit: Kiz feyzosum sana da ses vereyim dedim bak bakem olmus mu benden fyzanur

elin kolun incelmiş sanki Allah bi daha kilo aldırmasın bize, maşallah sana ve azmine de, cidden inat ettin oluyo

elin kolun incelmiş sanki Allah bi daha kilo aldırmasın bize, maşallah sana ve azmine de, cidden inat ettin oluyo
Inceldi tabi canim incelmez mi.. saatimden 2dis sokturmek zorunda kaldim kolumdan cikiyodu. Bilekligimi daralttirdim.. gogus bedenim 95ten 80e düştü.. kiz ayakkabi numaram bile 1numara küçüldü..
Artik aldigim hersey m beden.. yazlik bikac parca sey aldim dayanamadim 2tanesini s aldim :)
Sagdaki ic bluzuda yazdan almistim o zaman l-xl giyiyodum ama bunu m almistim ben bunu giyerim diye..
Ben de kendimden korkmaya basladim valla herkes deli bu deli demeye basladi

Tebrikler canım harikasın..

hamileymişim diyo, 27 kilo anacım, 1,5 damacana nerdeyse

bende alırken mutlaka dar alırım, zayıflayım diye zaten bol giyinmeyi de hiç sevmem, saracak beni illa. az zayıfladım bol gelmeye başladı kıyafetlerim magazaları boşalttım resmen

5. Takım Şubat Hedefleri

1. wendigo: 59,9
  2. toplight: 68
  3. gulsayszey: 94,9
  4. Matilda34: 64.9
  5. 0zlem: 73
  6. servey: 73
  7. inatettimolacak: 63

morordek sende mi hedef belirlesen ördekcim

Ahaha bi öngörüde bulun hakkaten ordekcim 1ay sonra kac kilo almayi planliyosun yahusuklu prensimizle
Hahah benim hedefim kac olsa acaba
wendy deneyimli anne 6. - 7. aylar arası kac kilo alınıyorsa o kadar ekleyip hedef koyayım bari
Eneeem massallah sana
Fıstık gibi olmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…