- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.801
Yani sabah 1 -1,5 saat aksam da 1-1,5 saat..Bir bir buçuk arası yapmak yeterli cnm
Yemek miktarları oldukca az ama akşamki ekmek fazla sanki. Ekmek yerine yoğurdu veya yemeği artırabilirsin.Menüm;
11:00
400ml maydanozlu bitki cayı
Yarım elma
12:30
1 kase pazılı yogurt
1 h.yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
15:30
400 ml sütlü mistik cay
Yarım ayva
18:00
4 yk pazılı menemen,3 zeytin,1 dilim peynir
4 yk yogurt
2 dilim çok tahıllıekmek
2 L su
2 t.kahvesi
O kadar sporu kim yapsa kilo verir zaten.Listeyi uygulamaya gerek var mı??Yani sabah 1 -1,5 saat aksam da 1-1,5 saat..
Yoksa sabah aksamin toplamı mı 1-1,5 saat?Cok soru sordum sanki
Bence ekmek yerine salata turu yemek daha doyurucu oluyorYemek miktarları oldukca az ama akşamki ekmek fazla sanki. Ekmek yerine yoğurdu veya yemeği artırabilirsin.
Sabah 1 saat akşamüstü bir saat yapacağım benYani sabah 1 -1,5 saat aksam da 1-1,5 saat..
Yoksa sabah aksamin toplamı mı 1-1,5 saat?Cok soru sordum sanki
O kadar sporu yapaip yemeğe dikkat etmezsen yaptığın sporda boşa gider çünkü özellikle khleri spor bile eritmiyoO kadar sporu kim yapsa kilo verir zaten.Listeyi uygulamaya gerek var mı??
Sen 8 mil yaptığın hafta çokta vermemiştir sankiO kadar sporu kim yapsa kilo verir zaten.Listeyi uygulamaya gerek var mı??
Salata aklıma gelmedi evet kesinlikle çok daha doyurucu.Hem gözü hem karnı doyuruyor.Bence ekmek yerine salata turu yemek daha doyurucu oluyor
Çünkü spor yapınca daha çok acıkıp daha çok yiyorum.. :))Sen 8 mil yaptığın hafta çokta vermemiştir sanki
Ozaman kendine kocaman bir tabak salata ve bi protein hazırla spor yapmadanÇünkü spor yapınca daha çok acıkıp daha çok yiyorum.. :))
Cnm ben instegramda umay villayı takip ediyorum o kapalı grup diyet yaptiriyor ama https://umayvillashop.com/blog/detoks-diyetim/ sayfasında devamı var ayrıntıları da buradan bak istersenmedusa38 Müsait oldugunda diger günlerin listesinide paylasırmısın canım? Yada takip ettigin bir yer varsa bende bakarım.
Aksam meyve yedim yoğurtla karışım yapmadım AC değilim gündüz iyi yeyince aksam acikmadimBugünkü menüm
Sabah
5-6 adet dometes soslu patates
2 çatal peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Bir kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
5-6 aci biber dilimi
Ara
Nescafe
Bir avuç leblebi ve kabuklu fıstık
Aksam
Ayva ve elmalı yoğurt (bir kaşık yulaf ve chiali)
Arada son ke z cay iceyim bir hafta siyah cay yok listede
Su 2lt
400 mekik
400 bel çevirme
Esim yok yürüyüşe cikamiyorum yarin inş
morordek toplight
Diyet modundan hic çıkmamak lazım aslında!!Kızlar yine yok havalar azcik isinaydi herkes diyet moduna girerdi
Evet ama çıkılıyor iste toparlaması zor oluyo ozamanDiyet modundan hic çıkmamak lazım aslında!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?