- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.781
Bak bu da iyi fikir hazır verecek 5-10 kg varken ver kurtulKendimi diyete ve spora vereceğim.
Nasıl bi detoks.. Şifa orucu gibi mi?? :))Kızlar bayagdir takib ettiğim umay villanın sonunda detoksunu uygulamaya karar verdim tatil dönüşü biraz arınmak iyi gelecek midemde oluşan rahatsızlıklar da bunda etkili oldu bu hafta yarından itibaren menulerim umay villa detoksuna gore olacak
Yok cnm ilk günü paylastim çok zor değil sabah sporu ve aksam 90 dak yuruyus varNasıl bi detoks.. Şifa orucu gibi mi?? :))
Bencede hem yaz geliyor bebek hazırlıklarına başlayacağız yazın..Bak bu da iyi fikir hazır verecek 5-10 kg varken ver kurtul
Sen zorlanmadan yaparsın zaten normalde de çok yemiyorsun.Yok cnm ilk günü paylastim çok zor değil sabah sporu ve aksam 90 dak yuruyus var
Bu detoksla haftada 2.5&5.5 kg arası veren varmış ayrıca bi arınma programı bizimde iyi bi arınmaya ihtiyacımız var dogrusuBencede hem yaz geliyor bebek hazırlıklarına başlayacağız yazın..
Başta 55 bile çok iyi diyordum ama senin azmini gördükten sonra yapılabiceğine inandım.Ve hedefimi aşağı çekmeye karar verdim.Hele bi 55 olaym da sonra 53 falan yaparız hedefi
Deneyim bakayım kotu kh den uzaklaşmak lazim her gün basım agriyoSen zorlanmadan yaparsın zaten normalde de çok yemiyorsun.
Sana şifası olur umarım.Deneyim bakayım kotu kh den uzaklaşmak lazim her gün basım agriyo
Liste çok boşta görünmüyor ama demek verdiriyormuş..Bu detoksla haftada 2.5&5.5 kg arası veren varmış ayrıca bi arınma programı bizimde iyi bi arınmaya ihtiyacımız var dogrusu
Saol cnmSana şifası olur umarım.
Evet bos değil ara öğünde var sporda var bi hafta deneyeyim bakalım iyi gelirse bi sure devam ederimListe çok boşta görünmüyor ama demek verdiriyormuş..
Evet 2 defa bi kahvaltıdan önce bir aksam ama başka sporda yapabilirsin ayni suredeGüzel görünüyor.. Şu an yazdıgın menü banada uygun aslında.Eksikleri alirsam bende yarin eslik ederim sana...
Yürüyüsünde mi saati var?
Gunde iki defa mi yuruyus yapmak lazim?
Helal olsun cidden. Ben bi plan yapsam hep bişey çıkıyor.Listeler bana göre değil.Yarınki menüyü kendime uyarladim
8:00 yürüyüş cikamazsam pilates
9:00 sebzeli mantarlı omlet
11:00 1 elma
13:00 brokoli haşlama yoğurtla ben sade yiyemem
15:00 1 salatalik bir tatlı kaşığı biber közleme
16:00 bir saat yürüyüş
17 :00 aksam tavuklu yeşil salata
3 lt bu programı yapacam
Sendedestek olursun medusa'yaGüzel görünüyor.. Şu an yazdıgın menü banada uygun aslında.Eksikleri alirsam bende yarin eslik ederim sana...
Yürüyüsünde mi saati var?
Gunde iki defa mi yuruyus yapmak lazim?
Spor sureleri nekadar canım?Evet 2 defa bi kahvaltıdan önce bir aksam ama başka sporda yapabilirsin ayni surede
insallahSendedestek olursun medusa'ya
Bir bir buçuk arası yapmak yeterli cnmSpor sureleri nekadar canım?
Sabah kahvaltidan once 1 saat ve aksam yemeginden once 1 saat mi?
insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?