Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzelim.. Benim kv gitti.Artık tam gaz aranızdayım.

hoşgeldin canım, dün yazmışsın üzüldüm diye, birbirinize şenlik oluyodunuz, kv gitti diye yürüyüşleri bırakma :) bu arada o kadarcık artıdan bişi olmaz, bi wc'ye gitsen hallolur zaten :)

Nerdesin kaçak? :) Cuma bildirim de yapmadın, gözümden kaçtı zannetme :)

merhaba ördekim, netime bişi oldu, cepten giremedim hafta sonu, evet bildirim yapmadım, yapmıcam azıcık, naparsam yapayım olmuyo bu ara, azıcık sabredip kilomu koruyayım, hallederim az bahar gelsin napim.

okudum ve kabul ettim.

Sağol tatlım. Evet sporu bırakmamayı düşünüyorum. Cumaya hedefim 55.9 :))

Merhaba arkadaşlar ben geldim buralarda yeniyim.
24 yaşındayım ve 9 yasından başlayarak kilo almaya başladım ama ipler üniversite yıllarında koptu şu an 85 kilo 1.63 boyundayım. hiç dogru düzgün diyet yapmadıgımı farkettim ve kendime eylüle kadar 58 kiloya inme hedefi koydum bu hedefe ulaşmam için her ay 4 kilo her hafta 1 kilo vermeliyim. ilk olarak detox amaçlı ;

https://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/ayran-detoks-corba-diyeti-nasil-yapilir-84447.html

bu diyeti uygulamayı düşünüyorum daha sonra normal düzende dengeli ve sağlıklı beslenerek başarabileceğime inanıyorm.
en büyük sıkıntım SUUU. İçemiyorum arkadaş.. Neyse başarıcam suyumu da içicem ekmeğimi de kesicem olacak bu iş artık bezdim. Zeytinli Rock Festivaline bilet aldık ağustos sonuna arkadaşlarla çadırımızı kurcaz orada cıbıl cıbıl kızlar mini şortlarla göbeği açıklarla gezerken ben neremi kapatsam da görünmese iğrençliğim diye debelenmeden özgürce eğlenmek istiyorum yaşam boyunca da verdiğim kiloları korucam inş :)

hoşgeldin canım tekrardan, inşallah hedefine ulaşırsın en kısa sürede, sanırım burdan kızlar da yapmıştı ayranaşı detoksunu, bazısına iyi gelmiş bazısı da şişip kaldım demişti, inşallah iyi gelenlerden olursun :)

bende kendimi tanıtıyım, eczacıyım, evliyim, 2,5 yaşında kızım var, 70'le başladığım serüvenimi 63'le devam ettiriyorum, 60,5 ile izne ayrıldım ama o gün bugündür kendime gelemedim, bahar gelsin yürüyüşümü yapayım moda giricem sanırım spor yapınca iştahta gidiyo haliyle

su konusuna gelince; insanın içtikçe içesi geliyo, yoıksagünde 1 bardak içmem bu ara tarçınlı su ve yeşil çaya sardım, ılık ılık onu içiyorum napim. soğuk içemiyorum havalardan. tavsiye ederim.

bu arada, kışın yine kapatıoz fazlalıkları, yaza kesin gitmeli, incecik nasıl giyincez yoksa

evet ya bu havalarda yürüyüş yapamamak da sıkıntı ben bi de geçen ay burun estetiği oldum tam bir ay oldu dışarıda cok hızlı yürüyemiyorum ağır sporlar 3 ay için yasak ama evde bişeyler yapmaya çalışcam pilates vs.
Çay konusunda tam bir çay düşmanıyım çayın hiç bir türlüsünü içmem içemem karadenizli olmama rağmen malesef..
yorumun için teşekkürler wendigo :)

Şu anda Kahvaltı yapıcam çok geciktim zaten. ayran çorbası diyetine de yarın başlıcam hem geç oldu hem de nohut falan ıslatmak lazım önceden
Kahvaltı menümü yazayım;
oda sıcaklığındaki suyuma yarım limon sıkıp kahvaltıdan 15 dakika önce içiyorum

1 haslanmış yumurta
1 domates bir salatalık
iki zeytin
biraz beyaz peynir
NO ekmekNO çay
Evde varsa yeşillikler

(bunu yazarken çok acıktığımı farkettim yumurta sayısı 2 ye çıktı)
yorumlarınızı bekliyorum. Grup genelde ince benle aynı veya fazla olan 2 3 kişi var herhalde cuma sonuçlarından baktığıma göre onların da rutinlerini öğrenmek isterim

Rakibem yazmış suya dikkat etmelisin. Eğer sade içemiyorsan suyuna limon nane portakal meyve dilimleri koyabilirsin.Eğer aromalı olursa daha kolay içersin. Bunun dışında ılık suda kışın iyi gidiyor.
Kesinlikle kış fazla kiloları kapatmak için güzel ama yazın felaket
Festivalde rahatça eğlenmek istiyorsan bunu aklından hiç çıkarma o kilolar gidecek..
Bunun dışında ilk başlayanlara detoks önermiyorum. Zaten vucut diyete yeni başlayacağı için detoksla şaşırtmaya gerek yok. Sen azıcık dikkat etmeye başlasan bide güzelce sporunu yapsan kiloların gitmeye başlayacak. Detoksuda kilolar tıkandığında bi atak olarak deneyebilirsin.
Bu sadece benim önerim. Sen daha iyi motive edeceğini düşünüyorsan orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…