Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menülerimizi sabah öğle akşam su spor topluca yazıyoruz. Böyle yorumlamak da takip etmekde daha kolay oluyor.

evet düşündüm de haklısın zaten ilk başlarda kilo hızlıca veriliyor tıkanınca yaparım ne de olsa en fazla 80 a inebiliyorum orda tıkanıyorum detoks iyi gidecektir orda tavsiyen için çoook teşekkürler :)

Ne demek hayatım.
Korkma 80'ni de rahatlıkla kıracaksın.Sonra bak ne güzel gidecek kilolar.
takımımız azim abideleriyle dolu.
medusa38 40 küsür kilo verdi
90 larla başladığı yola şimdi 53'le devam ediyor.

inatettimolacak da aynı şekilde 25'den fazla verdi.
Tam olarak rakamlar aklımda değil.
Bunun dışında da her arkadaş muhteşem.. Hepsi alkışlanacak iradede insanlar.Birseyler kapacağına eminim.

harika yaaa . maşallahh darısı da başıma inşallah :)

10 vermişim kuzum, 70,6 ile başladığım yolda 60,5 gördüm ay, şimdi o rakamlar rüya oldu ama olsun :)
Bak işte kendin söylüyorsun.Yapma be kuzum rüya olmasın.Ne zorluklar çektiğini hatırla..Canın neler istemişti de yiyememiştin.. Yorgun olduğun halde ne sporlar yapmıştın.. Boşa gitmesini istermisin bunca emeğin...
Kilo vermeye başla diyemem.Diyete dönmeyede bilirsin.Ama sakın ipin ucunu bırakma.İlkbahara kadar kilonu korumayı başarırsan sonra 58'lere inersin.

Muhalefet olsun bari bende kız diyorum..
takımda bir oğluşumuz var.Birde kızımız olsun.

Didemin bir kızı mı vardı?? Benim kafa bazen error veriyor..

Günaydınn bebitolarrr..
H.sonu arkadaslarımız gelmıstı sehırdısından. ben de deneylerı ertelemekk zorunda kalmıstım..sabah kargalar daha uyanmadan gelıp deney kurdum.
Sımdı gıdıp sırrımı paylasıcıımmm
Pazartesı bıldırımını de yapayım
Cuma 66
Guncel 65,6

Bir mıktar spor ve su boslandı h.sonu ama bombe gıbı gırıcımm yıne cumaya ınanıyorum

Hoşgeldin canım ben kaptan yardımcısıyım, 27 yaşında evliyim, araştırma görevlisiyim, bi yandan da doktora yapıyorum :) Bir de minik ördek yavrusu taşıyorum karnımda
Kuralları kabul etmişsin zaten, menülerini günlük olarak sabah, öğle, akşam, su ve spor şeklinde yazarsan takip etmemiz daha kolay olur. Bir de sık sık paylaşımda bulunmak gerekiyor takımda motivasyon için. Başlangıç kilonu 85, hedef kilonu da 58 olarak kaydediyorum.
Ayrıca Zeytinli Festivali'ni cok severim ama bir kere bile gitme fırsatı bulamadım :) Artık bebeyle de zor olacak sanırım, o rockçı günlerim eskide kaldı
morordek ördekciğim.Nasılsın??
Bi uğrayıp sonra kaçtın. Minik ördek nasıl
Koda dalmısım kuzum ya, ögleden sonra tez hocamla görüsmem var gene Ara ara ugrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…