Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inş ya böyle olmuyor kendşmş dinlenmiş hüssetmiyorum zaten düzene sokmaya çalışcam

kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.

Günaydınlaaaaaaar bu arada

Günaydın wendigocum. Demek istiyırum ama o kadar güçlü olabilirmiyim bilmiyorum. Neyse en azından beni bi incecik görüp şok olan suratını görsem de yeter pes etmek yok sağolsun bi işe yaradı kendimi acayip motive ettim.

Tamam bu güzel oldu ben bi ara üye oldugumu falan hatırlıyodum da şifremi kullanıcı adımı bilmiyordum ondan yeni üyelik açtım. googledan buldum üyeliğimi tahminlerle ay başım cok agrıyo uykusuzluktan bi daha sabah 5e kadar uyumamazlık yapmıcam

Kucağına almaya az kalmış desene. Bebiş doğunca vakit çok hızlı geçiyor.bak benimki 1 yaşına girdi bile. Buraya dönmeyi düşünüyorum ama kilo aldım. Bu dönemde bol bol yedim.yediklerim de bana 4 kilo olarak döndü yani tontik halimle kabul ederseniz ortalamayı düşürmezsin dersen geleyim

Kız beni geçmişsin sen maşallah. Azmine hayran kalmamak mümkün değil.ben 67 ile ayrılmıştım 71 oldum, diyete başladım geri 69 a düştüm.

canım ben çok yöntem denedim dukan'da karar kıldım. 115 civarı kilolardayım baya fazlayım yani senden tatile çıkmadan diyete girdim çünkü girmesem çok çok fazla salacağımı biliyordum. eski üyeyim ben de 2010 yılından beri aralıklı oalrak buralardayım. o zamanlardan beri en düşük 93 ü görmüştüm ilk hedefimde 93 ten aşağısını görmek.. hoş geldin sende aramıza eminim hedeflerine ulaşacak ve birilerinin dibini düşüreceksin

kizlar yaw kinse benim menumu begenmedi mi yoksam bi daha menu yazmayacam yaww

kaptanım bence kilo alma eğilimde bir ferd olarak hamur işinin her cinsi ve miktarından uzak durmalısınız ama tabi anlattığınız şartlarda da kötü bi seçim değil onun dışında güzel menü

ben de soğan sürmüştüm hiç olmadı değil yara yani hatta lansinoh da kullandım ama acıdan kıvrandığım olmadı çok

ya ben de zaytungun astroloji yorumlarına yarılıyorum resmen

atak mı, beni de alsan fat scret arkadaşı mı olsaydık ya sevalim, mecbur tutardık birbirmizi olmadı atak yapardık

canım sen bana kullanıcı adını yaz ben ekliyim seni hemen

aslında wendican sen bi 4 gün atak yapsan diyete ısıncan gibi hem biliyorsun dukan atakta 20 dk seyirde 30 dk yürüyüş yeterli diyor. bence havaların ısınmasını çok beklemeden şu işe giriş derim. havalar ısınınca da sporu arttırırsın

tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara

Yarın ucundan da olsa 75'i görebilsem keşke!!
morordek canım 28 Şubat hedeflerimiz vardı dimi? Benim hedefim 73'tü sanırım..
Huuu kızlar hedefleri hatırlayalım daha çok gayret edelim!!
Evet canım seninki 73'müş
Ay simdi kendiminkine baktım 72 demisim, sanırım altında kalacagım 72'nin cok mutluyum
Evet canım zaman cabuk geciyor, ne ara 28 haftaya geldik anlamadım ben de :)
İzne ayrıldıgın kilona geri dönmeden takım listesine giremiyorsun ama o kilona düsmek icin de gene takımda menü paylasmaya baslayabilirsin Yoksa o kilolar gitmez yani o yüzden diyorum, gel sen beni dinle :)

tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara
Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?

Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?

dukan atak yaz canım, pek kolay bişi değil, uzun bi de. sadece saf protein yiyosun, 1,5 kaşıkta yulaf kepeği. günde 20 dk yürüyüş şart ama sen aştın şu ara :)

bu arada özlem dimi senin adın? unuttum mu ben söledin de yoksa

Ben daha fazla verecem 28 şubata kadar

O zaman ben de ekliyorum kendimi 28 şubata 65 olacağım.

Selam kızlar ben de artık aranızdayım. Hamilelikte aldığım kiloları verebilmek için katılmıştım bu gruba.çeşitli sebeplerle 67 kilo ile ayrılmıştım buradan. Daha sonraki dönemlerde 71 e kadar çıktım ama tekrardan başladım diyete ve 69 a düştüm.Hedefim atmış kilo olmak. Bakalım ne zaman hedefe ulaşabilirim. Bu arada şubattan hedefinde 65 olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…