- 23 Ağustos 2012
- 14.600
- 38.582
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.221
Ne yaptın canım detoksuna biraktinmi ben devam 4. Gün kahvaltısı yaptim dun tartilmamistim bugün -600 su sende durumlar nasilnasil bugün kolay gun
Selam kızlar ben de artık aranızdayım. Hamilelikte aldığım kiloları verebilmek için katılmıştım bu gruba.çeşitli sebeplerle 67 kilo ile ayrılmıştım buradan. Daha sonraki dönemlerde 71 e kadar çıktım ama tekrardan başladım diyete ve 69 a düştüm.Hedefim atmış kilo olmak. Bakalım ne zaman hedefe ulaşabilirim. Bu arada şubattan hedefinde 65 olmak
Evet cnm 4.gundeyim toplam -900 ama zor bir detoks açlık hissediyosun bas ağrısı oluyo ama verdiriyorkuzum sen napıosun, umay villayı hep sölüodun zaten, etkili oldu mu sana?
hoşgeldin canım, vericez inşallah hep birlikte :)
Bu hedefı kım belırledı uleyyyynnnn benım nıye haberım yok bundan28 Şubat Hedefleri
wendy 59,9 toplight 68 Gokce29 94,9 matilda34 64,9 0zlem 73 servey 73 - @inatettimolacak 63
- morordek 72
- @KumraL_KrakeR 66
- @ebrusonmez 55,8
Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini@kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmusum nolmus
Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize
tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara
28 Şubat Hedefleri
wendy 59,9 toplight 68 Gokce29 94,9 matilda34 64,9 0zlem 73 servey 73 - @inatettimolacak 63
- morordek 72
- @KumraL_KrakeR 66
- @ebrusonmez 55,8
Kızlar listede olmayanlar eklesin kendini@kirmizikalem sen söylemistin sanırım hedefini ama ben yazmayı mı unutmusum nolmus
Hem de bi hatırlatma yapayım dedim hani hedeflerinizi unutmayın, yarın da cuma zaten, ona göre ceki düzen verin kendinize
Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?
700 gram daha gittiiii bugün de 
Sizi seviyorummmm
Kız sen mezun olacak mısın bu hafta? :)Evet cnm 4.gundeyim toplam -900 ama zor bir detoks açlık hissediyosun bas ağrısı oluyo ama verdiriyor
Valla sen kendin koymussun serveyim
Bu hedefı kım belırledı uleyyyynnnn benım nıye haberım yok bundan
Bu hedef kullıyen yalannn
Hedefını yuksek tut demişler ulasamasak da yıldızlar arasında olursunnn
Olayım artik -900 le 51.9 umKız sen mezun olacak mısın bu hafta? :)
Valla sen kendin koymussun serveyim
bu durumu en iyi ben anlarım heraldeben ekliyorum şimdi seni.. sen başlıyor musun yarın atağa
Olayım artik -900 le 51.9 um
Olayım artik -900 le 51.9 um
2kiloya yakın gitti canım coook zor bir diyet bu!! Yag,tuz,sut yok hic kullanmadim.Ne yaptın canım detoksuna biraktinmi ben devam 4. Gün kahvaltısı yaptim dun tartilmamistim bugün -600 su sende durumlar nasilnasil bugün kolay gun
Beraber uyguluyoruz 4 gündür.kuzum sen napıosun, umay villayı hep sölüodun zaten, etkili oldu mu sana?
hoşgeldin canım, vericez inşallah hep birlikte :)
Ben genelde kabızlık sıkıntısı cekiyorum canim.bu durumu en iyi ben anlarım heraldeben ekliyorum şimdi seni.. sen başlıyor musun yarın atağa
benim 28 şubat hedefim de 111 olsun
canım Dukan diyetine devam etmeyeceksen atak yapma kabızlık falan olabilir bence senin menülerin çok güzel iyi gidiyorsun metabolizmanın ritmini hiç bozma
maşallah harikasınbiz de seni seviyoruz
Gecmis olsun Kaptan'ım..kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
Beraber uyguluyoruz 4 gündür.
Evet canim daha oncede sormustun adımı..
Amanııın bu günleri de gördük vallahi, gerci sen mezun olmayacaksın da ben mi olacagım, azimle patır patır verdin valla kilolarıOlayım artik -900 le 51.9 um
Gecmis olsun kaptanımkizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
geçmiş olsun kaptanımkizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
2kiloya yakın gitti canım coook zor bir diyet bu!! Yag,tuz,sut yok hic kullanmadim.
Dun icli kofte kizarttim tadına bile bakmadım.
Sen devam edecekmisin?
Beraber uyguluyoruz 4 gündür.
Evet canim daha oncede sormustun adımı..
Ben genelde kabızlık sıkıntısı cekiyorum canim.
Slm kızlar fırsat bulamadım hiç kusura bakmayın. bu haftadan itibaren daha aktif olucam söz, misafirlerimi de gönderiyorum yarın.
Mrb arkadaşım ben de gülSelam kızlar ben de artık aranızdayım. Hamilelikte aldığım kiloları verebilmek için katılmıştım bu gruba.çeşitli sebeplerle 67 kilo ile ayrılmıştım buradan. Daha sonraki dönemlerde 71 e kadar çıktım ama tekrardan başladım diyete ve 69 a düştüm.Hedefim atmış kilo olmak. Bakalım ne zaman hedefe ulaşabilirim. Bu arada şubattan hedefinde 65 olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?