Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yaptın canım detoksuna biraktinmi ben devam 4. Gün kahvaltısı yaptim dun tartilmamistim bugün -600 su sende durumlar nasilnasil bugün kolay gun

kuzum sen napıosun, umay villayı hep sölüodun zaten, etkili oldu mu sana?

hoşgeldin canım, vericez inşallah hep birlikte :)

Bu hedefı kım belırledı uleyyyynnnn benım nıye haberım yok bundan
Bu hedef kullıyen yalannn
Hedefını yuksek tut demişler ulasamasak da yıldızlar arasında olursunnn

tamam canım mesaj atçam simdi sana özelden. netim bitti ama yarından itibaren diyelim olur mu? paketim bugün yenilenecek. kızımı giydirebilmek adına video aça aça internetin anasını ağlattık şu ara

bu durumu en iyi ben anlarım heralde ben ekliyorum şimdi seni.. sen başlıyor musun yarın atağa

benim 28 şubat hedefim de 111 olsun

Nasil oluyor bu atak banada iyi gelir mi acaba kızlar?

canım Dukan diyetine devam etmeyeceksen atak yapma kabızlık falan olabilir bence senin menülerin çok güzel iyi gidiyorsun metabolizmanın ritmini hiç bozma

700 gram daha gittiiii bugün de 
Sizi seviyorummmm

maşallah harikasın biz de seni seviyoruz

Evet cnm 4.gundeyim toplam -900 ama zor bir detoks açlık hissediyosun bas ağrısı oluyo ama verdiriyor
Kız sen mezun olacak mısın bu hafta? :)

Bu hedefı kım belırledı uleyyyynnnn benım nıye haberım yok bundan
Bu hedef kullıyen yalannn
Hedefını yuksek tut demişler ulasamasak da yıldızlar arasında olursunnn
Valla sen kendin koymussun serveyim

Ne yaptın canım detoksuna biraktinmi ben devam 4. Gün kahvaltısı yaptim dun tartilmamistim bugün -600 su sende durumlar nasilnasil bugün kolay gun
2kiloya yakın gitti canım coook zor bir diyet bu!! Yag,tuz,sut yok hic kullanmadim.
Dun icli kofte kizarttim tadına bile bakmadım.
Sen devam edecekmisin?

kuzum sen napıosun, umay villayı hep sölüodun zaten, etkili oldu mu sana?

hoşgeldin canım, vericez inşallah hep birlikte :)
Beraber uyguluyoruz 4 gündür.
Evet canim daha oncede sormustun adımı..
Ben genelde kabızlık sıkıntısı cekiyorum canim.

Olayım artik -900 le 51.9 um
Amanııın bu günleri de gördük vallahi, gerci sen mezun olmayacaksın da ben mi olacagım, azimle patır patır verdin valla kiloları
kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
Gecmis olsun kaptanım

kizlar gecmisi okuyamadim dun aksamdan beri yatiyorum ise de gidemedim simdi de migrenim tuttu agrikesici alip gene yatcam tarti oncesi abatmayin merak etmeyin beni diye yazdim
geçmiş olsun kaptanım

canım o zaman hiç yeltenme sen liften zengin bi diyet yap

Mrb arkadaşım ben de gül
Hep beraberce verelim fazlalıkları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…